Profile cover photo
Profile photo
elly nadyra
391 followers
391 followers
About
elly nadyra's posts

Post has attachment
WW - 26/07/2017


Post has attachment
cerita taekwando
selepas hampir 2 bulan monteng kelas taekwando yelah sepanjang ramadan aira dan aryan ponteng syawal pun monteng jugak, sebab asyik kena memenuhi undangan raya sana sini so 29 syawal 1438H baru masuk kelas balik last grading 7/5/17, aira dan aryan lulus so ...

Post has attachment
Peperiksaan Percubaan UPSR Setara Negeri Selangor
bermula pagi ini 24/07/2017, dan tamat khamis ini 27/07/2017 dengan jumlah calon di SK Bandar Seri Putra seramai 300++ orang, mana mungkin mampu dimuatkan di dalam dewan ini, sebahagian calon ditempatkan di dalam kelas alyssa berada di dalam dewan, barisan ...

Post has attachment
Kuih raya Syawal 1438H - semuanya HOMEMADE okeh!


Post has attachment
Nur Alyssa Myra
selalu dia kena marah tiap kali ada buat salah, kadang-kadang dia tengok tv tiba-tiba adik dia nangis, dia juga yg kena marah ... sbb dlm fikiran mesti dia pukul, padahal dia tak buat apa-aoa pun, adik nya sendiri yang jatuh. Kerana dia, aku belajar menyusu...

Post has attachment
Salam 12 Ramadan 1438H
punya lama tak bukak blog ni ntah nape, tibe aku tak tau mana tempat aku nak tekan kat blog ni dek setting yang telah aku sendiri tukar padan muka sendiri tukar, sendiri bingai alhamdulillah, aku masih lagi berpuasa setakat hari ini, belom ada lagi tanda-ta...

Post has attachment
What is this Logo? http://goo.gl/iG3jAp
Photo

Post has attachment
Bomo Trip: Day 1 jom naik kapal terbang
4/3/2017: nasib baik flight ke bromo belah petang kalau tak kusut jugak otak aku aku  sentiasa percaya yang Allah sebaik2 perancang bukan apa pagi tu aku ada  AGM di SRA Bandar Seri Putra dan aku kena buat presentation untuk projek Pembinaan Dataran Mumtaz ...

Post has attachment
Bromo Trip: Kenapa Bromo???????????
Kenapa??? Mengapa???? hahahaha eh sukati aku la kan kahkahkah sebenarnya lama dah nak ke Bromo jatuh cinta pandang pertama barangkali masa tengok gambar keindahan gunung bromo masa tu dah tersemat dalam hati, satu hari nanti pasti aku akan ke sana! ajak pak...

Post has attachment
selepas 3 bulan 7 hari
wowww last entry was on 16/12/2016 3 bulan 7 hari tak berblog ntah la nape makin lama semangat makin hilang bukan semangat untuk berblog la tapi semangat utk berblog tu ada je tapi masalah yang dtg bertimpa2 pelan2 mempengaruhi diri sendiri alhamdulillah da...
Wait while more posts are being loaded