Profile cover photo
Profile photo
Wirdanis Razali
71 followers
71 followers
About
Posts

Post has attachment
G8 Unity Diamond Seminar Convention 2018
Sejak bergabung tenaga dengan G8unity, aktiviti and program macam ketapi laju.  Baru je 3 bulan, TEAM kami di beri nafas baru berniaga dalam TEAM besar bersama G8unity yang ternyata banyak impak dan kesan positif smpai danis banyak yang tak ter-update event...
Add a comment...

Post has attachment
**
Awak mesti suka kan kalo dapat idea Apatah lagi bila jenuh dok pikir tak mai mai idea tu. Last sekali ada hamba Allah tolong bagi idea. Apa lagi cepat cepat la sebut Alhamdulillah sbb rezeki Allah nak bagi kat kita bukan dalam betuk duit je tapi dapat idea ...
Wirdanis' Diary & Destiny
Wirdanis' Diary & Destiny
wirdanisradzali.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Semua orang bermula dengan kosong,  tapi kalau kita penuhkan "effort" mesti kita akan jadi pandai dan expert. . . . Sebab nak dapat total profit RM11,000  bukan perkara yang mudah tapi takdelah susah sangat sebab ada cara  dan jalan yang disediakan oleh men...
Wirdanis' Diary & Destiny
Wirdanis' Diary & Destiny
wirdanisradzali.com
Add a comment...

Post has attachment
PIN NEO ORIENTATION 2017
Nak pandai berniaga kena buat apa?  Kena belajarlah Nak tahu selok belok business mcm mn?  Kena belajarlah Nak jadi usahawan hebat kena mcm mn?  Kena belajarlah Jadi memang kena sentiasa improve dan u pgrade ilmu Jangan jadi bodoh sombong  Belajar dari mere...
PIN NEO ORIENTATION 2017
PIN NEO ORIENTATION 2017
wirdanisradzali.com
Add a comment...

Post has attachment
RM60,000 Sales Tercapai
TANPA SEDAR DAH BUAT SALES RM60,000 DENGAN BERNIAGA GAYA PIN Perkenalkan ni adek bongsu danis.  Asbab mula business ni pon, danis yang tolong  registerkan dgn niat sedekah sbb adek beradek kan.  Lepas tu die pakai sendiri produk. Produk pertama die cuba ial...
RM60,000 Sales Tercapai
RM60,000 Sales Tercapai
wirdanisradzali.com
Add a comment...

Post has attachment
CDM Danis Bukti Business
Sayang, jalan leklok  Awat pejam mata tuuu  Buka cepat kang tersadung kat depan  Abang rasa nak pecah perut ni Haishh berdebar la pulak naik pentas kena lambai lambai ni hehehe Tudiaaa kenangan sgt ni  Diraikan ketika rangkul award  # CrownDiamondManager
CDM Danis Bukti Business
CDM Danis Bukti Business
wirdanisradzali.com
Add a comment...

Post has attachment
Bukti Business
Masa Business Coaching dgn bakal DDM Cik Nadia  ni tetibe dia bawa keluar laptop merah lepas tu die bgtaw danis :  Kak danis,  ni laptop nadia beli hasil duit bonus taw  Kalo takde bonus, takleh kot nak merasa mcm ni Bukan senang nak senang kan  Tak semesti...
Bukti Business
Bukti Business
wirdanisradzali.com
Add a comment...

Post has attachment
JANA PENDAPATAN DGN SMARTPHONE TAPI DAPAT RASA PENDAPATAN EMPAT / LIMA ANGKA SEBULAN
❎  Ramai yang mahukan masa bekerja yang fleksibel  dan tidak terikat dengan masa 8am - 5 pm ❎  Ramai yang mahukan tempat kerja yang dekat dengan rumah  atau bekerja dari mana sahaja yang mereka mahu ❎  Ramai yang terikat dengan bebanan hutang yang tinggi  d...
Add a comment...

Post has attachment
Perjalanan Hidup
Setiap langkah perjalanan kita Adalah cerita yang akan dirakam dan disimpan di dalam filem memori kita Ada yang best, ada yang kurang best, ada yang suka dan ada yang duka segalanya akan melengkap kan episod Cerita perjalanan kita Kita lah sutradara dalam c...
Perjalanan Hidup
Perjalanan Hidup
wirdanisradzali.com
Add a comment...

Post has attachment
KUNCI KHAZANAH
Kunci rezeki itu kalau dirumuskan dalam satu ayat ringkas adalah,  Berbuat Baik/Banyak Memberi Kepada Sesama Manusia/Makhluk. Makin banyak kebaikan kita berikan kepada orang lain, makin melimpah rezeki yang datang. Mulakanlah berbuat dan berbagi kebaikan ap...
KUNCI KHAZANAH
KUNCI KHAZANAH
wirdanisradzali.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded