Profile cover photo
Profile photo
CikLily Putih
1,712 followers -
Blogging Unlimited
Blogging Unlimited

1,712 followers
About
CikLily Putih's posts

Post has attachment
Periksa Tahap Kesihatan Diri Di VITACARE HEALTH & WELLNESS Pharmacy
Hi Korang, Korang sebenarnya sihat ek tak?  Kalau tengok luaran haruslah sihat kann tapi dalaman tak de siapa pun yang tau even kita sendiri pun tak tau kalau kita tak buat medical check up. meja pendaftaran belum bukak lagi aku dah sampai, so bergambar dul...

Post has attachment
Selamat Ulangtahun Ke-50 GUARDIAN Malaysia
Hi Korang, Diam tak diam dah 50 tahun usia Guardian Malaysia ni ek, ermm lagi tua daripada aku rupanya hehehe hebat kan. Aku sempat menghadiri majlis sambutan ulangtahun ini di Guardian The Weld Kuala Lumpur lokasi dimana sejarah Guardian bermula. Meraikan ...

Post has attachment
UMRAH 2017 | Mekah – Kehidupan di Mekah Serba Sederhana
Hi Korang, Bila ada hari-hari yang tak de aktiviti so kitaorang akan explore kawasan masjidil haram ni Normally pagi lepas sarapan di cafe hotel, naik bilik basuh baju then pi sidai kat roof top kat atas. Matahari kat Mekah ni panas so kain baju memang cepa...

Post has attachment
CikLily Putih commented on a post on Blogger.
lama tak makan nasi tomato ek

Post has attachment
AVON Viva La Vita de Parfum
Hi Korang, Benda ni memang wajib ada dalam setiap handbag wanita iaitu minyak wangi or parfume, kekandang orang panggil mist pun hado alah yang penting wangi ek. Barulah orang selesa nak dekat dengan kita, ini kalau bau busuk bau ketiak cam no pulak gayanya...

Post has attachment
Makan Malam Di MENATE Bangi Lagi
Hi Korang, Memang masalah negara kalau tak de idea nak makan malam kat mana kan!! Siapa setuju dengan aku, meh angkat tangan wie.. Lagi satu masalah, kalau ko dah plan nak pi makan kat kedai yang menjadi favourite korang then bila sampai depan kedai eh bole...

Post has attachment
Duta 'De’ Space U.F.O' GINTELL Dato’ Jalaludin Hassan
Hi Koramg, Event weekend lepas ni, haruslah akak lily menghantar wakil untuk cover citer ni ek hehehe Dato’ Jalaludin Hassan membuat penampilan khas sebagai duta GINTELL di AEON Shah Alam, untuk bertemu dengan para pelanggan GINTELL untuk melancarkan kerusi...

Post has attachment
'Peraduan Setulus Hati' Planta berkongsi kasih sayang melalui air tangan seorang ibu.
Hi Korang,  Lama rasanya tak ke event Planta, even last year pun diorang hantar raya gift je time-time raya ni. This time merasa jugak pi event Planta ek Planta, jenama marjerin Malaysia yang dipercayai sejak turun temurun, hari ini meraikan penutup kempen ...

Post has attachment
UMRAH 2017 |Hari 10 Mekah – Melawat Muzium Al - Haramain dan Masjid Hudaibiyah (miqat)
Hi Korang, Pompuan rajin muncul kembali untuk menyambung entry UMRAH 2017 ni. Ini pun ada desakan peminat setia blog akak lily ni hah iaitu Misszdeen, siap DM di Instagram suruh abiskan citer aku ni Baik uolls, I sambung… So hari ke 9 , 27 February kitorang...

Post has attachment
Makan Tengahari Masakan Penang di Teochew Cendol
Hi Korang, Kan aku cakap payah nowdays nak pi lunch kan sebab kedai makan tak do so sometimes kalau mood rajin aku ke The Mines, alah dekat bebenau shopping mall ni dengan office aku cuma nak balik je jauh sket dan kena bayar tol Hari tuh sebab dah rasa bos...
Wait while more posts are being loaded