Profile cover photo
Profile photo
Art & Coop
3 followers -
Produccions i processos comunitaris
Produccions i processos comunitaris

3 followers
About
Art's posts

Post has attachment
Si creus que una altra economia és possible, no et pots perdre la #FESC2016!

Avui serem a la sessió d'intercooperació, compartint i construint amb altres entitats de l'economia social i cooperativa.

http://www.firaesc.org 

Post has attachment
I així recollien les càmares d'IB3 el final del procés de creació d'un Teatre Fòrum amb persones aturades a Palma de Mallorca, acompanyat pel Joel Álvarez Banal, amb el Teatre de l'Oprimit com a mètode per cercar i assajar formes d'erradicar la pobresa.

Aquest projecte ha estat impulsat per Teatre del Mar, EAPN-Illesbalears i Obra Social "la Caixa".

Post has attachment
El proper dimarts comença el nostre taller de Teatre Social per a Joves entre 12 i 18 anys. És GRATUÏT i encara queden places! Inscripcions: https://goo.gl/forms/uxjOjUNIsCZYLdeY2

Crearem un espectacle col·lectivament i el presentarem en un teatre professional dins del festival Deslimita'm. Aquí podeu veure la fantàstica creació del grup del Raval del curs 2014-2015: 

Post has attachment
Coneixeu el nostre projecte Tiretades?

Accions artístiques als hospitals per a potenciar el benestar i la recuperació dels infants de pediatria, amb gairebé 10 anys de trajectòria. Un projecte d'Art&Coop i Fundació La Roda.

Més info a www.tiretades.cat

Post has attachment

Post has attachment
Benvingudes i benvinguts a Art&Coop! Una cooperativa d'iniciativa social, que promou processos i produccions artístiques per a la transformació personal i social. Neix com a evolució dels projectes d'art comunitari de Marabal, amb més de 10 anys de trajectòria.

Voleu saber-ne més? Consulteu el nostre web www.artandcoop.org 
Wait while more posts are being loaded