Profile cover photo
Profile photo
dear xila
3,738 followers -
Aku luar biasa sebab ramai biasa-biasa. Eh? ;p
Aku luar biasa sebab ramai biasa-biasa. Eh? ;p

3,738 followers
About
Posts

Post has attachment
Legakan kehausan anda dengan CoolBlog!
Assalammualaikum and hi! Setakat ini minuman kegemaran yang paling sedap dan murah mengikut sedap rasa tekak ni mestilah CoolBlog. Senang nak dapat sebab kiosk CoolBlog dekat dengan rumah je. Kalau sesaje tak tau pi mana mesti singgah CoolBlog dalam Giant T...
Add a comment...

Post has attachment
Senarai Pemenang 'Like and Share Giveaway'
Assalammualaikum, Setelah berabad penganjuran ' Like and Share Giveaway ' maka hari ini beta mengumumkan senarai pemenang-pemenang yang bertuah. Hoyeahhh Pemenang kategori open cabutan random (kedua-dua cara penyertaan)  : 1st : Tudung + Starbucks voucher R...
Add a comment...

Post has attachment
Tarikh Tutup Like and Share Giveaway
Assalammualaikum, Rentetan daripada penganjuran  Like and Share Giveaway diumumkan tarith tutup penyertaan ialah : 15 NOV 2013. Oklah kan. Busy bebenor teman sekarang ni, jadi tarikh penyertaan terpaksa dilanjutkan. Aci tak? Weeeeweeweee larikkkk :) kbai
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded