Profile cover photo
Profile photo
Денислав Младенов
1 follower
1 follower
About
Posts

https://www.хамалски-услуги.бг/международно-преместване - Международно преместване офиси и жилища
Ние сме специализирана компания, която предлага международно преместване на офис мебели, офиси и жилища за цяла Европа. Компанията предлага преместване на офиси, преместване на жилища, преместване на мебели и професионално преместване. Също така ние предлагаме, съхранение на мебели и предмети, в климатизирани хранилища, за време посочено от клиента. За да се извърши едно професионално преместване на жилище, офис или друга служба. Е необходимо сигурна специализирана компания, или фирма за хамалски услуги която извършва специализиран транспорт. Това е една услуга която изисква сигурност, отговорност и коректност от страната на фирмата превозвач. Във нашата страна съществуват повече от 10 000 хиляди фирми за хамалски услуги. Но когато стане въпрос за международно преместване на офиси или жилища, услугата се ограничава значително. Подобна услуга предлагат само специализираните фирми за хамалски услуги, които предлагат професионално международно преместване.

Погрешното планиране може да доведе до неприятни последици при вашето преместване
Международно преместване. Независимо от това къде искате да се преместите, тайната е предимно във планирането, подготовката и организацията. Много често, погрешното планиране води до неприятни резултати и разочарование. Затова бъдете реалисти и ще избегнете безпомощното усещане което може да получите. Погрешното планиране, може да ви причини огромни тревоги и ненужен стрес при преместването. Преди да планиране преместване, уверете се напълно че сте взели правилното решение за преместване във чужбина. Ефективното планиране за преместване е задължително, а обширната работа е неизбежна. Нарушавайки това което сте постигнали през изминалите години, може да се почувствате виновни за това че сте заминали. Международното преместване е много сложна нещо, което е свързано с много трудности и отнема много ценно време. Ако мислите че няма да се справите с всичко това, по добре да не рискувате. За това ние ви препоръчваме да потърсете услугите на професионална компания за международно преместване

Експресното международно планиране може да ви осигури великолепни резултати
Специализираните компании за хамалски услуги, идвършват всичко това бързо, великолепно и прекрасно. Ние разполагаме със професионален екип и специално оборудване за преместване на мебели, офиси и жилища. Ние помагаме на фирми, млади семейства, частни и международни компании, като предоставяме лична услуга и предварително планиране за цяла Европа. За нас всяко международно преместване се явява като предизвикателство, на което не можем да откажем по никакъв начин. Ние предлагаме подкрепа и пълно съдействие на всички наши частни и корпоративни клиенти. Като им предоставяме качествена и сигурна услуга. Същевременно извършваме успешно преместване на предмети, офиси и жилища на клиенти. Така че всичките наши клиенти, да може да реализират своите многобройни желания и мечти. Нашата специализирана компания за международно преместване, вече 20 години работи във сферата на хамалски услуги в град София.

Професионалното международно преместване гарантира висококачествена услуга
За да се извърши международно преместване, е нужен професионален екип със дългогодишен опит и специализиран транспорт. Притежавайки всичко това, ние от Хамали ЕООД се ангажираме да преместим вашият офис, офис мебели или жилище. Като организираме нашият екип да извърши необходимото преместване със нашият специализиран транспорт. Веднага след вашето обаждане по телефона, нашите служители ще ви посетят, за да изготвят предварителен план с невероятна оферта. След като подпишем двустранния договор, ние ще изпратим нашите служители за да опаковат и да натоварят всичките ваши офис мебели. Най-големите и тежки предмети като гардероб, дивани, легла и бюра ще бъдат старателно опаковани, за да не бъдат надраскани. Ние ще завием вашите мебели със специални дебели одеяла и ще ги подредим внимателно. Спазвайки последователността на товарене, ние ще натоварим всички мебели, така че разтоварването да стане много по-бързо.

