Profile cover photo
Profile photo
Aqua Life Club
6 followers -
About Loving Swim !
About Loving Swim !

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Au început cursurile de inot intensive !
Add a comment...

Post has attachment
În urma controlului si analizelor facute de către Ministerul Sănătății prin direcția de Sănătate Publică asupra calității apei, clubul Aqua Life Swim a demonstrat ca detine cel mai curat bazin de înot. Acest lucru este confirmat de Laboratorul de Diagnostic și Investigare in Sanatate Publica.
Rezultatele pozitive au fost realizate datorită investițiilor in echipamentele de ultima generație de filtrare si tratare a apei din bazin cu ajutorul echipei de angajati profesionisti.
Add a comment...

Post has attachment
Va invitam la cursurile de înot pentru copii in sectorul 4, la Aqua Life Swim, un club cu renume datorita profesorilor experimentati si campionilor nostri premiati pe toate podiumurile. In plus avem cele mai curate bazine de inot din Bucuresti (conform direcției de Sănătate Publică) datorita sistemelor de tratare a apei prin ultraviolete si ionizare.
Add a comment...

Post has attachment
In bazinele noastre de inot puteti sa inotati de placere (agrement inot) sa invatati sa inotati la cursurile de inot, sa va perfectionati miscarile sau sa faceti parte dintr-o grupa de Aqua Gym indiferent de varsta.
Add a comment...

Post has attachment
Clubul pune la dispozitie programe de inot diferite pentru:
Copii (cursuri, initiere, performanta)
Adulti (cursuri, inot de placere, aqua gym)
Bebelusi (cu antrenor personal in bazinul fara clor)
Aqua Gym (fitness & gimnastica in apa)
Agrement inot (inot de relaxare, fara antrenor)
Add a comment...

Post has attachment
Locatia se afla in sectorul 4 (Piata Sudului – Berceni) in apropierea mall-ului Sun Plaza. Aici beneficiati de doua bazine de inot disponibile cursurilor de inot pentru copii si adulti. In bazinul mic tratat fara clor se organizeaza orele de Aqua Bebe iar in bazinul mare se organizeaza antrenamentele pentru copiii de performanta. Bazinul mic este tratat corespunzator, printr-un sistem de ultima generatie (ionizare & ultraviolete) fara clor sau alte substante care pot dauna nou-nascultilor.
Add a comment...

Post has attachment
In sectorul 4 puteti beneficia de bazine de inot tratate special fara adaos de clor. Aici se desfasoara cursurile de inot pentru copiii nou-nascuti (Aqua Bebe), cursurile de initiere pentru copiii de peste 3 ani si cursurile de perfectionare pentru pregatirea in performanta: natatie. In bazinul semiolimpic sunt organizate cursuri de inot pentru adulti, recuperare fizica si Aqua Gym ! Pe scurt, va punem la dispozitie toate serviciile organizate in mediul acvatic dupa preferintele d-voastra !
Add a comment...

Post has attachment
O sala complet echipata cu aparate pentru fiecare grupa musculara. Aparatele speciale au fost achizitionate in scopul pregatirii performantei in inot. Cu ajutorul aparatelor specifice alaturi de antrenorii echipei vom imbunatatii pe zi ce trece tehnica si rezistenta fiecarui sportiv atat pe uscat cat si in apa.
Add a comment...

Post has attachment
Vino la un curs de înot pentru copii in sectorul 4, la Aqua Life Swim, un club cu renume datorita profesorilor experimentati si campionilor nostri premiati pe toate podiumurile. In plus avem cele mai curate bazine de inot din Bucuresti (conform direcției de Sănătate Publică) datorita sistemelor de tratare a apei prin ultraviolete si ionizare.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded