Profile

Cover photo
Aya Sweet
Lives in Kuala Lumpur
40 followers|225,357 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Open House Rumah Abah utk Sedara Mara di Raya Ke-9
Sabtu Malam 25 July 2015, Kg. Jaya Setia. dah mcm keratan akhbar plak.. haha.. nak share sedikit sorotan open house kat umah abah. dek kerana aku sebok beraya umah kawan2 pada siang hari, so malam hari aku dpt tender ambil gambo.. thanks to En. Riduan sudi ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Raya Day 4 - Malacca Trip
Nak balikkk!!!  yes!! akhirnya last day at Malacca.. hiks hiks hik.. seawal pagi aku bangun kemas2 beg nak balik cepat.. siap kemas.. mula cari kedai mamak.. lapoooo... pastu dah kenyang.. bergerak ke upside down house gallery . memula en boy tak minat nak ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Selamat buat kuih raya.. hikss..
ni lah dia kesemua bahan2 asas nak buah kuih raye.. ahhahaha.. oklah.. tu aje... lupa nak amek pic kuih dah siap.. sebab dah abes makan... tak sempat raya weyyy... hishk!!!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
NMN Collections - Telekung Indah
NMN Collection Enterprise (002428999-P) Email: nmncollection@gmail.com Facebook: NMN Collection Instagram: nmncollection saya nak share koleksi terbaru dari NMN Collections. telekung yang datangnya dengan pelbagai warna sesuai utk anda yang ingin mengubah c...
 ·  Translate
NMN Collection Enterprise (002428999-P) Email: nmncollection@gmail.com Facebook: NMN Collection Instagram: nmncollection saya nak share koleksi terbaru dari NMN Collections. telekung yang datangnya dengan pelbag...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
This is JumpStreet yaw'll!!!
30 may 2015 - Persatuan Kakitangan BNM menganjurkan event Trampolline at Jumpstreet, PJ.  Mulalah whatsapp group mencanak2 kuar, seru yg inilah seru yg itulah suh join.. hahaha.. hasilnya, ramai gaklah yg join.. ahahhaa... tempat pun tak jauh. nah website n...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Repeated!! Skytrex - 6 Jun 2015
finally berjaya menghabiskan task!!! kami buat island extreme and it's too extreme.. sakit badan ni pun tak hilang lagi.. but kepuasan tu memang tak terkata aah.. nah layan je gambo2 tu.. hik hik  tinggi tak? ehhehehe balik semua kebuluran.. pe lagi.. stop ...
 ·  Translate
finally berjaya menghabiskan task!!! kami buat island extreme and it's too extreme.. sakit badan ni pun tak hilang lagi.. but kepuasan tu memang tak terkata aah.. nah layan je gambo2 tu.. hik hik  ti...
1
Add a comment...
Have her in circles
40 people
DD sitisarahnordiana's profile photo
Encik Oktant's profile photo
hzsactive scha's profile photo
Muslina Devi Nurhemdi's profile photo
Cristina Stefan's profile photo
v rosED's profile photo
Freelancer Aishah (Cristina Emilia Stefan)'s profile photo
Mariah Mamor's profile photo
Adeline Seah's profile photo

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
My Raya Outfit 2015
just nak share raya pertama and kedua je.. sebab ni je sebab 2 hari ni je yang posing2 bagai.. hahaha...  1st time nak jadi model and share info if the baju2 and the kain2.. haha..  very the.. sgt english aku kan...  First day of Eid: Hijab: Arissa Instant ...
 ·  Translate
just nak share raya pertama and kedua je.. sebab ni je sebab 2 hari ni je yang posing2 bagai.. hahaha...  1st time nak jadi model and share info if the baju2 and the kain2.. haha..  very the.. sgt english aku kan...  Fi...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Raya Day 3 Trip to Malacca
1st touchdown at Malacca. Resorts dimana my in laws stayed. Diorg dah sampai awal masa Raya Ke-2, aku je lambat sebab banyak kekangan di kampungku.. cewahhh.. bahahaha... meh nak share some pic and some story:- ni hotel yang diorg stayed. Bayou Lagoon Park ...
 ·  Translate
1st touchdown at Malacca. Resorts dimana my in laws stayed. Diorg dah sampai awal masa Raya Ke-2, aku je lambat sebab banyak kekangan di kampungku.. cewahhh.. bahahaha... meh nak share some pic and some story:- ni hotel y...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Inter House Sports Game - Virtual Game
telah berlangsung dengan jayanya.. hikss.. biasalah yang champ adalah team sasana kijang aah.. aku masuk game dance.. huru hara bhaii... lawan lak ngan hustler.. ehehehe... tang dance aku kalah aah... mak tak reti nari nok.. kikiki.. kongkang je rase...  ko...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
finally berjaya menghabiskan task!!! kami buat island extreme and it's too extreme.. sakit badan ni pun tak hilang lagi.. but kepuasan tu memang tak terkata aah.. nah layan je gambo2 tu.. hik hik  ti...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Lirik Lagu Terbaik Bagimu - Siti Nurhaliza  Rasaku kamu ada di setiap sedih dan juga senangku rasanya kamu sudah menjadi bintang terang hidupku Chorus: Masih kurang rasaku mencintai hatimu ingin aku jadi terbaik...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
40 people
DD sitisarahnordiana's profile photo
Encik Oktant's profile photo
hzsactive scha's profile photo
Muslina Devi Nurhemdi's profile photo
Cristina Stefan's profile photo
v rosED's profile photo
Freelancer Aishah (Cristina Emilia Stefan)'s profile photo
Mariah Mamor's profile photo
Adeline Seah's profile photo
Basic Information
Gender
Female
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuala Lumpur
Links
YouTube