Profile cover photo
Profile photo
Ispovesti
523 followers -
Mesto gde bezbedno možete reći šta vam je na duši.
Mesto gde bezbedno možete reći šta vam je na duši.

523 followers
About
Posts

"Kažu da su najlepše ljubavi iz srednjoškolskih dana, i sama sam bila svedok tome, moja prva, velika ljubav bila je baš u tom peridu, zabavljali smo se 2 godine, a onda su nam se putevi razišli, tata je dobio posao u Norveškoj, selidba tamo, prekinut svaki kontakt, ljubav se polako gasila, uspomene vremenom izbledele. Posle 12 godina, povratak u Beograd. Šetam gradom, iz bašte jednog od kafića čujem neko doziva moje ime, "nepoznati" mladić ide ka meni, grli me, sva zbunjena stojim, ne znam šta me je snašlo, vraćam se 14 godina u nazad, da to je on, suze nas nisu zaobišle, taj trenutak sreće i ispunjenosti u srcu je nešto najlepše što mi se ikada dogodilo. Danas, posle 3 godine od tad, čekamo ćerkicu. "

"Sa svojih nepunih 19 godina znam programirati u 6 različitih programskih jezika (BASIC, Pascal, C++, C#, Java i JavaScript), editovati video snimke, retuširati i montirati slike, digitalno crtanje (crtanje na računaru), html design, animirati u 2D/3D itd, itd. Imam objavljene 2 igrice za Android OS, 2 aplikacije za PC i jedna za Andriod. Pročitao sam svako veliko djelo svjetske književnosti. Ali mojim roditeljima bi bilo draže da ja svaki dan izlazim u grad, sjedim sa društvom na kafama i opijam se sa istim, jer sjedim po cijeli dan u sobi za računarom i "igram" igrice i ne radim ništa, propadam u životu. Sve to dok nisam donio prve pare u kuću. Odjednom me svi podržavaju..."

"Inače nisam emotivna osoba, ali danas idem na trening i u susret mi se približavala jedna djevojka 24-25 godina. Idući prema meni gledala me ravno u oči nekim čudnim pogledom koji nisam mogao razumiti. Prišla mi je sa suzama u očima i upitala me: "Mogu li te zagrliti jako?" Odgovorih joj pozitivno, bila mi je u zagrljaju pun minut. Upitao sam je zašto me je zagrlila, a ona odgovori: "Izgledom me podsjećaš na mog brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreci prije par godina". Istog trenutka sam se raznežio kao malo dijete... Ovaj susret nikada neću zaboraviti."

"Kada sam bila mlađa upoznala sam jednog dečka koji se mnogo razlikovao od svih do tada. Bio je opušten, pomalo arogantan, ali i jako iskren i otvoren. Počeli smo se zabavljati kada je imao 20, a ja nekih 17 god. Zbog njega sam bjezala iz škole i radila ludosti koje i dan danas kad se sjetim lijepo se nasmijem i osjetim neku toplinu u srcu. Sjećam se da je u mojoj zgradi postojao lift koji se redovno zaglavljivao i zbog toga narod nije ga koristio. Ni dan danas ne znam kako ali on je znao kako da ga zaustavi i pokrene. Kada bi bila tužna on je krao od oca auto i dolazio do mene, zaglavio bi lift i bili bi unutra sve dok me ne bi razveselio. Rastali smo se davne 99god. Danas sam saznala da je poginuo, a ja, evo stojim u našem liftu i sjećam se svega!"

"Trčim za busom sa slušalicama u ušima, utrčavam u bus, a za mnom uleće moj novčanik, odbija se i o stepenik i onda vidim ženu junaka koja ga ponovo ubacuje kroz vrata koja se već zatvaraju. Hvala do neba ženi kojoj ni lik nisam videla."

Svaki put kad idemo u obiteljski šoping, na putu kući više nitko s nikim ne priča.

"Jedne zime ja se vraćao kući iz Beograda u rodni grad - Podgoricu. Hladno vrijeme, noć, dok čekam voz vidim pored mene đevojku kako plače. Taman krenuo da priđem da je utješim kad neki dečko trči ka njoj i zove je: ,,JELENA, MOJA JELENA'' Ona počinje da jeca i da ga grli. Iz priče sam načuo da se radi o zabranjenoj ljubavi i da je on navijač. Voz stiže, ona se otima i ulazi u voz a on mi daje crveno bijeli šal i veli da joj dam, i da joj kažem da on neće odustati. Ja mu dajem moju kartu i guram ga u voz, dečko bez razmišljana ulazi i odoše i voz i oni. Iako navijam za drugi klub šal čuvam kao nadu da ću i ja jednom osjetiti tu ludu ljubav."

"Dečko mi je trenutno nezaposlen, a ja sam studentica pa nemamo baš para. Dobila sam 400 kuna neki dan i odlučim počastiti nas dvoje i odemo mi na more (udaljeno 50 km). Kupali se cijeli dan, ljubili, šetali i padne nam na pamet da ostanemo spavati. Spavali u autu, pred zoru otišli na plažu, gledali izlazak sunca i opet proveli predivan dan. Nismo sve ni potrošili, a nikad se ljepše nismo proveli. "

"Vlasnik sam jednog kafića, i jedan dan ulazim u kafić i vidim skoro pun. Onako bez razloga obratim pažnju na atmosferu u kafiću i primjetim da svi bulje u svoje smart telefone. Odmah posle toga odem do šanka i isključim wi-fi. Odjednom svi spustiše telefone i počeše pričati. Mnogo sam se bolje osjećao nakon toga!"

"U subotu sam oženio djevojku s kojom sam skupa išao u osnovnu školu. Sjedili smo skupa, radili gluposti i nikada nam nije bilo dosadno. U šali sam govorio da ću je jednom oženiti. U srednjoj školi smo se razdvojili, rijetko kada smo se viđali, skoro nikako. I tako nakon završetka srednje upišem faks i na jednom predavanju sam je vidio. Došao sam je pozdraviti i čim me je vidjela odmah me zagrlila i dugo smo pričali. Par puta smo skupa izašli i tako smo se zaljubili. A ja sam nekada davno iz šale govorio da ću je oženiti, sada je ta šala postala stvarnost, i ja sam najsretniji čovjek na svijetu."
Wait while more posts are being loaded