Profile cover photo
Profile photo
Hasta la Proxima
39 followers -
Nieuwsgierig naar andere culturen
Nieuwsgierig naar andere culturen

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Parque Pumalín is het grootste privépark van Chili en absoluut een van de mooiste natuurparken die ik tot nu toe heb gezien. We brachten vijf dagen in het park door, sliepen op twee verschillende campings en maakten vier mooie hikes. De mooiste foto’s heb ik voor jullie uitgezocht en in deze blogpost gezet.

Post has attachment
Parque Patagonia is een van Chili’s nieuwste parken. Het ligt in Noord-Patagonië aan de Carretera Austral net iets ten noorden van het plaatsje Cochrane. Er rijden geen bussen naartoe, dus om er te komen moet je óf zelf vervoer hebben, óf liften. Wij kozen voor de laatste optie en dat ging vrij makkelijk: binnen een uur hadden we een lift naar de ingang van het park.

Post has attachment
De San Blas eilanden in Panama zijn ongetwijfeld één van de mooiste bestemmingen die ik tot nu toe heb bezocht. Dit tropische strandparadijs in het Carabisch gebied bestaat uit meer dan 300 kleine eilanden. Vandaag wil ik jullie aan de hand van een aantal foto’s laten zien hoe het leven er hier uitziet.

Post has attachment
Estancias en de daarbij behorende Gaucho’s zijn een belangrijk onderdeel van de Uruguayaanse cultuur. Een bezoek aan deze authentieke boerderijen mag daarom niet worden overgeslagen tijdens je reis door dit land! Gedurende de afgelopen twee jaar bezochten wij verschillende estancias in Uruguay. Hieronder vind je de leukste!

Post has attachment
De Iguazú watervallen op de grens van Argentinië en Brazilië zijn een van de mooiste natuurwonderen die ik heb gezien. Het Iguazú Nationaal Park bestaat uit maar liefst 270 grote en kleine watervallen. Vanaf een 80 meter hoge klif dondert het water naar beneden de Parana-rivier in. Wat een natuurgeweld en wat gaaf om te zien en te horen!

Post has attachment
48 uur in Buenos Aires: where to begin? In deze post neem ik je een heel weekend mee naar mijn favoriete plekken in Buenos Aires! Van de uitgaanswijk Palermo, naar het sjieke Recoleta en het artistieke San Telmo en La Boca!

Post has attachment
De Belgische Charlotte woont nu ruim een jaar in Uruguay, maar gaat regelmatig terug naar haar geliefde Antwerpen. Ze deelt met ons graag de leukste hotspots voor een tof weekend in deze bruisende stad!

Post has attachment
Het is mei 2015 en winter in Argentinië. Dit is niet de meest gangbare tijd om een reis te maken door Patagonië, maar toch besluiten we de reis te maken. Het wordt een bijzondere reis. Niet alleen omdat dit stukje Argentinië al heel lang op mijn bucket list staat, maar nog meer omdat ik deze reis samen met mijn ouders maak. Mijn ouders, die nooit hadden gedacht in Zuid-Amerika te komen, laat staan Patagonië…

Post has attachment
Estancia Aguila Blanca is een typische Uruguayaanse boerderij op zo’n 2,5 uur rijden van Montevideo. Afgelopen week brachten we hier een paar dagen door met een aantal collega’s van Bart. De estancia wordt gerund door een vriendelijk Engels/Argentijns gezin, dat precies weet hoe ze jou een relaxed weekend kan bezorgen...

Post has attachment
Onverzekerd op reis gaan is het goedkoopst, maar waarschijnlijk ook het domste wat je kan doen. Ga je backpacken voor een lange periode, langer dan 30 of 60 dagen, dan kan je je niet verzekeren via een doorlopende reisverzekering. De volgende reisverzekeringen voor een wereldreis zijn dan wellicht een optie. Ik vergelijk hier voor jullie de Allianz Globetrotter reisverzekering en de Special ISIS reisverzekering.
Wait while more posts are being loaded