Profile cover photo
Profile photo
Auke Jongbloed
67 followers -
Internet ondernemer en sportvisser
Internet ondernemer en sportvisser

67 followers
About
Auke's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Aanvulling op de review mbt vergunningen:

Let op: in tegenstelling tot hetgeen vermeld wordt op de achterzijde van het dagvergunning (EUR 2,- ; te koop in de automaat hangend aan parkeerautomaat nabij boothelling) zijn de eisen ten aanzien van aas nu gelijk aan de landelijke normen. Ofwel vanaf de laatste zaterdag van mei (einde gesloten tijd aassoorten) mag je wettelijk gezien weer met alle aassoorten vissen. Daarnaast geldt ook de beperking ten aanzien van dreghaken niet! Er geldt geen leeftijdgrens voor vergunningen (dus ook voor kind kopen!) en een Vispas is niet nodig (laatste ook gechecked met Sportvisserij NL; dhr Jacques). Over een maand komt er een nieuwe site in de lucht met up-to-date info over vissen in de Binnenmaas. E.e.a. was wat verlaat door vertraging gemeente. Deze info per 3/7/12 verkregen van dhr van Veldhoven, voorzitter HVS Binnenmaas.

Met dank aan Marcel de Ruiter.

Post has attachment

Post has attachment
Voeg de Anglermaps toe aan je Kringen in Google Plus. Volg het nieuws over viswateren en krijg automatische visstek informatie in je Google plus account.

Post has attachment
Komende zondag 8 juli vind weer de Baarsdag Tour De La Haye plaats in Den haag. Vissen op Baars in de Grachtengordel van de Haagse binnen stad.

Post has attachment
Helemaal mijn ding! Als vlievisser gebruik ik hem niet maar voor de spin en jerkhengel is het een ware uitkomst. je kunt ze makkelijk maken van een paperclip!

Post has attachment
Natuurlijk heeft Anglermaps een Facebook pagina. En te zien aan de vele vrienden van de Anglermaps pagina is niet alleen de website populair maar ook de informatie over viswater en stekken die ik deel op Facebook. 

Toch kan een Anglermaps pagina op Google Plus niet achterblijven. Volg jij Anglermaps liever op Google plus?!

Post has attachment
K.H.S.V. `t Wachtertje is opgericht op 30 september 1982. De vereniging telt op dit moment zo`n 300 leden. Het ledenaantal groeit nog steeds gestaag. De naam `t Wachtertje komt van het gelijknamige sluisje tussen de “zuidelijke binnengracht” en de “zuidelijke buitengracht” nabij de schaapskooi in Klundert.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded