Profile cover photo
Profile photo
MEK CAMMY
574 followers
574 followers
About
Posts

Post has attachment
Kini Kembali
Kini Kembali
cammylia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kini Kembali
Assalamualaikum... Selamat pagi semua.. YaAllah, dah terlalu lama saya x menjengah ke sini..Terlalu lama jugak tak update apa2..Serius mood untuk berblog langsung ke laut dalam..No idea, no interesting... Tapi harini rasa nak mencoret sesuatu, walaupon takd...
Kini Kembali
Kini Kembali
cammylia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
LIKE and SHARE
Thank for SUPPORT
Thank for watching My Video..
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Free Diapers Abang Arfan - 4tahun
Dh lama x mengarang kat sini..Arini rasa nak menulis pasal Abg Arfan free diapers..Sebenarnya aku xde plan sangat pon pasal nak free diapers ni walaupon memang ada niat nak buat cmtu cuma xtahu bila nak buat hehe.. Tahu jelah kan, mental mama kena kuat kalo...
Add a comment...

Post has attachment
Insurans / Takaful
Insurans / Takaful
cammylia.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Insurans / Takaful
Baru aku paham istilah insurans / takaful ni..Rupanya mcm kita bagi derma pada org lain yer... Selama ni aku duk dengar depa buat iklan untuk diri sendiri jer..takde plak istilah mcm bg derma kat tabung masjid...Adeh...Mcm mn aku nak percaya dengan insurans...
Insurans / Takaful
Insurans / Takaful
cammylia.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Aku dah jadi anak yatim.
Aku dah jadi anak yatim.
cammylia.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Aku dah jadi anak yatim.
Hari ni dah hari yang ke-9 ayah pergi tinggalkan kami semua..Sebenarnya aku malas nak update kat blog, aku malas nak bercerita pasal ayah aku..Sebab aku xnak nanti aku akan menangis..Tp bila difikirkan balik, mungkin ini kenangan yang akan aku baca 1 hari n...
Aku dah jadi anak yatim.
Aku dah jadi anak yatim.
cammylia.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Biar Lembu Yang Jadi Lembu
Biar Lembu Yang Jadi Lembu
biarlembuyangjadilembu.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded