Profile cover photo
Profile photo
Aya Sweet
41 followers
41 followers
About
Aya Sweet's posts

Post has attachment

Post has attachment
Review on KAAY - Super Moisture Cushion
Assalamu'alaikum
pembuka bicara  Hai
semua.... heheheh...  Puasa
tak? (sebok je tanye org.. aku puasa x? eh!!!! ok bhaiiii) Kisahnya
bermula cewahhhhh…. Mcm biasalah bila dah aktif balik ber’blog’ ni… aku pun
suka lah membaca blog2 feveret.. sekali aku terh...

Post has attachment
Review on KAAY - Super Moisture Cushion
Assalamu'alaikum pembuka bicara  Hai semua.... heheheh...  Puasa tak? (sebok je tanye org.. aku puasa x? eh!!!! ok bhaiiii) Kisahnya bermula cewahhhhh…. Mcm biasalah bila dah aktif
balik ber’blog’ ni… aku pun suka lah membaca blog2 feveret.. sekali aku
terh...

Post has attachment
JPPA Team Building 2016
JPPA Team Building 2016 Tempat :- Tarikh :- 13 - 14 Mei 2016 acara start jumaat petang berakhir sabtu petang... Alhamdulillah... mission untuk capat keseronokan berjaya... sila layan je gambar2 berikut... ahahahahahhahahaa sewa 1 bas bg mereka yg kemalasan ...

Post has attachment
Ramadan masa mendidik nafsu
Assalamualaikum..... Nafsu dikatakan amat payah untuk tunduk kepada perintah Allah SWT sejak ia mula-mula diciptakan. Oleh itu, untuk membentuk diri menjadi seorang yang beriman, hendaklah mendidik nafsu supaya mematuhi perintah Allah SWT. Bulan Ramadan sew...

Post has attachment
Review April Skin Magic Snow Cushion
Let's Rock!!   ok, nak citer pasal product nih, nak tau mana aku dapat? dekat dalam IG (Instagram), tgk diorg buat video guna product nih.. mula lah aku nih menggeletis nak tahu lebih pasal product nih, aku pun ushar lebih dari IG org ni ke IG yg lain sampa...

Post has attachment
Team Bonding JPPA 2015 di Amverton Cove Golf & Island Resort
Team Bonding JPPA 2015  di Amverton Cove Golf & Island Resort

Post has attachment
Marie Team Bonding at Amverton Cove Golf & Island Resort
Team Bonding JPPA 2015 at Amverton Cove Golf & Island Resort Me represent group no 5 [Funky Diva]  

Post has attachment

Post has attachment
Open House Rumah Abah utk Sedara Mara di Raya Ke-9
Sabtu Malam 25 July 2015, Kg. Jaya Setia. dah mcm keratan akhbar plak.. haha.. nak share sedikit sorotan open house kat umah abah. dek kerana aku sebok beraya umah kawan2 pada siang hari, so malam hari aku dpt tender ambil gambo.. thanks to En. Riduan sudi ...
Wait while more posts are being loaded