Profile cover photo
Profile photo
Art & Coop
5 followers -
Produccions i processos comunitaris
Produccions i processos comunitaris

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Obrim inscripcions per a un nou projecte d'arts plàstiques comunitàries! Seguint les passes de #coloralacalle, us presentem #Pintabarri: pintura comunitària al voltant del Mercat de Santa Caterina, el proper 25 de novembre.

Busquem artistes plàstics i veïns i veïnes de Ciutat Vella que vulguin formar part del grup motor que dissenyarà les pintures, de setembre a novembre. És gratuït i obert a tothom!

Més info, calendari i inscripcions en aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7diV-jQagHJnpwyStgEgGCn_4pAAbliMOywumCeiQW8NimA/viewform
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Presentem #CARAVASAR, el 7è espectacle comunitari del projecte #CreacióXIC Poble Sec, programat al Festival Grec de Barcelona i la Festa Major del barri. Creat i interpretat per una vuitantena de participants, CARAVASAR explora la trobada amb l'altri des de la Dansa moviment i l'imaginari de la ruta de la seda. Veïns i veïnes del Poble Sec, el Col·lectiu Liant La Troca i el taller de dansa integrada de La Caldera s'uneixen en un espectacle que posa el focus en la gent gran i la diversitat funcional.

Una sola funció: diumenge 15 de juliol a les 18:00 a l'Atrium de l'Institut del Teatre. Entrada lliure.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Obrim inscripcions per a la 7a edició del projecte #CreacióXIC al Poble Sec! Serà un espectacle comunitari de carrer, inclòs al Festival Grec i la Festa Major del barri, sobre la trobada entre cultures.

Creem-lo col·lectivament en tallers gratuïts de dansa integrada i creació d'escenografia! Inscripcions obertes al veïnat en tota la seva diversitat: http://ruaxic.blogspot.com.es/2018/04/inscriu-te-al-nou-xic-poble-sec.html
Add a comment...

Post has attachment
Inscripcions obertes per l'ESPECTACLE COMUNITARI del Teatre Arnau!

Veïnes i veïns de Raval, Poble Sec i Sant Antoni, de totes les edats, orígens culturals, capacitats, gèneres... si teniu ganes d'actuar o dissenyar vestuari i escenografia o fer llum i so, ompliu el formulari: https://goo.gl/forms/MJQ9qpGooBGkmF4R2. És gratuït i no cal experiència prèvia!

L'equip de #CreacióXIC acompanyarem aquest projecte, juntament amb altres entitats i artistes vinculats a l'Arnau itinerant. L'espectacle s'estrenarà el 15 i 16 de desembre al Mercat de les Flors.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bon any nou a tothom!

Comencem el 2018 amb bones notícies: l'Hugo se suma a la nostra campanya de donacions per #Tiretades amb un repte a Mi grano de arena. Amb la Marató de Barcelona com a horitzó, s'ha proposat recollir fons per al nostre projecte d'art als hospitals. Ens vols fer un cop de mà? Col·labora i difòn!
Add a comment...

Post has attachment
Fes-te amiga o amic de Tiretades! Iniciem campanya de donacions per al nostre projecte d'art als hospitals, ens ajudes a difondre?

Tiretades és un espai de creació plàstica dins l’hospital, on infants i joves hospitalitzats i les seves famílies s’expressen, gaudeixen i poetitzen l’entorn mitjançant creacions i instal·lacions col·lectives. Amb 10 anys de trajectòria, Tiretades va nèixer a l’Hospital Germans Trias i Pujol “Can Ruti” (Badalona), ha posat els peus a Vall d’Hebron Barcelona) i Marina Salud (Dénia), i vol arribar a més hospitals.

Fes-te amiga o amic de Tiretades amb una donació puntual o periòdica, i comparteix amb els teus contactes!

Més informació a www.tiretades.org.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Inscripcions obertes pel taller de Teatre Social per Joves al Centre Cívic El Sortidor (Poble Sec, Barcelona). Activitat gratuïta!

Més info al formulari d'inscripció: https://goo.gl/forms/W2QpQAKBgA70KLim1
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
No us perdeu l'article del nostre Joel Álvarez Banal sobre teatre comunitari a la revista Art Social - Neret Edicions: una reflexió a partir de l'experiència al projecte #CreacioXIC.
Add a comment...

Post has attachment
El proper divendres 22 presentem el llibre "Desbordar Barcelona. Un relat alternatiu de la cultura de la ciutat" a les 17:35 h, a les converses del BAM - Cultura Viva.

Aquesta publicació ha estat construïda col·lectivament pel grup interdisciplinari de recerca "Desbordes de la cultura", coordinat per Cohabitar entre- i format també per Artibarri, Ateneu Popular 9 Barris, La Ciutat invisible, Daniel Gasol i Anna Recasens.
CULTURA VIVA - CONVERSES
CULTURA VIVA - CONVERSES
ajuntament.barcelona.cat
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded