Profile cover photo
Profile photo
PMR Hydraulics
8 followers -
WORLD WIDE HYDRAULIC SERVICE
WORLD WIDE HYDRAULIC SERVICE

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Modification of the emergency dump system and delivery and installation of #hydraulic pipework on board the TSHD #Shoalway of #Boskalis.
Photo
Photo
16-03-16
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PMR Hydraulics investeert in het enthousiasmeren van onze toekomst; de jeugd! Vandaag mochten we een aantal leerlingen van groep 8 verwelkomen om kennis te maken met ons vakgebied. #techniekroute. Zou er eentje bijzitten die we over een jaar of 8 collega mogen noemen? Lees meer: http://bit.ly/1LtrnIh
Add a comment...

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn we per direct op zoek naar meerdere collega’s die ons team willen versterken:

- Project manager/Engineer Sr.
- Aankomend leidingmonteurs
- Zelfstandig leidingmonteurs
- Ervaren servicemonteurs

Ga voor meer informatie naar www.pmrhydraulics.nl/vacatures
Add a comment...

Met groot genoegen hebben we opnieuw twee nieuwe collega’s kunnen verwelkomen:

- Kathleen Villijn ondersteunt onze verkoopafdeling en onderhoudt dagelijks contact met onze klanten. 
Op hydraulisch gebied is zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zij biedt oplossingen en ze creëert duidelijke en heldere voorstellen.


- Sander Wubs versterkt onze afdeling magazijn en logistiek. We zijn erg blij met de komst van deze twee nieuwe collega’s en wensen hen veel succes.
Add a comment...

Post has attachment
Merry Christmas and a happy New Year 2016!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Boskalis gunt PMR Hydraulics de tweede order voor een innovatief systeem voor waterdichte deuren:

Enige tijd geleden werd PMR Hydraulics benaderd door één van haar vooraanstaande klanten met een technische uitdaging. Het schip de Ndurance is een moderne kabellegger, welke sinds 2013 deel uitmaakt van de vloot van Boskalis. Deze kabellegger had behoefte aan een nieuw systeem voor de waterdichte deuren, van deurcilinder tot aan de bediening op het brugdek. Het leveren van een degelijk en betrouwbaar systeem zou echter niet de enige uitdaging blijken… Door de aanwezigheid van vele andere installaties aan boord, moest het systeem flexibel zijn in haar opstelling. Door de drukke, internationale agenda van de Ndurance, was er slechts een korte doorlooptijd voor de installatie.

PMR Hydraulics heeft deze uitdaging met beide handen aangegrepen en begon aan de ontwikkeling van een geheel nieuw en compleet concept voor waterdichte deuren. Veel conventionele systemen zijn ruimtebepalend, maar door de innovatieve oplossing van PMR Hydraulics behoort dit tot het verleden. Door het ontwerpen van een nieuwe opstelling, is de aansturing en bediening voor de waterdichte deuren nagenoeg in alle ruimten toepasbaar. PMR Hydraulics levert niet alleen de aansturing, maar kan een compleet systeem inclusief waterdichte deuren leveren tegen een competitieve prijs dat voor nieuwbouwschepen zeer interessant kan zijn. Met de totstandkoming van een betrouwbaar en flexibel turnkey systeem met dubbel-redundante energievoorziening, is het ontwerp op zijn minst geslaagd te noemen.

Na een succesvolle installatie en grondige inspectie door Lloyd’s Register Class, is het systeem goedgekeurd waarna de Ndurance weer klaar was voor de volgende klus. Inmiddels heeft PMR Hydraulics een tweede opdracht van Boskalis ontvangen voor de Ndeavor. PMR Hydraulics bedankt Boskalis voor haar vertrouwen en wenst de opvarenden een behouden vaart.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een drukke en gezellige week maakte de Europort beurs tot een succes. Het team van PMR Hydraulics bedankt u voor de genomen moeite om onze stand te bezoeken. In een ongedwongen prettige sfeer hebben we onze bestaande en potentiele klanten kunnen ontmoeten.
Met vertrouwen kijken wij naar de toekomst.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Van 3 t/m 6 november 2015 vindt in de wereldhavenstad Rotterdam weer één van de toonaangevende internationale maritieme vakbeurzen plaats, waar ook PMR Hydraulics en PMR Piping op zijn vertegenwoordigd. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze stand nummer 8232 voor een nadere kennismaking.

Voor toegangskaarten kunt u zich registreren via onze website www.pmrhydraulics.nl.  Graag tot ziens in Rotterdam! 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PMR Hydraulics en internationale waterbouwer Van Oord hebben een langlopend service level agreement gesloten. Hiermee is PMR Hydraulics de komende drie jaar exclusief verantwoordelijk voor advies, alle services en leveringen van onderdelen aan de  installaties aan boord van circa 80  van Van Oord. Het contract is op 15 september getekend in Rotterdam.

PMR Hydraulics en Van Oord werken al langer samen. Het nieuwe contract versterkt dit partnerschap en is gericht op technische verbeteringen, procesoptimalisatie en kostenreductie.

Met de opdracht van Van Oord herbevestigt PMR Hydraulics zijn sterke positie in de markt. Vier jaar geleden werd PMR Hydraulics opgericht door Bas Smaal en Dirk-Jan Berkhout. Beide heren zijn er enorm trots op dat zij als jong bedrijf zijn geselecteerd als een van de weinige toegewijde strategische partners: “In de afgelopen vier jaar hebben we bewezen dat we snel kunnen schakelen, omvangrijke projecten aan kunnen en onze klanten optimaal kunnen bedienen”.  

Een toegewijd team van 30 medewerkers is 24/7 beschikbaar voor de benodigde coördinatie, uitvoering en ondersteuning voor de wereldwijde activiteiten aan boord van de Van #Oord #schepen .
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bekijk online onze nieuwe brochure.
Onze nieuwe bedrijfsbrochure is zowel in gedrukte vorm als digitaal beschikbaar. Wilt u makkelijk en eenvoudig een indruk krijgen over de producten en diensten van PMR Hydraulics, klik op de link http://bit.ly/1f3hNC2 om onze brochure online te bekijken. Mocht u een gedrukt exemplaar willen ontvangen, dan horen wij dat graag
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded