Profile cover photo
Profile photo
Limesco
10 followers -
Open, eerlijk, innovatief
Open, eerlijk, innovatief

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Kortgeleden hebben we een mooie mijlpaal bereikt. We hebben onze 100e SIM aangesloten! Daarom halveren we ruim onze maandelijkse kosten, van 7,25 euro naar 3,50 euro! Kijk op onze tarievenpagina! http://limesco.nl/tarieven/index.html
Add a comment...

Post has attachment
Welkom op het nieuwe kantoor van Limesco! We zijn erg blij met deze nieuwe locatie en vanaf hier gaan we verder werken en groeien! Kom gerust eens (op afspraak) langs op Toernooiveld 100 te Nijmegen!
PhotoPhotoPhotoPhoto
Limesco kantoor
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Onze nieuwe website staat (sinds kort) online!
Tips en commentaar zijn van harte welkom!
http://limesco.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
We hebben ons eerste doel van de lente-actie gehaald! Over de 50 klanten. Aan iedereen die zich sinds maandag heeft ingeschreven, bedankt! Nu gaan we betalen met bitcoin invoeren!

We streven ernaar dat je per direct je volgende maandfactuur met bitcoin kan betalen, maar eventueel duurt het één maandje langer. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Op naar de 75 klanten, dan gaan we werken aan een website en API voor inzage in je realtime verbruiksgegevens en de liquid pricing gaat van € 5,- naar € 3,75!

Kijk voor meer info op http://limesco.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Limesco gaat de lente in! Vanaf vandaag zeggen we gedag tegen onze internetbundels, en betaal je per mb! De prijs van een mb hangt af van je verbruik, zodat iedereen gunstig uit is. Daarnaast gaan we in stappen de maandelijkse kosten van een SIM verlagen, en alsof dat nog niet genoeg is gaan we werken aan Bitcoin-support, IPv6-op-je-mobiel en een telefooncentrale die via een webinterface in te stellen is.

Steun je ons initiatief? Sluit een abonnement af, het is nu gunstiger dan ooit!
Add a comment...

Post has attachment
Zulke complimenten zijn we dol op!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Volgend weekend (7-9 maart) gaan Sjors en Gerdriaan naar de "high-tech geek conference" eth0 en zullen ze een praatje verzorgen over Limesco.

We zullen vertellen over waar we nu staan en wat we de komende tijd willen bereiken met Limesco.

Daarnaast is er ruimte voor inbreng en vragen en natuurlijk kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de geïnteresseerdenmaillijst of voor een abonnement!

Meer informatie over eth0 kan je vinden op http://wiki.eth0.nl/index.php/Main_Page
Add a comment...

2014 is goed en wel begonnen, tijd om vooruit te kijken!

Voor dit jaar heeft Limesco een paar gave plannen. We horen graag welke ideeën je meer of minder nuttig vindt, of dat je graag dingen gerealiseerd ziet waar we nog niet aan gedacht hebben!

Wat we willen bereiken:

Optioneel realtime inzien van je verbruiksgegevens.
We streven openheid en eerlijkheid na, het realtime kunnen zien van je verbruiksgegevens past daar goed bij. Tegelijkertijd vinden we privacy erg belangrijk. Als je geen inzicht in je gegevens hoeft, zullen je gegevens nooit ook maar ergens op een publieke server te vinden zijn, waardoor het voor kwaadwillenden praktisch onmogelijk is om ze te stelen of achterhalen.

Betalen met Bitcoin.
We ondersteunen het idee van een onafhankelijke, niet door een overheid gecontroleerde munt die makkelijk over de hele wereld gebruikt kan worden. Een volgende belangrijke stap voor ons is om de munt ook echt te gebruiken en inkomsten niet meteen om te zetten naar euro's. Bijvoorbeeld door het salaris van ons personeel in Bitcoins uit te betalen. Op die manier dragen we bij aan de stabiliteit en zelfredzaamheid van de munt.

Een beta-pbx.
Sommigen van jullie maken gebruik van een Do-It-Yourself SIM, waardoor je alle mogelijkheden van je telefoonverkeer volledig in eigen beheer hebt. Dit jaar willen we zelf ook een server de lucht in brengen, waardoor we Out-of-the-Box gebruikers enkele mogelijkheden kunnen bieden die DIY-gebruikers ook hebben.
Add a comment...

Post has attachment
De wiki van Limesco heeft een flinke opschoonbeurt gekregen. Een aantal pagina's met sterk verouderde informatie is verwijderd, alle dode links zijn opgeschoond, het nieuwe logo is online gezet en de tekst op de voorpagina is herzien.

Het lijkt ons een mooi streven om alle statische informatie op een bepaald moment te kunnen weergeven op http://limesco.nl, opdat de wiki een platform wordt voor ideeën, elkaar vinden, elkaar helpen en een plek om (DIY-)configuraties en uitwerkingen te plaatsen.

Heb je ideeën voor Limesco, wil je mensen met problemen helpen, of wil je op een andere manier bijdragen? Aarzel dan niet om je aan te melden op de wiki. :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded