Shared publicly  - 
 
Podcast plugin til Wordpress: Der er kun et plugin der virker. Det er http://www.blubrry.com/ 

Det er gratis, hamrende nemt at bruge og så er der statistik koblet på. Og det er guld værd. De første 4 år jeg podcastede var i mørke. Jeg anede ikke hvor mange gange mine episoder blev downloadet, hvilke platforme der blev lyttet fra eller hvordan der bliver lyttet.

Så skal du i gang med at podcaste, så hedder det Wordpress med Blubrry.
Translate
2
Johnny Krogsgaard's profile photoKurt Moskjær Andersen's profile photoIb Potter's profile photoMikael Rieck's profile photo
10 comments
 
Det lyder godt. Jeg ville dog gerne have mulighed for at hente mp3-filerne fra mediearkivet. Er det en indstilling jeg har overset?
Translate
Translate
 
Podcasts kan lægges på når du skriver et indlæg, hvor du skal indtaste en url. I stedet ville jeg gerne have mulighed for at vælge det fra mediearkivet.

Jeg selv kan fint finde ud af det, men slutkunden vil synes det er besværligt på den nuværende måde.
Translate
 
Sorry. Det er klart det bedste jeg har set.... kender ikke andre muligheder...
Translate
Translate
 
Har kun brugt den på http://pottercut.dk og er super glad. Klart den eneste jeg kan anbefale.... og jeg har godt nok været nogle stykker igennem over årene..... (der lyd jeg både gammel og klog)
Translate
Translate
 
Må indrømme at jeg er uenig. Det kan godt være at det er det bedste der findes derude, men det er hverken nemt eller rigtig godt i min optik. Det er brugbart, men længere kan jeg ikke strække den :)
Translate
Translate
 
+Ib Potter Jeg har ikke fundet det desværre. Det er også derfor at jeg kalder det "det bedste der findes derude". Jeg overvejede kort om der skulle bruges penge på at få lavet noget selv, men det droppede jeg igen da TIG var et non-profit projekt :)
Translate
Add a comment...