Shared publicly  - 
 
Glæden var stor da jeg gik på iTunes i dag: Podcasten PotterCut lå øverst på  "Hitlisten" for alle danske podcasts. Jeg ved godt det er lidt nørdet, men det føles rigtigt rart at give Mads og Monopolet baghjul. 

Det varede kun et par timer.... men det var to rare timer ;) Tak til jer der lytter med. Og tak for de iTunes anmeldelser jeg fik i dag. Det hjælper alt sammen.
Translate
39
Martin Hjort's profile photoThomas Bigum's profile photoIb Potter's profile photoGunnar Birk Kristiansen's profile photo
15 comments
 
SÅ Fedt :-)... En foredragsgæst ved social media week takkede i dag for det vi har lavet, så i anledningen af, at det snart er et år gammelt - skal vi så ikke snart lave en 2'er?
Translate
 
Wow.. Det er altså imponerende godt arbejde Potter!
Translate
 
Jeg er altid klar +Thomas Bigum Lad os finde en aften hvor vi alligevel sidder foran skærmen.... smider dig en mail.
Translate
 
(Y) Betyder thumbs up på facebooksk
Translate
 
Jeg synes også det var lidt underligt at du sendte thong tegn til Ib:)
Translate
Translate
 
Jeg er lidt primitiv. Jeg bruger den Thumbs up det vrimler med på Facebook. Men nu kan jeg så også være hip ved at (Y) i stedet!! (Y)
Translate
Translate
 
Fortjent. Håber det giver lidt blod på tanden til at lave flere ny podcast i podcast.

Tjekker ugentligt iTunes for nye Potter podcasts, hver gang jeg skal ud og køre langt, men der er godt nok langt mellem snapsene :)
Translate
Translate
 
Fedt fedt +Ib Potter men så vil jeg påpege at nogen påstår at succes forpligter (så lad os få nogle flere podcasts ;-) )
Translate
Translate
 
Tak +Martin Hjort .... og ja - jeg vil gerne lave mange podcasts. Skal bare lige have fingrene i nogle af licenskronerne... nu jeg giver DR baghjul ;)
Translate
Add a comment...