Profile cover photo
Profile photo
Mila Hilas
549 followers
549 followers
About
Mila's posts

Post has attachment

Post has attachment
Free Diapers Abang Arfan - 4tahun
Dh lama x mengarang kat sini..Arini rasa nak menulis pasal Abg Arfan free diapers..Sebenarnya aku xde plan sangat pon pasal nak free diapers ni walaupon memang ada niat nak buat cmtu cuma xtahu bila nak buat hehe.. Tahu jelah kan, mental mama kena kuat kalo...

Post has attachment

Post has attachment
Insurans / Takaful
Baru aku paham istilah insurans / takaful ni..Rupanya mcm kita bagi derma pada org lain yer... Selama ni aku duk dengar depa buat iklan untuk diri sendiri jer..takde plak istilah mcm bg derma kat tabung masjid...Adeh...Mcm mn aku nak percaya dengan insurans...

Post has attachment

Post has attachment
Aku dah jadi anak yatim.
Hari ni dah hari yang ke-9 ayah pergi tinggalkan kami semua..Sebenarnya aku malas nak update kat blog, aku malas nak bercerita pasal ayah aku..Sebab aku xnak nanti aku akan menangis..Tp bila difikirkan balik, mungkin ini kenangan yang akan aku baca 1 hari n...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Petang yang sedih.
Serius aku tengah sedih.. Dh lama aku x update Kat sini..tp ptg ni aku terpaksa update..sebab aku xde tmpt nk meluah..Kat cni je yg org xramai kenal aku.. Kenapa ye.. Kenapa org x suka kita?? Kita tak kacau hidup org tp org sibuk mengata kita.. Kenapa kena ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded