Profile cover photo
Profile photo
Farah Hanani
36 followers -
I Love My Baby
I Love My Baby

36 followers
About
Posts

Post has attachment
baby1313kkkkkkk invited you to a game of UNO & Friends! It's about to get wild!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftUOHM
Add a comment...

Post has attachment
We Don't Talk Anymore
We don't talk anymore! We don't talk anymore! We don't talk anymore! Like we used to do... We don't love anymore What was all of it for? Ohh, we don't talk anymore (Like we used to do...) I just heard you found the one you've been looking You've been lookin...
Add a comment...

Post has attachment
Stay
Like an echo You spread in my heart I empty you out but you rise up in my heart A long wait, painful loneliness Are you like me? Destiny paces back and forth Between love and separation But I haven’t even seen it You’re my love You linger in my heart At the...
Add a comment...

Post has attachment
CN Sudah Bekerjaya
CN selfie Assalammualaikum semua.. waddup!! hehe sihat tak? rindu tak? lama dah tak update blog.. tiba-tiba hari ni rasa feeling sikit nak update.. CN baru je lepas dapat result sem 5 hari tu.. alhamdulillah syukur ke hadratnya.. okay hari ni CN nak share y...
Kelip-Kelip Nanie: CN Sudah Bekerjaya
Kelip-Kelip Nanie: CN Sudah Bekerjaya
nurieqilanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Random
Kelip-Kelip Nanie: Senior Year Part 5
Kelip-Kelip Nanie: Senior Year Part 5
nurieqilanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Senior Year Part 5
Assalammualaikum semua sahabat sekalian.. semoga dalam keadaan dirahmati hendaknya.. amin.. Today CN nak cerita now CN dah jadi senior.. ouh how time flies.. tak sangka CN sekarang dah jadi part 5 which means bulan 8 ni CN dah start internship.. hehe excite...
Kelip-Kelip Nanie: Senior Year Part 5
Kelip-Kelip Nanie: Senior Year Part 5
nurieqilanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
5 Tanda Pasangan Curang
Assalammualaikum semua... hehehe apa khabar?? Semoga sihat hendaknya.. huhu Alright entry kali ini, kalau korang tengok tajuk je mesti korang macam dah tak sabar nak tahu pasangan korang curang ke tak bukan?  Dari tajuk dah meletops! haa gitu.. (over excite...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hello Kitty
Assalamualaikum semua.. well hello.. happy new year semua.. hihi walaupun dah lewat untuk CN wish but at least CN wish jugak kan.. :p CN nak share dengan korang.. siapa tahu pasal Hello Kitty Town kat Johor?? haaaaa siapa yang pencinta tegar Hello Kitty mes...
Kelip-Kelip Nanie: Hello Kitty
Kelip-Kelip Nanie: Hello Kitty
nurieqilanie.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded