Profile

Cover photo
5 followers|160,902 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Project completed for PAS+P marketing agency
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Chic Aterlier, Fier
Project completed for PAS+P marketing agency
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
BEDER UNIVERSITY
Project completed for PAS+P marketing agency
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Infographic që shpjegon llojet e sëmundjeve të zemrës. Realizuar për llogari të PAS+P marketing.
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Duke punuar për një diagramë informuese...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Video shpjeguese për prexalbania.com, portali më i madh elektronik për shërbime dhe konsulencë. Video është vendosur në faqen e parë të portalit. (Mbështetur nga ACDF)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Video shpjeguese për ALCDF (Fondacioni Shqiptar për Zhvillimin e Kapaciteteve Lokale). Video është vendosur në kreun e faqes së organizatës Organizatës.
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Project completed for PAS+P marketing agency
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
BEDER UNIVERSITY
Project completed for PAS+P marketing agency
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Billboard. Realizuar për llogari të agjensisë PAS+P marketing.
1
Add a comment...

Ardi Kule

Shared publicly  - 
 
Infographic që shpjegon sistemin P4I (Partnership for Innovations Fund) të implementuar nga ALCDF.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Graphic, design, multimedia, 3d, animation, modeling, vizualisation
Introduction
Ofroj shërbime në këto fusha:
Regji
Redaktim
Montazh video & Audio
Regjistrim me Kamera HDV
Sigla grafike
Efekte speciale
Dizenjim skenografish dhe stendash
Animacion 3d
Vizualizime arkitekturale
Dizenjim për shtyp
Dizenjim dhe faqosje revistash
Faqe web
Logo
Vizatime CAD
Dizenjim amballazhi
Përkthime nga anglishtja

Contact Information
Contact info
Mobile
0695155628
Email