Profile cover photo
Profile photo
Mazlina mohd nazir
605 followers
605 followers
About
Mazlina's posts

Post has attachment
Doorgift Exclusive dan Bajet untuk Sheila Di Morak, Kelantan
Aktivit Snek Lazat untuk doorgift Sheilanam 13May17 aritu.. plus sponsorship dan review. Alhamdulillah. Dengan memberi Allah hantar lebih banyak rezeki. Alhamdulillah, terima kasih ALLAH. Alhamdulillah, jom cuci mana dulu.. mana tau ada berkenan nak order l...

Post has attachment
Doorgift Bajet serendah 50sen (Flat rate min 200pack)
Tercari Kerepek sesuai untuk doorgift? Nak doorgift sedap dan murah? Simple dan sedap? Jom usha aneka kerepek serendah 50sen je ye. Min 200pack dan harga rata hingga 1000pack ye. Kalau banyak lagi akan dipertimbangan. FREE STICKER ye.. boleh custom made utk...

Post has attachment

Post has attachment
Mini Hamper untuk Cikgu Pasti Fatimah Az Zahra
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ni update aktiviti snek lazat yang sebelum nie. Nak update setiap hari macam tak sempat je.. berebut laptop dengan anak dara lak kalau buat keje masa dia tak tidur.. Alhamdulillah, permintaan anak dara nak bagi hadiah...

Post has attachment
Aneka Isian untuk Doorgift Botol yang comel
Tengah cari doorgift botol?  Senang nak bagi tetamu terus?  Takyah nak pikir masuk paperbag semua tu.. Yang penting murah dan semua orang makan ye. Doorgift dalam botol la yang paling sesuai ye..  isian boleh pilih ye - Kekacang - Candy - Kismis Harga kekac...

Post has attachment

Post has attachment
200botol Doorgift Kacang untuk orang ketereh
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Macam lama tak bersiaran, bz sket dan tak sempat nak tengok laptop sebab duk berebut dengan anak dara.. guna tepon kecik molek tu je la update fb Snek Lazat dan Sedap dan Ig @SnekLazatSedap. Alhamdulillah, tempahan 20...

Post has attachment

Post has attachment
Doorgift Popia Mini Budget serendah 50Sen
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Macam lama sunyi blog nie tapi jangan risau sebab kat IG @SnekLazatSedap insyallah sentiasa update aktiviti snek lazat.. FB Snek Lazat & Sedap  pun sentiasa update ye. Cuma blog je susah sket sebab takleh nak update g...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded