Profile cover photo
Profile photo
Pivara Tuzla
131 followers -
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery
Pivara Tuzla - Tuzla Brewery

131 followers
About
Posts

Post has attachment
Kako najbolje rashladiti Tuzlanski pilsner?
Šaljite nam ideje ovjekovječene na fotografijama.
Objavite fotografiju javno na svom Facebook ili Instagram profilu uz #NamjernoHladan #TuzlanskiPilsner.
Na kraju mjeseca, 31.8,. tri autora fotografija s najviše lajkova, darovat ćemo Tuzlanskim pilsnerom, i to: 1. mjesto 3 six pack, 2. mjesto 2 six pack, 3. mjesto, 1 six pack.
Uzdravlje!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
- Svečano uručena nagrada Ljetovanje za dvoje -

U prostorijama Pivare Tuzla danas je u prisustvu gostiju i novinara svečeno uručena nagrada Ljetovanje za dvoje. Nagrada se realizuje preko dugogodišnjeg partnera Pivare Tuzla, agencije Golden Tours iz Tuzle. Ovu posebnu i vrijednu nagradu koja je izvučena 20. juna u Gračanici, okviru 3. kola nagradne igre Kad si sretan ti naruči tuzlansko, osvojio je Benjamin Šehić iz Banovića. Dobitnik nije krio svoje oduševljenje i radost, a sa nama je podjelio vijest da će ovu osvojenu nagradu pokloniti svojim roditeljima. Ovom prilikom čestitamo još jednom sretnom dobitniku, a njegovim roditeljima želimo prelijep odmor i ugodan provod.

Podsjećamo, za učešće u nagradnoj igri svaki igrač treba da pošalje SMS poruku sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilsnera, i da ga pošalje na broj 091 212 405 ili preko web stranice www.pivaratuzla.ba. Potrebno je poslati samo šifru od 7 znakova sa čepa. Svaki izvučeni dobitnik automatski dobija obavještenje putem SMS-a. Izvlačenja dobitnika su svakog mjeseca, a preostalo je još dva kola, od čega je jedno finalno u kojem se dodjeljuje nagrada automobil Passat. Želimo puno sreće svim učesnicima !!!!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
04. 07. 2018.
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kad si sretan ti naruči tuzlansko - od 20.03. do 31.08.2018.
Add a comment...

USKORO !! - kad si sretan ti naruči tuzlansko !!!
Add a comment...

Post has attachment
Član Bundestaga Josip Juratović u posjeti Tuzli i Pivari Tuzla

Josip Juratović, poslanik njemačkog Bundestaga, posjetio je Tuzlu gdje se sastao sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem i saradnicima. Nakon toga je izrazio želju da posjeti Pivaru Tuzla. Ispred Pivare Tuzla lično ga je dočakao direktor Fahrudin Salihović sa saradnicima. Nakon kraćeg uvoda gospodin Juratović je izrazio želju za obilaskom objekata Pivare. Nakon obilaska i upoznavanja sa kapacitetima i proizvodnjom Pivare Tuzla, gospodin Juratović sa pratnjom je nastavio druženje i razgovore u Pivnici Taverna predstavnicima Grada Tuzla i Pivare Tuzla.

Josip Juratović je četvrti mandat zastupnik SPD – Socijaldemokratske stranke u njemačkom parlamentu i član Odbora za rad i socijalna pitanja u Bundestagu, a ujedno je i kontakt osoba za zemlje Zapadnog Balkana. Poznavaoci političkih prilika u Berlinu znaju gospodina Juratovića kao veoma korektnog i umjerenog političara, koji se u svakoj prilici zalaže za poboljšanje odnosa između bivših ugoslovenskih republika, što čini i značajan dio njegovog političkog angažmana. Svih ovih godina se zalagao za ulazak Hrvatske u EU, ali i drugih zemalja u okruženju, koji po njemu, može donijeti samo dobro ovom regionu. Tokom svog boravka u Tuzli učestvovao je ne nekoliko javnih tribina.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10. 01. 2018.
12 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Okončana nagradna igra!

Finalnim izvlačenjem okončana velika nagradna igra Kad si sretan ti naruči tuzlansko!

Nagradna igra je trajala od 20. marta do 31. avgusta 2017. godine. Za učešće u nagradnoj igri svaki igrač je trebao da pošalje SMS poruku sa jedinstvenim kodom koji se nalazi sa unutrašnje strane krunskog zatvarača na staklenim bocama Tuzlanskog pilsnera i da ga pošalje na broj 091 212 405. Svaki dobitnik koji je bio izvučen se automatski obavještavao putem SMS poruke u kojoj je pisalo koju nagradu je dobio/la, kao i gdje da se javi za preuzimanje iste.

Glavnu nagradu automobil osvojila je Alma Pejić iz Tuzle.

Ovom prilikom čestitamo svim sretnim dobitnicima dok ostalima želimo mnogo sreće u nekoj od narednih igara. Kliknite na link u prilogu za preuzimanje preliminarnog spiska dobitnika. >> http://www.pivaratuzla.ba/PivaraTuzla/download/SPISAK%20DOBITNIKA%20-%20Preliminarno%202017.pdf
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
31. 08. 2017.
8 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded