Profile cover photo
Profile photo
Odah Ahmad
11 followers
11 followers
About
Odah's posts

Post has attachment
Pengat Labu Kuning
Assalamualaikum dan Selamat Petang kawan2 alam maya...lama betul akak x updet blog ni...kesibukan tugas dan masa yang kurang mengizinkan apatah lagi tiada citer2 menarik yang nak akak kongsikan disini.... Petang ni akak berpeluang berceloteh di sini dan nak...

Post has attachment
LAKSA KEDAH
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia....lama sungguh akak tak updet blog ni...dah naik berkulat dan berhabuk dah...kekangan masa dan kesibukan tugas membatasi segalanya..Alhamdulillah hari ni boleh kita bersua dan berkongsi idea dan resepi yang sememangnya ...

Post has attachment
Sagu Gula Melaka
 Salam....jom kita jamu mata dengan pic sagu gula melaka ni dulu....

Post has attachment
Bingka Jagung


Post has attachment
Indulgence Kek....
Salam dan selamat sejahtera.....lama x masuk sini...saja nak share gambar kek yang selalu orang duk sebut-sebut kata sedap sangat tu...cubaan akak yang pertama walaupun rupa tidak cantik tapi rasanya tak mengecewakan... jom tengok gambar dulu....

Post has attachment
Roti Sarang Lebah


Post has attachment
Kek Coklat Lava
Salam dan selamat petang semua...petang ni akak nak jamu kawan-kawan semua ngan kek coklat lava yang sedap dan cair di mulut. Resepi nanti akak masukkan kemudian....jamu mata dulu naaaa.....

Post has attachment
Apam Susu Warna Warni


Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2015
Salam dan selamat pagi semua sahabat alam maya.....hanya beberapa jam, beberapa minit dan beberapa saat lagi kita akan menyambut Tahun baru 2015 dan akan meninggalkan semua kenangan suka duka kita Tahun 2014.... Tiada kata yang seindah lantunan syair. Tiada...

Post has attachment
Agar-agar Santan Gula Melaka

Wait while more posts are being loaded