Изготвянето на вашите международни документи е наша основна грижа
През това време, фирмата ще подготви необходимите международни документи за ценни вещи, техника и предмети на изкуството. Нашите служители ще маркират предварително всички ваши по-малки пакети, така че като пристигнем, всеки пакет да заеме своето ново място. Вашите мебели ще бъдат предварително опаковани и ще бъдат натоварени във нашия специализиран камион. Ние ще опаковаме вашият багаж, като се съобразяваме със всички европейски изисквания, като размери, надписи и материали. За вас ще осигурим служебен микробус с климатик. Така ще пътувате комфортно и ще пристигнете в определения срок. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси, по време на нашето пътуване. Свързани със архитектурата и художествените произведения на изкуството. След като пристигнем, във новия дом, нашите служители ще разопаковат всички мебели и ще подредят обзавеждането по вкус. Цената за международно преместване се определя от тонаж и обем на стоката

Избора на специализирана компания ви предоставя сигурна и качествена услуга
Специализираните услуги на Хамали ЕООД, е най-големият избор на партньор за международно преместване на физически и юридически лица в България. Ние сме корпорация, която отговаря на най-високите стандарти за международно преместване, за повече от двадесет години. Почтеността и етичните бизнес практики са основата, на която сме изградили нашата мрежа. Ние знаем че всяко наше преместване е уникално и ангажиментите които поемаме са наша основна грижа. Ние предлагаме професионални услуги, съвременни технологии и решения, съобразени със всички наши клиенти. Предлагаме разнообразни услуги за международно преместване за цяла Европа, от най-високите професионални стандарти. Нашата компания предлага преместване на мебели, офиси и жилища до следните държави в европейският съюз. Преместване на офиси, жилища и складове до Германия, Холандия, Франция, Гърция Англия Италия Полша Австрия и Румъния.

Изготвянето на предварителният план ви осигурява висококачествена и експресна услуга
Хамали ЕООД предлага международни транспортни премествания във повече от двадесет страни в Европа. Нашият екип за международно преместване, ще ви предостави мобилен план, който ще бъде съобразен с вашият личен бюджет. Вие ще получавате актуална информация през цялото време на пътуването си. И ще можете да се консултирате със нашите сътрудници по въпроси свързани, със обичаите и културата. Предлагайки услуги от световна класа за вътрешно и международно преместване. Хамали ЕООД предлага международни превозвачи със последователен и непрекъснат опит и със ненадминати местни познания. Нашите клиенти ще получат подкрепата и спокойствието от което се нуждаят, докато нашите специалисти се занимават със тяхното международно преместване. Нашата отдаденост и обслужването на клиентите, ни предоставя репутацията на най-доверената компания в България. Нашата мрежа от близо 120 сътрудници, обхваща пределите на цялата страна. Което означава че вие ще получите една и съща висококачествена и експресна услуга независимо от вашето лично местоположение

Представянето на необходимите документи ви осигурява лесно преминаването през границите
Като доставчик на хамалски услуги във страната и чужбина. Нашата компания разполага със голямо складово пространство, от 100 000 квадратни метра във международен мащаб. Международното преместване е свързано със огромни проблеми. Като преминаване през няколко държавни граници, представяне на необходимите митнически документи, за извършване на международен превоз. Изваждане и представяне на документи за спедиция на стоката. Преместването е сложна процедура, която изисква необходимата спедиторска компетентност, от страна на служителите от компанията за международно преместване. Ето защо нашата компания предлага цялостно професионално обслужване, за всички клиенти които имат нужда от преместване. Повече информация за компаниите които предоставят и извършват международен транспорт. И за международните транспортни услуги, ще намерите във информационният сайт на автотранспорт.бг

Професионалното международно преместване гарантира висококачествена услуга
Международното преместване е това, което следва решението за преместване в чужбина. Макар че това може да означава нещо различно за всеки, повечето хора биха се съгласили, че той включва действията. За опаковане на вашите вещи, отдалечаване от дома и уреждане в нов дом за работа, живот или релакс. Ако само това беше толкова лесно. С международното преместване идва редица въпроси, свързани с установяването на комфортен, щастлив начин на живот за вас и вашето семейство. Международните услуги за преместване ви осигуряват цялата помощ и подкрепа. От които се нуждаете, за да се настаните във вашия нов дом възможно най-бързо.

Каква е разликата между услугите за преместване?
Докато услугите за изселване обикновено са физическото движение на вашите вещи от едно място на друго. Услугите за преместване са за подкрепа и услуги, които трябва да установите в новия си дом в друга държава. Това включва наемане или закупуване на жилище на място, което е подходящо за вашия начин на живот. Междукултурно и езиково обучение, банкови сметки, здравеопазване, движещи се домашни любимци и намиране на далеч наоколо. От визовите изисквания, разрешителните за работа и имиграционните услуги. До които ще посещават децата ви има толкова много бюрокрация, за която да мислите. Международните услуги за преместване са решение, а посредниците обикновено могат да помагат с тези услуги сами. Или чрез глобални партньори и специалистите от различните държави да ви посъветват, как да извършите качествено преместване.

