Profile cover photo
Profile photo
Hazlin Nazri
71 followers
71 followers
About
Hazlin Nazri's posts

Post has attachment
Baju Kurung Kasut Kanvas
Salam sejahtera Saya sedang baca novel ni. Saya memang suka membaca. Majalah, surat khabar, buku, novel... alQuran.. memang saya suka baca. Baca alQuran memang tiada tandingan dengan bahan bacaan yang lain. Tenang... insaf... bila baca sayu dan sesungguhnya...

Post has attachment
Selamat Pengantin Baru
Salam sejahtera Selamat pengantin baru buat Khairol al Hafiz sepupu suami. Selamat bernikah dengan pasangannya Didi Murni pada Sabtu 22.4.2017. Sempat kami ke felda Selancar 3 bandar Muadzam Shah Pahang. Semoga bahagia dan jodoh berpanjangan hingga ke jannah.

Post has attachment
Tiada Arah Jodoh Kita
Salam sejahtera buat semua. Sempat update malam2 ni. Saya dah selesai baca novel karya Ezza Mysara ni. Gaya bahasa yang santai. Jalan cerita yang mudah. Tak perlu belit2. Saya suka. Saya suka. Watak afia, fayyad, wakeel, aathif, nur, umi ... semuanya best. ...

Post has attachment
Exam is coming
Salam sejahtera pembaca budiman. Tajuk hari ni memang biasa kita dengar dan alami Rasanya sejak kita sekolah tadika.. sekolah rendah... menengah.. hingga ke universiti.. exam tu dah sinonim. Samalah di kv ni. Minggu depan dah mula exam untuk pelajar kohot 2...

Post has attachment
Penilaian Akhir 2017
Salam sejahtera pembaca budiman... Sebulan berlalu selepas entry terdahulu. Agak sibuk semenjak dua ni. Bila masuk bulan April... tugas sebagai ketua jabatan pentaksiran dan penilaian makin bertambah.. makin kalut dan makin stress. Cuba mengelak stress.. ma...

Post has attachment
22nd Wedding Aniversary
Salam sejahtera.. Sekejap sangat waktu berlalu. Hari ini 12.3.2017. Tarikh yang sama 22 tahun lalu.. kami diijabkabulkan. Semoga  perkahwinan ini... yang lahir dari rasa cinta yang suci kerana Allah taala... dipanjangkan jodoh hingga ke jannah... dimurahkan...

Post has attachment
Keria sira gula melaka
Salam sejahtera semua... Memang viral sekarang ni kuih keria sira gula melaka. Kalau sira gula putih.. memang dah biasa sangat. Senang je buatnya. Rajin atau malas je. Bahan2pun mudah. Keledek, tepung gandum, gula melaka. Nanti kita update resepinya..

Post has attachment
Katakan Tidak Pada Cinta
Salam sejahtera.. Saya dah habis baca novel ni. Best best best. Itu yg saya boleh katakan. Jalan cerita yg tidak meleret-leret... bahasa yg mudah nak faham. Inspektor azham dan cinta fiska ditakdirkan untuk bertemu secara kebetulan. Memang banyak kebetulann...

Post has attachment
Sambal tempoyak
Salam sejahtera. Orang perak.. kalau tak suka makan sambal tempoyak.. must be something wrong somewhere. Tak susah nak buat... tumbuk 1 biji cili merah dan beberapa biji cili api.. buh garam gula secukup rasa... last sekali masukkn tempoyak sesuka hati... M...

Post has attachment
Kad Debit 1 Malaysia 2017
Salam sejahtera untuk mereka yang bergelar pelajar tingkatan 6, matrikulasi, diploma, degree, master ataupun phd..  Boleh mohon kad debit 1 malaysia ni bagi menggantikan baucer buku rm250. caranya.. klik link kat bawah ni dan isikan semua maklumat yg dikehe...
Wait while more posts are being loaded