Shared publicly  - 
 
Hold kæft hvor jeg elsker folk der udvikler plugins til os der bruger Wordpress - og ikke selv fatter en bjælle af koder.

Her er et plugin der hiver iTunes anmeldelser ind i en Wordpress blog. Det er super fedt. Der er rigtigt mange der ikke bruger iTunes - og nu kan de også få glæde af de anmeldelser andre brugere har givet podcasten.
Translate
Jeg podcaster først og fremmest for min egen skyld. Men klart betyder det noget at der er nogen i den anden ende, der værdsætter det jeg laver.
13
1
Michael Aagaard's profile photoMikael Rieck's profile photoKristian Primdal's profile photoIb Potter's profile photo
13 comments
Translate
Translate
 
Cool... har ikke fået lyttet til de seneste af deres podcast.
Translate
 
Har aldrig hørt om dem før i dag..... er det godt?
 
Jeg har hørt dem alle og nogle af dem flere gange. Så ja, jeg er stor fan og Tim har en enorm viden.
 
Fedt at du kunne bruge det, kom gerne med forslag til forbedringer. Vi har den helt store feature liste klar til en version 2.0. Men håber snart vi kan komme ud med 1.0, men Tim har haft lidt travlt med sit medlemssite
Translate
 
+Mikael Rieck Kousgaard Tim og mig er begge medlemmer hos DynamiteCircle hos Lifestyle Businnes Podcast drengene, og så spurgte han derinde om der var en som kunne udvikle det plugin til ham. Derefter gik jeg igang med det som startede som en opgave for ham, men istedet blev vi senere enige om at lave det sammen.
Translate
 
Ja, bestemt. Jeg sender dig lige en mail med link hvis du også gerne vil have fingerne i det.
Translate
 
Har lige sendt en opdatering til Serveren, hvor jeg har lagt en dansk oversættelses fil med. Så du kan gå ind i WordPress og opdatere den ligesom dine andre plugins
Translate
 
Opdateret. Super fedt. Tager mig tid til feedback 
Translate
Add a comment...