Profile cover photo
Profile photo
Fulvia Meirosu
138 followers
138 followers
About
Fulvia's posts

Post has attachment
PayU România, liderul pieței de plăți online, a procesat în perioada aprilie 2015-martie 2016 tranzacții online în valoare de peste 1,2 miliarde de lei, cu 44% mai mult față de aceeași perioadă a anului fiscal anterior.
http://fulviameirosu.ro/2016/05/30/anul-trecut-platile-online-au-crescut-cu-44-in-sistemul-payu/

Post has attachment
Românii care merg în concedii în străinătate, în această vară, preferă insulele grecești, Antalya, dar și coasta de sud a Portugaliei, destinații pentru care alocă un buget mediu de 550 de euro de persoană. Cele mai solicitate pachete sunt cele cu zboruri charter, rezervate de 80% dintre turiștii care își petrec vacanța în străinătate, potrivit datelor Paravion.
http://fulviameirosu.ro/2016/05/30/insulele-grecesti-si-antalya-cele-mai-vandute-destinatii-in-sezonul-estival/

Post has attachment

Din această săptămână, cel mai recent număr al revistei lunare Real Estate Magazine, singura publicație dedicată exclusiv pieței imobiliare din România, poate fi găsit în toată țara în rețeaua de distribuție de presă Inmedio. Re-editată de compania MTR Press, în tiraj de 12.000 de exemplare, revista Real Estate Magazine are 148 de pagini, acoperind toate domeniile și subiectele de interes din piața imobiliară și din industriile conexe.
http://fulviameirosu.ro/2016/06/01/mtr-press-relanseaza-revista-real-estate-magazine/

Post has attachment
Începând cu data de 1 aprilie 2016, la Aeroportul Henri Coandă au acces doar autoturismele taxi care respectă toate normele legale și ai căror șoferi au obținut din partea instituțiilor abilitate ale statului toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea în legalitate a activității în regim de taxi la aeroport.
http://fulviameirosu.ro/2016/04/06/accesul-taxiurilor-cu-gpl-restrictionat-de-la-1-aprilie-in-aeroportul-henri-coanda/

Post has attachment
Christine Schillings, cu o experiență de 30 de ani în industria ospitalității în cadrul Hilton Worldwide, preia conducerea executivă a companiei Ana Hotels, de la Alexandra Copos de Prada. Christine Schillings a petrecut ultimii 16 ani în poziția de Regional Director Hilton Worldwide,  unde a avut în coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Estul Europei, Turcia, Rusia și Israel.
http://fulviameirosu.ro/2016/04/06/ana-hotels-anunta-numirea-unui-nou-director-general-christine-schillings/

Post has attachment
“DCS Plus e deja un brand global si trebuie sa recunosc ca sunt foarte mandru de asta. De mult timp n-am mai calatorit intr-o tara in care sa nu avem clienti. Dar vreau sa ajungem nr. 1 global. Repede :).”, spune zambind Cristian Dinca, antreprenorul din spatele celei mai mari companii din Romania producatoare de software pentru industria de turism.
http://fulviameirosu.ro/2016/04/05/dcs-plus/

Post has attachment
Supereroii Iron Man şi Captain America din producțiile cinematografice Marvel vin în România, la Sun Plaza și vă dau întâlnire sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 15:00!
http://fulviameirosu.ro/2016/04/04/iron-man-si-captain-america-isi-dau-intalnire-cu-fanii-din-romania/

Post has attachment

http://fulviameirosu.ro/2016/04/04/top-cele-mai-aglomerate-aeroporturi-din-lume-in-2015/Cel mai aglomerat aeroport din lume in 2015, conform datelor furnizate de Consiliul International al Aeroporturilor (ACI) este aeroportul american Atlanta (Georgia). Peste 100 milioane de persoane au tranzitat aeroportul Hartsfield Jackson International din Atlanta anul trecut, ceea ce reprezinta o crestere de 5,5% fata de 2014.

Post has attachment
Cea de-a patra editie a Saptamanii Belgiene va avea loc in perioada 11-15 aprilie la Pullman Bucharest World Trade Center. Evenimentul de anul acesta va fi dedicat gastromoniei si industriei alimentare belgiene si se va bucura de participarea invitatilor speciali, Alex Verhoeven, chef de elita si proprietar al prestigiosului restaurant Fleur de Sel din Kasterlee, Belgia, cat si a renumitului ciocolatier belgian, Laurent Gerbaud.
http://fulviameirosu.ro/2016/04/05/pullman-bucharest-world-trade-center-va-gazdui-saptamana-belgiana-in-perioada-11-15-aprilie/

Post has attachment
PayPal, lider internațional în domeniul plăților online, anunță încheierea unui parteneriat cu Blue Air, linie aeriană hibrid de top din România. Grație acestui parteneriat, călătorii Blue Air pot acum rezerva și plăti online zborurile lor folosind un instrument de plăți rapid și sigur.
http://fulviameirosu.ro/2016/04/05/blue-air-face-echipa-cu-paypal/
Wait while more posts are being loaded