Profile cover photo
Profile photo
Idei de Afaceri
122 followers
122 followers
About
Posts

Post has attachment
Mircea Matei, un tanar de 28 de ani din Sebes, a pornit o afacere de familie cu produse naturale, precum siropuri, dulceata si gemuri, dupa ce a constatat la propria nunta ca invitatii au preferat siropul de soc in locul bauturilor carbogazoase. Mica lor afacere a fost demarata anul trecut, iar anul acesta deja comercializeaza produsele
Add a comment...

Post has attachment
Din ce in ce mai prezente in Romania #afacerile cu rulote iau amploare la targuri, evenimente si in parcurile din Bucuresti.

#AfaceriRulote #IdeideAfaceri
Add a comment...

Post has attachment
Cea mai mare oportunitate de care pot profita in acest moment #antreprenorii o reprezinta piata de #eCommerce, aflata inca la un nivel care lasa mult loc de dezvoltare in Romania. Competitia nu e deloc la fel de acerba ca in strainatate, iar domeniile in care va puteti lansa un magazin online sunt extrem de variate si profitabile!

+ContentSpeed #AfaceriOnline #MagazinOnline
Add a comment...

Post has attachment
A aparut a doua varianta in dezbatere publica a normelor de aplicare aferente programului Romania Start-up Nation. Principalele modificari constau in grila de punctaj diferita si introducerea principiului primul venit, primul servit.

#afaceri #Startup
Add a comment...

Post has attachment
Important pentru afacerile mici care desfasoara comert ambulant in targuri si expozitii

#Afaceri #AfaceriMici #AfaceriSimple #Handmade #AfaceriDeFamilie
Add a comment...

Post has shared content
Cei mai multi dintre cei care isi doresc optiuni variate pun pe primul loc si posibilitatea integrarii cu mai multe ERP-uri: WinMentor, Charisma, Senior ERP, SAP, etc. Exista antreprenori care testeaza mai intai platforma de eCommerce atunci cand isi fac pentru prima data un magazin online si pe care ii avantajeaza optiunea de a inchiria platforma.

#AfaceriOnline #MagazinOnline
Cu atat mai mult reprezinta o alegere foarte buna un magazin online functional de la bun inceput deoarece munca ulterioara cu un programator care sa modifice constant site-ul si care sa faca toate aceste functionalitati la cererea clientului inseamna costuri mult mai ridicate.

#ContentSpeed #MagazinOnline #Startup #Afaceri #AfaceriOnline
Add a comment...

Post has attachment
Ne temem sa intram in lumea afacerilor, ne este frica de esec. Nu avem raspunsuri clare, tindem sa ne abandonam proiectele, listele de sarcini, visul antreprenorial. Trebuie sa ne invingem temerile, caci toti cei care s-au aflat la inceput de drum in #afaceri au trecut prin acest punct si au reusit sa depaseasca toate obstacolele.

#ideideafaceri
Add a comment...

Post has attachment
Avantul economic e concurentul principal. Viteza de dezvoltare a unui magazin online a devenit un factor pe care nu-l mai putem ignora. Nu intr-un prezent in care inovatia este cuvantul-cheie. Succesul afacerilor e dictat inevitabil si de viteza de dezvoltare si de promovare in piata, alaturi de crearea unui site. Alegerile pe care le faceti pentru afacerea dumneavoastra trebuie sa fie rapide, inteligente, eficiente. Timpul a fost dintotdeauna o moneda de schimb, iar azi e mai valoros decat oricand.

#MagazinOnline #AfaceriOnline
Add a comment...

Post has attachment
Numita #ginsengul romanesc, #catina este folosita in industria alimentara si in industria farmaceutica pentru proprietatile sale curative. Bogata in substante nutritive, este o planta ce aduce numeroase beneficii pentru organismul uman. Este o sursa extrem de bogata de vitamina A, C, si E, flavonoide, acizi grasi si minerale cum ar fi fierul, manganul, zincul, care ajuta la intarirea imunitatii. Avand in vedere aceste utilizari si beneficii nu este mirare ca interesul pentru cultivarea catinei a explodat in 2016!

#CultivareCatina #BeneficiiCatina #AfaceriCatina
Add a comment...

Post has attachment
A fost publicata versiunea consultativa pentru Masura: II.3 #Investitii productive in #acvacultura - eficienta utilizarii resurselor, reducerea utilizarii apei si a substantelor chimice, recirculare sisteme de minimizare a utilizarii apei.

Prin Masura II.3. sunt sprijinite investitiile care promoveaza sistemele de acvacultura inchise in care produsele de acvacultura sunt crescute in sisteme inchise cu recircularea apei, reducandu‐se la minimum cantitatea de apa utilizata

#fonduriEuropene #IdeiDeAfaceri #Afaceri
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded