Shared publicly  - 
 
Adwords der virker med +Frank Hellerup Madsen har fået en +SEMAward i kategorien "PPC". 1000 tak til jer der har stemt på den. 

Og super fedt at +SEMAward har smidt flere episoder af +PotterCut - Online Markedsføring i forskellige kategorier. Det gør podcast til en platform og medie - i stedet for et format. Det synes jeg er rigtigt fedt. Tak.

Podcastepisoden med +Frank Hellerup Madsen er blevet hentet 16.145 gange. Måske podcast snart får sit gennembrud...??
Translate
19
1
Ib Potter's profile photoFrank Hellerup Madsen's profile photoJens Dalsgaard's profile photo
7 comments
 
Skønt at vinde prisen. 
Men jeg kan ikke komme mig over det tal med 16.000 lytninger (eller i hvert fald hentninger). Var det ikke dér, der var noget databrud, så tallet blev pumpet lidt op?
Translate
 
Tallet går fem og tilbage, kan man sige. Ja, downloads er kunstigt højt altid, men de gode episoder kan let høres mere end een gang og henter lidt ind der.
Translate
 
Nu skal I ikke ødelægge en god historie +Jens Dalsgaard og +Frank Hellerup Madsen ;)

Men I har ret. Efter Apple er kommet med deres app "Podcast" , downloades filerne "igen". Derfor den store boost. F.eks. er den sidste episode af +PotterCut - Online Markedsføring blevet downloade 3609 gang på de første 3 dage. Så enten er podcast blevet hamrende populært - eller også er der noget med den nye app ;)
Translate
 
Hey - jeg prøvede ikke at gøre historien dårligere, men forklare at et podcast nogen gange høres det UDEN et extra download
Translate
 
Det var en joke. Det er svært at få godt stat på lyd. I sidste ende ved vi slet ikke om der bliver lyttet ;)
Translate
 
Ok. Det præcise tal skal tages med et gran salt.
Men vigtigst er det nu engang, at jeg med al sandsynlighed er den danske Adwords-mand som flest mennesker har lyttet til i 2012. ;-)
Translate
Translate
Add a comment...