Profile cover photo
Profile photo
Botimeshqip
1 follower -
Botimeshqip.com është “libraria” më e madhe shqiptare për shitjen e librave online. Në faqen tonë të thjeshtë për t’u përdorur do të gjeni tituj shqiptarë dhe të huaj, të të gjitha kategorive. Faqja është konceptuar që të jetë e lehtë për të gjetur titujt e dëshiruar, por në të njëjtën kohë edhe informative, për t’u njohur me prurjet më të reja, me autorët më të shitur, si dhe me lajmet më interesante nga bota e librave. Ne sjellim libraritë në shtëpitë tuaja, mjafton një klikim nëpërmjet kompjuterit apo telefonit cellular, për të zgjedhur librat e dëshiruar dhe për përzgjedhjen e mënyrës së pagesës (dy të tilla). Ne kursejmë kohën, ju bëni zgjedhjen!
Botimeshqip.com është “libraria” më e madhe shqiptare për shitjen e librave online. Në faqen tonë të thjeshtë për t’u përdorur do të gjeni tituj shqiptarë dhe të huaj, të të gjitha kategorive. Faqja është konceptuar që të jetë e lehtë për të gjetur titujt e dëshiruar, por në të njëjtën kohë edhe informative, për t’u njohur me prurjet më të reja, me autorët më të shitur, si dhe me lajmet më interesante nga bota e librave. Ne sjellim libraritë në shtëpitë tuaja, mjafton një klikim nëpërmjet kompjuterit apo telefonit cellular, për të zgjedhur librat e dëshiruar dhe për përzgjedhjen e mënyrës së pagesës (dy të tilla). Ne kursejmë kohën, ju bëni zgjedhjen!

1 follower
About
Botimeshqip's interests
Botimeshqip's posts
Wait while more posts are being loaded