Защо трябва да използвам доставчиците на услуги по преместване в чужбина?
Преместването в чужбина може да се извърши за много дълго време. Експертът който разбира вашите конкретни нужди и културата на вашата дестинация, ще намали много от вашето напрежение и време. Консултантът за персонално преместване ще помисли за нещата, които може да не сте обмислили. Като например да се уверите, че международните услуги са свързани. С пристигнетето в новата ви собственост след продължително пътуване. Ще имате достъп до експертни съвети за неща като митнически формалности, застрахователни изисквания. Програми за закупуване на къщи и местни училища.

Кой има най-голяма полза от услугите по преместване?
Всеки който не е 100% уверен в местоназначението си и няма семейство и голяма мрежа за подкрепа. Ще се възползва от услугите за преместване. Фирмите които изпращат служителите си в чужбина по трудови договори. Могат да използват услуги по преместване, за да гарантират, че всеки служител е щастливо уреден и готов да започне работа. Семействата с деца, които се нуждаят от помощ за намиране на училище и осигуряване на места, ще имат полза. И всеки който няма задълбочени познания за дадена област и установен дом, които ги чакат. Ако не говорите езика на страната или ако изобщо не сте сигурни в културните нюанси. Е още по-важно да потърсите услугите на експерт по преместването. За да не причинявате никакво престъпление или да не се окажете в никакъв вид на неприятно положение.

Как ще ми помогне ли консултант по преместване лично?
На първо място, обикновено получавате въпросник, известен като „оценка на потребностите“. Ще Ви бъде предоставен консултант за преместване и ще подготвите персонализирана програма според това, което е важно за вас. Ако не говорите езика, вероятно ще бъдете посъветвани да получите обучение от акредитиран местен възпитател. Това може да бъде лесен учебен курс или по-напреднал или изчерпателен езиков курс, в зависимост от вашите нужди. Вашият консултант по преместване ще се заеме с намирането на подходящия имот. Проучване на пазара, организиране на временно настаняване и договаряне на наем, мебели и уреди. Когато пристигнете на местоназначението си, ще получите практически съвети. Напътствия и поддръжка, включително местни знания, за да ви помогне да намерите правилният път.

Как мога да намеря надежден доставчик на международни услуги за преместване?
Страхотно място за намиране на надежден доставчик на международни услуги за преместване е уебсайта на Хамали ЕООД. Най-големият съюз от професионални международни компании за преместване е Хамали ЕООД. Тя е организация, която представлява международно преместване за цяла Европа. Хамали ЕООД са създали строги стандарти за качество, които всеки филиал трябва да спазва. Така че изборът на доставчик на международни услуги за преместване от техния уеб сайт . Гарантира, че избирате компания с най-високо качество. С осигуряването на надежден доставчик на услуги за преместване можете да продължите с вълнуващата перспектива. За преместване в нова страна, като знаете, че имате експерти, които да ви помогнат.

Add a comment...

Post has attachment
https://www.хамалски-услуги.бг - Хамали ЕООД е българска професионална компания, която е специализирана в областта на хамалски услуги в страната и чужбина. За преместването на жилище, офис или складово помещение, се изисква професионален екип и специализиран превоз. Преместването е процес на освобождаване на фиксирано местоположение и настаняване във новото жилище, офис, или квартира за место живеене. Хамали ЕООД е специализирана компания, със дългогодишен опит във хамалски услуги във страната и чужбина. Компанията ни предлага професионално преместване на офиси, офис мебели и жилища, на най-добрите цени във страната. Отговорността и сигурността по преместването на вашият офис или жилище. Се поема изцяло от служителите на нашата специализирана компания за хамалски услуги. Изготвянето на предварителният план за преместване, ви осигурява най-доброто качествено и експресно обслужване. При нас ще откриете компанията от която се нуждаете. Организацията и първостепенният план за вашето преместване, е най-добрият избор като професионална компания за хамалски услуги, която ще направите.

Предварителното проучване на жилището предоставя точна цена на потребителите
Нашите консултанти за преместване ще извършат подробно проучване, за да ви предоставят точна и надеждна оценка. В зависимост от вашите лични нужди, офертата за преместване може да включва и други видове услуги, като съхранение на артикулите. Процесът за преместването на жилища, офиси, офис мебели, или складови помещения, включва следните видове хамалски услуги. Опаковане на артикулите, товарене на артикулите, преместване, разтоварване, разопаковане и подреждането на артикулите. Допълнителните услуги може да включат услуги като, почистването на жилища, почистването на офиси или складови помещения. Една компания за преместване на жилища и офиси е компания. Когато помага на хората и бизнеса, да преместят стоките си от едно място на друго. Мисията на нашата компания е, да надминаваме очакванията на всички наши корпоративни клиенти, като персонализираме всички наши услуги за преместване. Нашата специализирана компания, осигурява транзитна застраховка, която ще покрие напълно нанесените щети, на всички ваши предмети. Затова ние сме безкомпромисни в това отношение.

