Profile cover photo
Profile photo
miss kepeng (wawa)
121 followers
121 followers
About
Posts

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA
Assalamualaikum... Mungkin masih belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA!! eheheheheheh, rayakan sebulan... memandangkan aku dah lamaaaaaaaaaaaa tak update blog, so harini nak belanje sikit gambar raya yang tak raya sangatlah 👅 ni gambar  famil...

Post has attachment
DAY 3
Assalamualaikum... Hmmm apa punya challenge lahhh... dah banyak hari tak update blog, sebab terlalu busy sejak-sejak telah bekerjaya nih.. hehehew... nah akak belanje sekeping. besfriend i suatu ketika dahulu... dulu benci dia ni.. kihkih

Post has attachment
31 DAY CHALLENGE : DAY 2 - Abang Apit
Assalamualaikum... Seperti yang dinyatakan entry semalam, harini aku buat lagi vector, yelah dah nama pun 1 hari 1 vector, kikikiki😁 So harini aku buat vector Orang kuat UMK Bachok, Abam MPP kita, teeediaaaaa😋 Maaf atas kekurangan.. masih dalam pembelajar...

Post has attachment
31 DAY CHALLENGE : 1 hari 1 vector -Shukri Yahya
Assalamualaikum... Saja gedik2 nak buat challenge sendiri. Sape rajin nak buat, buat lah, Dia punya arahan pun senang je, setiap hari mesti hasilkan 1 vector, tak kisahlah nak buat guna apps ape pun, adobe ape pun, bagi aku, aku lebih prefer Adobe Illustrat...

Post has attachment
Banjir Di Kelantan...
Assalamualaikum... Seperti yang korang sedia maklum, Kelantan sekarang ni tengah dilanda musibah Banjir... tapi masih belum teruk macam 2014 dulu, okay yang menyebabkan aku jadi cemas sekarang ni adalahhhhhhh aku masih di Kelantan sedang berperang dengan fi...

Post has attachment
Mandala
Assalamualaikum... Macam lama je tak update blog, sejak masuk sem baru ni  heh baru la sangat  . busy-busy pun sempat je nak melukis, MANDALA Aku respect la sesape yang pernah buat ni, nak fikir corak ape, pastu nak buat kemas2 , teliti satu per satu.. perg...

Post has attachment
REVIEW : Krazy Kruch.me
Assalamualaikum... okay harini aku nak review makanan kudap kudap Not sure apa sebenarnya .. eeiii dah la lama tak update blog, tetiba nak review bagai.. hahahahaha.. baru terasa nak update Tadi wawa ada COD Krazy Krunch ni dengan kawan wawa, kebetulan te...

Post has attachment
GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN AND ECAH
Assalamualaikum . Jemput join GA SAKAN ni . Dibuat julung-julung kali okay guys ? Hahaha . GA ni akan bermula hari ni ,  10 Julai 2016 sehingga 10 September  . SYARAT-SYARAT PENYERTAAN : Blogger Malaysia Follow blog  Eyqin  dan  Ecah  *semua akan di follow ...

Post has attachment
Kawan Atau Lawan?
Assalamualaikum w.b.t Kenapa dengan Kawan dan Lawan? Bila umur dah meningkat, baru kita tahu, siapa kawan, siapa lawan, kan? especially bebudak U, korang sendiri pernah lalui kan?  Kawan ni, macam2 jenis, ada yang depan kita baik, tapi belakang kita bukan m...

Post has attachment
Kad Raya dari Kartunis
Assalamualaikum w.b.t Bulan puasa pun dah nak melabuhkan tirai, kini tiba hari raya, sebut pasal raya je, mesti nak baju raya, kuih raya, langsir raya dan tak lupa juga KAD RAYA, baru-baru ni gua ada terima KAD RAYA dari seorang Kartunis AKU NAPIE . Sebenar...
Wait while more posts are being loaded