Profile

Cover photo
Aya Sweet
Lives in Kuala Lumpur
42 followers|378,422 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Program ini akan bermula pd 6 September dan berakhir 6 oktover 2016.. Ayuh kenali Sponsor-sponsor ayang akan menaja Program Jom Sihat Bersama Sagat. Lotion White Crush.. satu lotion untuk 1 keluarga. Harum dan...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Review on KAAY - Super Moisture Cushion
Assalamu'alaikum pembuka bicara  Hai semua.... heheheh...  Puasa tak? (sebok je tanye org.. aku puasa x? eh!!!! ok bhaiiii) Kisahnya bermula cewahhhhh…. Mcm biasalah bila dah aktif
balik ber’blog’ ni… aku pun suka lah membaca blog2 feveret.. sekali aku
terh...
 ·  Translate
Assalamu'alaikum pembuka bicara Hai semua.... heheheh... Puasa tak? (sebok je tanye org.. aku puasa x? eh!!!! ok bhaiiii) Kisahnya bermula cewahhhhh…. Mcm biasalah bila dah aktif balik ber’blog’ ni… aku pun suka...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Ramadan masa mendidik nafsu
Assalamualaikum..... Nafsu dikatakan amat payah untuk tunduk kepada perintah Allah SWT sejak ia mula-mula diciptakan. Oleh itu, untuk membentuk diri menjadi seorang yang beriman, hendaklah mendidik nafsu supaya mematuhi perintah Allah SWT. Bulan Ramadan sew...
 ·  Translate
Assalamualaikum..... Nafsu dikatakan amat payah untuk tunduk kepada perintah Allah SWT sejak ia mula-mula diciptakan. Oleh itu, untuk membentuk diri menjadi seorang yang beriman, hendaklah mendidik nafsu supaya mem...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Team Bonding JPPA 2015 di Amverton Cove Golf & Island Resort
Team Bonding JPPA 2015  di Amverton Cove Golf & Island Resort
Team Bonding JPPA 2015 di Amverton Cove Golf & Island Resort
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum semua! blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat ...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Raya Day 4 - Malacca Trip
Nak balikkk!!!  yes!! akhirnya last day at Malacca.. hiks hiks hik.. seawal pagi aku bangun kemas2 beg nak balik cepat.. siap kemas.. mula cari kedai mamak.. lapoooo... pastu dah kenyang.. bergerak ke upside down house gallery . memula en boy tak minat nak ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Review on KAAY - Super Moisture Cushion
Assalamu'alaikum
pembuka bicara  Hai
semua.... heheheh...  Puasa
tak? (sebok je tanye org.. aku puasa x? eh!!!! ok bhaiiii) Kisahnya
bermula cewahhhhh…. Mcm biasalah bila dah aktif balik ber’blog’ ni… aku pun
suka lah membaca blog2 feveret.. sekali aku terh...
 ·  Translate
Assalamu'alaikum pembuka bicara Hai semua.... heheheh... Puasa tak? (sebok je tanye org.. aku puasa x? eh!!!! ok bhaiiii) Kisahnya bermula cewahhhhh…. Mcm biasalah bila dah aktif balik ber’blog’ ni… aku pun suka lah membaca...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
JPPA Team Building 2016
JPPA Team Building 2016 Tempat :- Tarikh :- 13 - 14 Mei 2016 acara start jumaat petang berakhir sabtu petang... Alhamdulillah... mission untuk capat keseronokan berjaya... sila layan je gambar2 berikut... ahahahahahhahahaa sewa 1 bas bg mereka yg kemalasan ...
 ·  Translate
JPPA Team Building 2016 Tempat :- Tarikh :- 13 - 14 Mei 2016 acara start jumaat petang berakhir sabtu petang... Alhamdulillah... mission untuk capat keseronokan berjaya... sila layan je gambar2 berikut... ahahahahah...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Review April Skin Magic Snow Cushion
Let's Rock!!   ok, nak citer pasal product nih, nak tau mana aku dapat? dekat dalam IG (Instagram), tgk diorg buat video guna product nih.. mula lah aku nih menggeletis nak tahu lebih pasal product nih, aku pun ushar lebih dari IG org ni ke IG yg lain sampa...
 ·  Translate
Let's Rock!! ok, nak citer pasal product nih, nak tau mana aku dapat? dekat dalam IG (Instagram), tgk diorg buat video guna product nih.. mula lah aku nih menggeletis nak tahu lebih pasal product nih, aku pun ushar lebih ...
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Marie Team Bonding at Amverton Cove Golf & Island Resort
Team Bonding JPPA 2015 at Amverton Cove Golf & Island Resort Me represent group no 5 [Funky Diva]  
Team Bonding JPPA 2015 at Amverton Cove Golf & Island Resort Me represent group no 5 [Funky Diva]
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Open House Rumah Abah utk Sedara Mara di Raya Ke-9
Sabtu Malam 25 July 2015, Kg. Jaya Setia. dah mcm keratan akhbar plak.. haha.. nak share sedikit sorotan open house kat umah abah. dek kerana aku sebok beraya umah kawan2 pada siang hari, so malam hari aku dpt tender ambil gambo.. thanks to En. Riduan sudi ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Aya Sweet

Shared publicly  - 
 
Raya Day 3 Trip to Malacca
1st touchdown at Malacca. Resorts dimana my in laws stayed. Diorg dah sampai awal masa Raya Ke-2, aku je lambat sebab banyak kekangan di kampungku.. cewahhh.. bahahaha... meh nak share some pic and some story:- ni hotel yang diorg stayed. Bayou Lagoon Park ...
 ·  Translate
1st touchdown at Malacca. Resorts dimana my in laws stayed. Diorg dah sampai awal masa Raya Ke-2, aku je lambat sebab banyak kekangan di kampungku.. cewahhh.. bahahaha... meh nak share some pic and some story:- ni hotel y...
1
mohd riduan's profile photoAya Sweet's profile photo
2 comments
 
cun..
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuala Lumpur
Links
YouTube
Basic Information
Gender
Female