Правилното подреждане на мебелите в камиона ви осигурява качествено преместване
Преди да започнете да премествате вашите мебели, първо си направете план за преместване. Резервирането на камион със необходимите размери, ще ви осигури едновременно преместване на всички домашни принадлежности. Предварително договорената цена за транспорт, ви осигурява необходимото време за преместване. Така че за всеки случай, подпишете предварителен договор за преместване. Който доказва че транспорта ще ви бъде осигурен, докато премествате всички домашни принадлежности. След като пристигне камиона при вас, проверете дали ще може да се помести цялото ваше имущество. Ако се окаже че всичко е наред, започнете с преместването. Първо започнете със най-тежките предмети, като гардероб, дивани, легла, бюра, масивни маси, големи столове, скринове и бюфети. Извадете всички чекмеджета на домашните си принадлежности и ги поставете в чували. Желателно е мебелите да бъдат завити със дебели одеяла и юргани, за да не бъдат надраскани при носене. Подредете мебелите във камиона така че да не се допират един в друг.

Опаковането на домашните принадлежности е гаранция за запазването на чупливите предмети
Опаковането на дребните домашни предмети, е следващият етап който трябва да преминете. За целта трябва да притежавате необходимите опаковъчни материали, като тиксо, амбалажна хартия, аеропласт фолио, стреч фолио, машинка за тиксо. Опаковъчен материал, маркер за надписване, кашони със различен вид размери и сезалови чували. При опаковането на домашните си принадлежности, спазвайте последователност и маркирайте всички малки пакети. Първо старателно почистете с кърпа всички дребни домашни принадлежности и след това ги опаковайте със амбалажна хартия. Облепете с тиксо всички опаковани предмети, така че след това да бъдат лесно разопаковани. Опаковайте чупливите предмети с аеро фолио и след това ги поставете във кашон със разделителни прегради. Затворете внимателно всички капаци на кашона и ги залепете със тиксо. Ако видите че не може да се справите, със опаковането на вашите домашни принадлежности. Препоръчваме ви да не рискувате а да потърсите специализираните компании за хамалски услуги.

Специализираните хамалски услуги са гаранция за правилен монтаж и демонтаж на мебели
Монтажа и демонтажа на тежки мебели, е следващият етап от вашето преместване. За да се разглоби и отново да се сглоби един гардероб, секция, или разтегателен диван. Се изисква професионален екип с дългогодишен опит. Преди да започнете с разглобяването на гардероба, първо подгответе опаковъчните принадлежности. Разглобяването на четирикрилен гардероб, е много сложна задача, особено ако не сте го правили никога. Затова първо свалете вратите на гардероба, една след друга. Демонтирайте със отвертка дръжките на вратите и ги поставете във малки пликове заедно със винтовете. След това демонтирайте една след друга пантите на едната врата. За тази цел ще ви е необходим още един човек, който да придържа вратата. Внимателно свалете едната врата на гардероба, като внимавате да не се надраска. Облицовайте цялата врата със аеропластово фолио и я превържете със опаковъчно тиксо. По същия начин облицовайте останалите три врати на гардероба

Опаковането на вашите мебели с аеро фолио ще им осигури безопасност при преместването
Ако има поставени огледала във вратите, внимателно ги свалете и ги опаковайте с няколко пласта аеро фолио. По същия начин, демонтирайте останалите страници на гардероба. След като приключите със разглобяването на гардероба, внимателно подредете всички елементи в камиона. По същият начин демонтирайте вратите на секцията и разтегателния диван. Внимателно свалете стъклата на секцията и ги опаковайте във последователен ред. Облицовайте всички стъкла и огледала с аеро фолио и ги поставете в отделни кашони. Ако мислите че няма да се справите със опаковането, потърсете услугите на специализирана фирма, за хамалски услуги. Опаковането на мебели, товарене, преместване, разтоварване, разопаковане и подреждане на обзавеждането. Всички тези услуги може да намерите при нас. Притежавайки всички тези качества, ние от фирма Хамали ЕООД ще извършим експресно цялата тази процедура. Компанията ви гарантира, индивидуален подход, висококачествени услуги, професионална компетентност и висок професионализъм.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded