Profile cover photo
Profile photo
Fotograaf Sharon Willems
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Voor de workshop Productfotografie op dinsdag 27 februari zijn nog twee plekjes beschikbaar. Ik leer je waar je op moet letten en geef je praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo kun je dadelijk je eigen productfoto's maken voor bijvoorbeeld je webshop.
https://www.sharonwillems.nl/workshop-productfotos-maken/
Add a comment...

Post has attachment
De trouwceremonie, dat is genieten. Alle familie en vrienden komen bij elkaar. Iedereen is vrolijk en op zijn/haar mooist gekleed. Allemaal mooie woorden. De liefde spat er vanaf!
Benieuwd waar onder andere de ceremonies plaatsvonden? Ik heb mijn top 10 samengesteld, waar ik mocht fotograferen.
1. Slot Doddendael Ewijk
2. Lounge44 in Roermond
3. Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden
4. Bartholomeuskerkje Beek Ubbergen
5. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Lees verder: https://www.sharonwillems.nl/fotoshoot/bruiloft
Add a comment...

Post has attachment
Het blijft leuk: dierenfotografie! Bij elke aanvraag maakt mijn hart weer een klein sprongetje. Ik ben een echte dierenliefhebber. Wat vind je het mooiste, buiten of in de studio? Buiten kunnen ze vaak lekker rennen en ravotten. Anderzijds is het binnen in de fotostudio vaak rustiger en is er geen afleiding. Scroll anders even door deze pagina >> www.sharonwillems.nl/dierenfotografie/ en kijk wat het beste bij jouw huisdier past.
Dierenfotografie
Dierenfotografie
sharonwillems.nl
Add a comment...

Post has attachment
Een terugblik naar de fotoshoot van Lisanne: ze wilde graag starten met een website/blog over haar grooste hobby: dwarsfluit spelen. Ze had even rondgekeken op internet en wist heel goed wat ze niet wilde: statische foto’s in een studio met een witte achtergrond.
We spraken diezelfde week nog af bij het kasteel. Daar wandelt Lisanne namelijk vaak en komt ze helemaal tot rust. Dat was namelijk ook wat ze met de foto’s wilde uitstralen: rust. Een beetje sprookjesachtige foto’s. We kletsten wat en liepen door leuke bospaadjes. De zon kwam door en scheen prachtig op de bladeren. Dit was het moment! Ik wist het toen ik de foto maakte.
https://www.sharonwillems.nl/fotoshoot-waardenburg-lisanne/
Add a comment...

Post has attachment
- BLOG - Bruiloft Anky & Marjan <3
Zelden is de sfeer zo rustig op de dag van een bruiloft. Hoe later het werd hoe meer ze begonnen te stralen. Het gevoel van “nu is het echt” brak aan. De haren en make-up zaten prachtig. Tijd om om te kleden! Ik keek vanaf de gang mee, zodat ik het wel vast kon leggen maar niet te veel aanwezig was. Zie je hoe puur het dan is? Je krijgt geen ongemakkelijke fotolach. Je hoeft alleen maar te genieten van de momenten en de rest komt vanzelf. Lees verder & bekijk de hele reportage. https://www.sharonwillems.nl/bruidsfotograaf-denbosch-ankymarjan/
Add a comment...

Post has attachment
Maart wat was je mooi! En vol… dat ook. Maar vooral mooi.
https://www.sharonwillems.nl/fotoshoot-jaaroverzicht
Add a comment...

Post has attachment
Gistermiddag belde Truus op met ze vraag op welk termijn ze een nieuwe foto voor haar CV kon laten maken. Nou, dit is 'm geworden!
--
© www.sharonwillems.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En nu een kijkje achter de schermen!
Add a comment...

Post has attachment
Oh de familiefotoshoot in Sint Michielsgestel van Nienke en haar gezin was zo leuk! Je kunt hier de blog bekijken/lezen: https://www.sharonwillems.nl/familie-fotoshoot-sint-michielsgestel
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Via het contactformulier kreeg ik een berichtje van Harald. Hij wilde graag een nieuwe profielfoto laten maken. Vooral de foto's met een witte achtergrond op mijn website spraken hem aan. Hij woont in Nijmegen dus ik stelde voor om mijn achtergrond en apparatuur mee te nemen. Aangezien hij midden in een verbouwing zat, regelde ik een locatie in Ewijk. Iets eerder dan de afgesproken tijd kwam ik aan, zodat ik alles vast klaar kon zetten. Al vrij snel arriveerde Harald. Tijd voor koffie! Lees verder: https://www.sharonwillems.nl/linkedin-fotoshoot-ewijk-harald
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded