Profile cover photo
Profile photo
Jejaka Terhangat
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
Teruknya Jalan Motor Di Federal Highway
First of all, aku ucapkan tahniah kepada Paultan.org , sebab berjaya wakilkan bikers Klang Valley tentang defects jalan motosikal di Federal Highway. Rasanya memang dah lama terbuku dalam hati setiap pembonceng motorsikal tentang hal ni. Tapi tiada platform...
Add a comment...

Post has attachment
“Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh”
Klik banner di atas utk join giveaway yg mudah ni. Assalamualaikum geng. Selamat berpuasa. Dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 2016 yang akan terjah kita tak lama lagi. Dan, sempena hari raya ni jugak, kawan blogger kita, SpendaLusuh dengan baik dan ...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Lulus Pinjaman Bank
Aku baru je buat pinjaman perumahan, dan jugak pinjaman peribadi (personal loan). Ternyata, bukan mudah sebenarnya nak lulus pinjaman bank ni. Untuk senang lulus, ada beberapa perkara yang perlu korang ambil kira sebelum apply loan bank. Samada untuk loan r...
Jejaka Terhangat: Tips Lulus Pinjaman Bank
Jejaka Terhangat: Tips Lulus Pinjaman Bank
jejakaterhangat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selfie Dan Kebodohan Diri
SELFIE . Ambil gambar sendiri, dengan menggunakan smartphone atau pun kamera. Kadang2 best jugak selfie ni. Terasa diri hensem je ambil gambar sendiri. Yang perempuan pulak, macam cantik, comel je tergedik2 snap gambar sorang2 kan? Pastu upload kat media so...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded