Shared publicly  - 
 
Sidder med den bedste Latte i Thailand serveret på Monkey Biziness med den fæleste udsigt. God Latte og fri Wifi er sjælden her.

Så lige nu nyder jeg Google+ fra min Mini iPad. Herligt at være of line - men glæder mig også til at komme hjem. Har har læst en del e-bøger som forberedelse til et par podcasts.

Og så har jeg næsten alle oplægsholderne på plads til MarketingCamp 2013. Det bliver pisse godt i år. Du kan godt glæde dig.

Nå - tilbage til scooteren og de par og 30 grader.

Kan I holde varmen derhjemme?
Translate
21
Thomas Rosenstand's profile photoLars Bachmann's profile photoIb Potter's profile photoMorten Elm's profile photo
15 comments
 
Noget helt andet. Jeg er vild med Mini iPadden. Lige tanden bedre end en iPhone og smartere og mere handy end iPadden. 
Translate
 
Lyder lækkert. Her er vi under frysepunktet igen igen, så varme i DK er nok lige så sjældent som en god latte er i Thailand :-)
Translate
 
Nyd ferien!

Hvornår er Marketingcamp i 2013? Den første udgave var jo fremragende.
Translate
 
Hej Potter. Jeg vil gerne lige i dialog med dig, når du engang er hjemme eller er et sted, hvor vi kan Skype eller Hangout eller så'n noget. Og indtil da: Godt nytår, min ven!
Translate
 
fedt at høre du nyder det. Kan du/I have et rigtig godt nytår.
Translate
 
+Simon Willer Det er den 28. Maj, ITU, Copenhagen. Og jeg glæder mig helt vildt. Har fundet rigtig mange spændende oplægsholdere. Begynder snart at lade det sive ;) #mc13dk
Translate
Translate
Translate
 
+Morten Elm 9 dage på Koh Gnai og et par andre små stille øer. Nu har vi fundet en stille oase på Koh Lanta. Skal i junglen og så 11 dage på en eller anden dykker ø. 
Translate
 
+Ib Potter Vi planlægger en tur til Koh Lanta i marts. Kan I anbefale der, hvor I bor - og hvor på Koh Lanta er det?
Translate
 
Det kommer an på hvad I vil. Har I børn med og hvor gamle er de? Er I til fest og farver eller ro og fred? Vil I snorkle eller er I til hvide strande?

Der hvor vi er nu - Narima - er til familier med små børn. Pool og privat strand. Masse af sjæl - på den gode måde. Et sted hvor mange har været der før.

Ligger på den rigtige side af øen - og isoleret. 
Translate
 
+Ib Potter Vi har to små børn på 1 og 4. Så Narima lyder som et godt sted.
Translate
 
+Ib Potter Efter at have kigget på billeder af Narima, er det lige gået op for mig, at det faktisk var der, hvor vi boede, da vi var på Koh Lanta i 2008. Og ja, det er et rigtig dejligt sted. 
Translate
 
Et sikkert hit. Klart det bedste børnested vi har været. Så skal I på Monkey Biziness så den ældste kan få en Oreo Milk Shake ;)

The Drunken Sailor er også god mad fra hængekøjen. Og så har Same Same but Different hamrende godt mad.

Og Happy Hour på Narima er mellem 17-19 ;)
Translate
 
Tak for de gode tips. En ting er hotellet (som kan tjekkes ud på Tripadvisor) - en anden ting er at finde alle de gode steder at spise osv. 
Translate
Add a comment...