Profile cover photo
Profile photo
Győrlakk Zrt
3 followers -
GYŐRLAKK Festékgyártó Részvénytársaság
GYŐRLAKK Festékgyártó Részvénytársaság

3 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Kiválóan helyt állt a Győrlakk legénysége a május 26-án, Abdán megrendezett I. fokú tűzoltóversenyen. 7 fős létesítményi tűzoltóságunk, jelentősen javítva a tavalyi időeredményén, a 4. helyet szerezte meg. A jó hangulatú viadalon két versenyszámban mérték össze erejüket a csapatok: váltóversenyben, majd fecskendőszerelésben és vízsugárral történő célba „lövésben” bizonyíthatták felkészültségüket.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Napi bölcsesség: ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik. De mivel mi egy festékgyár vagyunk, ezért nemcsak okos gondolatokkal, hanem festési tanáccsal is szolgálunk: ha szép fehér ajtót szeretnél, akkor használj Kalorfix radiátorzománcot. A neve ne zavarjon, a Kalorfix kiváló nyílászárók mázolására is.
#fehér #festék #Kalorfix #radiatorzomanc #Gyor #Gyorlakk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Már csak pár napig (május végéig) él a Color Trend márkacsaládra meghirdetett akciónk. Modern, jó minőségű termékek, XXI. századi designnal fémre, fára, betonra, csatornára, kovácsoltvasra. Használd ki ezt a lehetőséget és keresd a Color Trend termékeket a nagyobb festékboltokban, vagy a Győrlakk Mintaboltban!
Add a comment...

Post has attachment
A természet mindenhol utat tör magának. Kertünk virágai, háttérben az egyik üzemmel.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Győrlakk Festékgyártó Zrt.
Közzétette: Csiza-Pák Eszter
Oldal (kedveled) · május 10. ·

A Rábaqua Vizes Parketta- és Bútorlakk festékgyárunk egy eddig kevéssé ismert, de nagyon kiváló terméke, sok pozitív vásárlói visszajelzéssel. Gyorsan szárad, rugalmas és szép fényes. Beltéri fafelületek felújítására és ápolására ajánljuk. Tényleg jó cucc. Érdemes kipróbálni.
http://www.gyorlakk.hu/termekek/all/lakkok-lazurok/rabaqua-vizes-parketta--es-butorlakk/ #Rabaqua #lakk #parketta #butor #fafelulet #belteri #Gyorlakk #Gyor
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A Győrlakk egyik legkiválóbb termékével folytatódik az idei akció sorozatunk. Májusban a Mezakron mezőgazdasági festéket kínáljuk kiemelkedően kedvező áron.
A Mezakron egy kivételesen rugalmas, karc- és időjárásálló festék. Használható kül- és beltéri fémfelületekre. Elsősorban mezőgazdasági gépekhez ajánljuk, de nagy igénybevételnek kitett egyéb fémfelületeken is eredményesen alkalmazható. A Mezakron Mezőgazdasági festék 14 színben kapható.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Győrlakk ötlet: ne dobd ki a régi, kopott öntözőkannákat, hanem egy kis kreativitással varázsold színesebbé őket! Használd a Győrlakk fémfestékeit és tedd vidámabbá hétköznapjaidat! Ajánljuk a Mezakron mezőgazdasági festéket, a Color Trend Kerítésfestéket, vagy a metálos színek kedvelőinek a Color Trend Csatornafestéket. (A festés előtt ne feledkezzetek meg a felületkezelésről sem).
#Mezakron #Color Trend #Mezogazdasagifestek #Keritesfestek #Csatornafestek #Gyorlakk #Gyor
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Color Trend Prémium lazúr - faházak, korlátok, kerti bútorok, kerítések védelmére ajánljuk, kültérre és betérre egyaránt. Öregedésgátló pigmenteket tartalmaz, hidrofób hatásának köszönhetően az esőcseppek lepergnek róla.
http://www.gyorlakk.hu/termekek/all/lakkok-lazurok/color-trend-premium-lazur-aqua/ #lazur #vastaglazur #premium #favedelem #gyorlakk #gyor
Add a comment...

Post has attachment
A Color Trend Kerítésfestékkel a kreativitásodnak nem kell határt szabnod. Már 9 színt variálhatsz, ahogy neked tetszik.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A Construma kapcsán ebben a hónapban extra akcióval is jelentkezünk, hiszen április végéig a Győrlakk új márkacsaládját, a 6 termékből álló, teljes Color Trend palettát kínáljuk kedvezményes áron!
#construma2018 #kiállítás #akció #colortrend
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded