Profile cover photo
Profile photo
Mónika Veres
About
Posts

Post has attachment
#mobilhomokfúvás #mobilhomokfúvásárak #mobilhomokfúvásBudapest

A szemcseszórás zárt technológiája elsősorban rozsdátlanításra, de régi festékek, szinterezések eltávolítására, tisztítására is alkalmazható.
A jó minőségű felületvédelem, mint például a festés, vagy a galvanizálás, alapja a megfelelő tisztítás. Ennek a leggyorsabb és legalaposabb módja a szemcseszórás, mobil homokfúvás, melynek során nagy nyomású levegővel koptató szemcséket fújunk a tisztítandó felületre, aminek hatására hatékonyan eltávolítható a szennyeződés, festék, valamint az oxidréteg. A tisztítandó tárgyak nehezen hozzáférhető részeit szinte lehetetlen más eszközzel megtisztítani, mobil homokfúvással azonban a felület legapróbb zugaiban is tökéletes eredményt lehet elérni. Homokfúvással szép, homogén felületet kapunk, mely fa, vagy kő tárgyak esetében már önmagában is látványos változást eredményez, fémek esetében pedig tökéletes alapot ad a további felületkezeléshez. A mobil homokfúvás nagy előnye, hogy nem hagy hátra a későbbi felületbevonást befolyásoló vegyi anyagokat. A mobil helyszíni homokfúváshoz használt szemcse a kvarchomok.

Olvasson tovább: https://homokfuvas-budapest.com/mobil-homokfuvas
Add a comment...

Post has attachment
#felülettisztításárak #felülettisztításBudapest


FELÜLETTISZTÍTÁS
Épületek külső felújításakor gyakori probléma, hogy a régi kőburkolatokat, milyen módon tegyük ismét látványossá, tetszetőssé. A kő az időjárás, a szmog és egyéb környezeti hatások miatt idővel elszennyeződik, elöregszik, mohásodik. Itthon széles körben elterjedt megoldás a lábazati festékek alkalmazása. Ez a fajta megoldás esztétikailag megfelelő, de a festék eltakarja az eredeti kő szépségét, megakadályozva a fal szabad szellőzését.
Másik lehetőség a kő felülettisztítása. A drótkefe, drótkorong, csiszolás és más manuális módszerek lassú és fáradságos munkával sem hoznak megfelelő eredményt. A magasnyomású-mosás jó megoldás lehet, de makacs vagy a felületbe beivódott szennyeződések eltávolítására alkalmatlan. Agresszív vegyi tisztítószerek alkalmazása pedig káros lehet, mind a felületre, mind a környezetre nézve, hiszen ezek az anyagok általában enyhén savas hatásúak.

Olvasson tovább: https://homokfuvas-budapest.com/felulettisztitas
Add a comment...

Post has attachment
#homokszórásárak #homokfúvás #homokszórásBudapest

A homokszórás a szemcseszórásos eljárások közé tartozik. A technológia célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokkal bombázunk egy adott felületet. A homokszórás segítségével a finom felületek durvábbá, durva felületek finommá tehetőek, valamint a csiszoló (jelen esetben homok) anyagok koptató hatása miatt a kezelt felületen megtapadt idegen anyagok, szennyeződések eltávolíthatóak legyenek.
Festett, vagy korrodált fém illetve beton felületek szennyeződéseinek eltávolítása különböző tisztasági fokozatokban. Betonfelületeken repedések feltárására, és a szennyeződések eltávolítására alkalmazzuk. Fémfelületeken korrodált felületek és szennyeződések eltávolítására használjuk.

Olvasson tovább: https://homokfuvas-budapest.com/homokszoras
Add a comment...

Post has attachment
#mobilhomokfúvás #felülettisztítás #homokszórás

A homokszórás, vagy homokfúvás a szemcseszórásos eljárások közé tartozik. A technológia célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokkal bombázunk egy adott felületet. A homokszórás segítségével a finom felületek durvábbá, durva felületek finommá tehetőek, valamint a csiszoló (jelen esetben homok) anyagok koptató hatása miatt a kezelt felületen megtapadt idegen anyagok, szennyeződések eltávolíthatóak legyenek.
Az általánosan elterjedt nézet szerint, olyan esetekben alkalmazható a homokszórás, amikor a fémfelületeket meg akarjuk tisztítani a rozsdától, festékmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől. Az igazság az, hogy a legtöbb esetben emiatt fordulunk a homokfúvásos technológiához, pedig számos más területen is alkalmazható.

Olvasson tovább: https://homokfuvas-budapest.com/
Add a comment...

Post has shared content
bérszámfejtés tehetséges könyvelőkkel
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded