Profile cover photo
Profile photo
elly nadyra
387 followers
387 followers
About
Posts

Post has attachment
Part 3 - Day 4 - Lunch, River Kwai Railway
lepas settle check in kat sam guest house, ya Allah, sesungguhnya kami lapar....tapi nak makan kt mana hahahahaha kat Kanchanaburi ni agak mencabar juga nak cari kedai makan kalau korang tak tau......melainkan korang sanggup makan roti dan buah hari-hari ki...
Add a comment...

Post has attachment
Bangkok Trip - Part 2 - Day 4 - Sam Guest House
yeayyyyy dah sampai di Sam Guest House. meh tengok video kartun  mereka bertiga hahahahhaa pemandangan bilik di bahagian atas .....biasa je reception dia, memasing terus connect wifi kahkahkah skali turun bawah...wahhhhhhhhhhhh cantiknya oiiiiiiiiii betul-b...
Add a comment...

Post has attachment
Bangkok Trip - Part 1 - Day 4 - ThonBuri Railway Station to Kanchanaburi Railway Station
malam tu masing-masing kepenatan masing-masing tak de sebut nak pi massage pun, kecuali aku malam tu jugak kami kena decide naik apa ke kanchanaburi samada naik bas, naik van, atau pun naik keretapi aku nak naik keretapi, tapi naik keretapi ni satu hal la, ...
Add a comment...

Post has attachment
Bangkok Trip - Part 2 - Day 3 - Maeklong Railway Market, Terminal 21, Soi Nana
lepas hati dah panas si driver bawak kali ke lokasi yang salah, sejuk la sket hati bila perut menyejuk pelan-pelan lepas makan jadi panas balik bila tiba kat sini, ohoiiiiiiiiiii panasnya cuaca! satu patah pun aku tak faham kasi pose sikit cool betul time k...
Add a comment...

Post has attachment
Bangkok Trip - Part 1 - Day 3 - Amphawa Floating Market, Pantai Diary Restaurant
yeayyyy dah pagi best betul tido, jom sambung pengembaraan. amik taxi yang dah deal siap-siap Thee Hotel - Damnoen Saduak Floating Market - Maeklong Railway Market - Thee Hotel = THB 1000 dah breakfast roti kat hotel tiba-tiba otw tu kami lapar dan rasa mac...
Add a comment...

Post has attachment
Bangkok Trip: Part 2 - Day 2 - Haroon Mosque, The Old Customs House, Home Cousine Islamic Restaurant, ARTiS Cafe
dari chatuchak weekend market, kami menuju ke Haroon Mosque Location: 25 Charoen Krung Rd, Khwaeng Bang Rak, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500, Thailand tu sedikit sejarahnya, korang baca la sendiri pintu masuknya, berdepan dengan France Embassy k...
Add a comment...

Post has attachment
Bangkok Trip: Part 1 - Day 2 - Gems Gallery International, Chatuchak Weekend Market
pagi ni kami melalui tido yang agak lama jet leg la bahahahhaha GB dah siap-siap arrange untuk keluar mengembara jam 8.30 pagi. dia dah call kereta untuk drive ke Gems Gallery International (yang ni driver tu recommend pi singgah) dan seterusnya ke Chatucha...
Add a comment...

Post has attachment
Bangkok Trip: Day 1 - KL to Bangkok (Suvarnabhumi International Airport), Thee Hotel, Usman Muslim Thai Food
banyak trip kami rancang, banyak tempat kami listkan. memang kami sangat berhajat nak ke Bario, Sarawak....banyak kali kami cuba cari tiket, tiket ke Bario adalah sangat mahal pada perkiraan kami, dalam pada kami menunggu harga tiket turun, tapi makin hari ...
Add a comment...

Post has attachment
AJK PIBG SRABSP Sesi 2018 - 2020
aritu masa AGM, memang cadang nak letak jawatan dah, sebab dah 6 tahun jadi AJK PIBG. kalau korang tanya, seronok! tapi ada juga masa-masa yang jadi tak seronok, itu adalah asam garam perjalanan hidup kata orang ....iye aku setuju betul! mana mungkin semuan...
AJK PIBG SRABSP Sesi 2018 - 2020
AJK PIBG SRABSP Sesi 2018 - 2020
ellynadyra.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Happy 42nd birthday
05/09/1976 - 05/09/2018 alhamdulillah
Happy 42nd birthday
Happy 42nd birthday
ellynadyra.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded