Profile cover photo
Profile photo
irene kass
40 followers
40 followers
About
Posts

Post has attachment
Tanda-Tanda Anda Mungkin Kena Batu Karang
Tanda-Tanda Anda Mungkin Kena Batu Karang: ✔️sakit di bahagian belakang dan bawah abdomen ✔️sakit semasa nak membuang air ✔️air kencing berwarna pink, merah atau coklat ✔️rasa pening dan nak muntah ✔️jadi demam jika sudah berlaku jangkitan kuman ✔️kencing d...
Add a comment...

Post has attachment
GLA Complex ikhtiar kesuburan
Ramai yang mencari GLA Complex ni sebagai ikhtiar untuk senggugut, perbetulkan kitaran haid dan juga kesuburan. GLA Complex adalah kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E....
GLA Complex ikhtiar kesuburan
GLA Complex ikhtiar kesuburan
zarahealthylife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Nutriwhite skin care
Assalamualaikum.. Hai semua.. 😊 Sebagaimana yang diketahui, Shaklee juga mempunyai rangkaian produk penjagaan kulit, iaitu Nutriwhite dan Enfuselle. Tapi hari ni saya nak share pada semua beberapa testimoni dari pengguna-pengguna baru dan lama yang telah m...
Testimoni Nutriwhite skin care
Testimoni Nutriwhite skin care
zarahealthylife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Collagen Powder Shaklee
Assalamualaikum.. Hai.. Ada yang masih ragu-ragu dan tak yakin dengan keistimewaan Collagen Powder Shaklee. Meh saya belanja beberapa testimoni pengguna-pengguna yang teruja sangat selepas menggunakan Collagen Powder ni. Ada juga yang mendapat effect awal t...
Testimoni Collagen Powder Shaklee
Testimoni Collagen Powder Shaklee
zarahealthylife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
KELEBIHAN NUTRIWHITE SHAKLEE
Hi.. nak tau tak apa kelebihan NutriWhite ni? Nutriwhite mengandungi gabungan 16 ramuan botani yang mujarab tau. Ianya sangat natural dan organik. KEISTIMEWAAN NUTRIWHITE 1. Nutriwhite dicipta khas oleh saintis Jepun untuk kulit orang Asia. 2. Ianya diperka...
KELEBIHAN NUTRIWHITE SHAKLEE
KELEBIHAN NUTRIWHITE SHAKLEE
zarahealthylife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Shaklee Collagen Powder
Assalamualaikum semua.. Sempena promosi Disember 2016 ni, Collagen Powder.. saya nak share sedikit testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba Collagen Powder ni dan menerima feedback yang cepat dan positif. Semoga bermanfaat pada semua dan menambah keyak...
Testimoni Shaklee Collagen Powder
Testimoni Shaklee Collagen Powder
zarahealthylife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa berpantang dengan Vivix is AWESOME??
Kenapa berpantang dengan #Vivix is AWESOME?? Biasanya orang cina atau minah salleh akan berpantang dengan minum wine kan?? Fungsinya adalah untuk memanaskan badan diorang. Vivix bukan wine. Vivix is HALAL. Dan Vivix punya fungsi seperti wine untuk memanaska...
Add a comment...

Post has attachment
**
Kenapa berpantang dengan #Vivix is AWESOME?? Biasanya orang cina atau minah salleh akan berpantang dengan minum wine kan?? Fungsinya adalah untuk memanaskan badan diorang. Vivix bukan wine. Vivix is HALAL. Dan Vivix punya fungsi seperti wine untuk memanaska...
ZaraHealthyLife
ZaraHealthyLife
zarahealthylife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Gubahan - Hobi jadi duit
Hi.. Assalamualaikum.. Tau tak? Hobi saya di kala punya kelapangan adalah menggubah. Saya sangat suka menggubah bunga dan hantaran perkahwinan. Menggubah tau, bukan mengubah. Tapi mengubah pun ye jugak. Hobi saya jugak tu. Mengubah posisi perabut di rumah. ...
Gubahan - Hobi jadi duit
Gubahan - Hobi jadi duit
zarahealthylife.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
PENGEDAR SHAKLEE KLANG DAN SELURUH MALAYSIA
Siapa kat sini pengguna setia produk Shaklee dari Klang? Atau anda orang Shah Alam dan baru nak mencuba produk Shaklee tapi tak tahu nak cari di mana. Atau duduk di Banting kan jauh nak pergi ke  Shaklee Home Office di Pinnacle, Sunway  tu semata untuk beli...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded