Profile cover photo
Profile photo
Zaidi Edi
126 followers -
Biar Kejam Jangan Keji
Biar Kejam Jangan Keji

126 followers
About
Posts

Post has attachment
Sebelum ini banyak saya melakukan pembelian atas talian baik dari dalam Malaysia dan juga luar Negara. Ada beberapa web belian atas talian yang saya sering gunakan seperti Mudah, Zalora, Lazada dan Facebook. Untuk Mudah dan Facebook banyak yang saya deal…
Add a comment...

Post has attachment
Bila aku melihat remaja sekeliling aku hari ini aku rasa aku semakin tua. Semakin dunia ini bukan milik aku lagi. Mungkin zaman aku dulu dan sekarang jauh beza. Anak remaja hari ini, aku yang besar gajah pun nak dilanggarnya. Hahaha… Bukan nak kata semua…
Add a comment...

Post has attachment
Bulan puasa ramai yang cakap tiada masa untuk bersenam. Lagipun mereka katakan badan lemau dan lemah sebab seharian menahan diri dari makan minum, bila bersenam badan berpeluh dan dahaga kan? Betul tak? Tapi bila ingat zaman kita kanak-kanak dulu, bulan…
Add a comment...

Post has attachment
9 Mei 2018 yang lalu jadi tanggal penting dalam sejarah Negara Malaysia apabila Parti Barisan Nasional tumbang kepada parti baru Parti Pakatan Harapan. Satu gelombang yang mengejutkan semua pihak bukan saja rakyat Malaysia tapi juga dunia. Satu parti yang…
Add a comment...

Post has attachment
Filem Deadpool 2 sudah mula di tayangkan pada Selasa. Dan pasti ramai yang menunggu untuk sambungan Deadpool 2 ni. Seperti yang dah ramai tahu, Filem Deadpool adalah antara filem R-rate yang pertama mendapat kutipan yang tertinggi. Dalam filem kedua ini…
Add a comment...

Post has attachment
Jenama fesyen Jepun Takeo Kikuchi dan Casio melepaskan jam tangan kerjasama G-Shock berdasarkan klasik DW-5600 dan diilhami oleh warna G-Shock yang asal. Jam tangan ini mempunyai reka bentuk hitam halus yang bertujuan untuk menjadi “mudah dipadankan”…
Add a comment...

Post has attachment
Eddie Putra adalah salah satu photografer yang amat aku segani. Dia memang antara legend lah. Foto dia memang awesome. Jom tengok diorama yang dia hasilkan. Amacam memang awesome kan?
Add a comment...

Post has attachment
Arsène Wenger telah mengeluarkan kenyataan berikut: “Selepas pertimbangan dan perbincangan dengan kelab, saya rasa ia adalah masa yang tepat bagi saya untuk meletak jawatan pada akhir musim. “Saya berterima kasih kerana diberikan keistimewaan untuk…
Add a comment...

Post has attachment
Sempena ulangtahun ke-50 Big Mac, satu kolabrasi andara McDonald’s x G-Shock telah berlaku. Dua syarikat besar ini telah berkolabrasi menggunakan model klasik G-Shock iaitu DW6900. Jam ini menggunakan warna tradisi McDonald’s-iaitu kuning untuk penulisan…
Add a comment...

Post has attachment
Jujur je aku mengaku memang aku buta pasal ilmu kereta, terutama bab dalam bahagian enjin. Even daily jobs aku adalah berurusan dengan maintanance dan teknikal, aku tetap buta perihal pasal mekanikal terutama kereta. Motosikal aku berani lagi godek dan…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded