Profile cover photo
Profile photo
Ezna Ahmad Khalili
8 followers
8 followers
About
Ezna's posts

Post has attachment
Sesekali ber Dim Sum
  Kekadang ni tekak kita ni terasa nak mengada nak makan macam2. Hari ni terasa nak makan dim sum. Order la 6pcs kat Mohd Chan. Actually memang dah lama tak pergi Mohd Chan. Kalau kat Bangi ni banyakkkkkkk sangat tempat makan boleh pilih. Kalau terasa nak m...

Post has attachment
Hari Ibu 2017
Hubby ada bagitau hari ahad yang kebetulan jatuh pula pada hari ibu, kita nak keluar rumah pagi2 sebab nak pergi bersihkan kubur mama dan papa yang terletak kat Tanah Perkuburan Islam Bukit Kiara.   On the way tu kat Petronas Sungai Besi, singgah beli donut...

Post has attachment
Pakej Lengkap Perkahwinan
  Those yang tengah mencari-cari pakej perkahwinan boleh consider ini....dengan harga RM16.80 / pax dengan boleh memuatkan 28 set meja bulat dan boleh dapat semua ni rasanya memang berbaloi.     Sila hubungi nombor di atas ye... 

Post has attachment
Chocolate lover
Cuti Wesak tu saje2 jalan kat kilang chocolate Beryl's kat Seri Kembangan. Bukak pulak tu. Jadi beli lah chocolate untuk kami dan untuk bagi cikgu Dania masa hari guru.   Ni gambar lepas beli ni. Dania cepat pose ummi nak ambik gambar. Ni lah resultnya........

Post has attachment
Visa Australia murah
Kalau nak pergi melancong ke Australia, rakyat Malaysia kena apply visa Australia. Saya pun surf la internet kalau boleh dapatkan visa Australia dengan murah. Rupanya memang ada.   Kat mana tu?     Kat  Wiya Travel & Tours  you alls. Hanya RM20 satu passpor...

Post has attachment
Family photoshoot
Ni charity photoshoot. Semua hasil fees daripada photoshoot ni akan disumbangkan kepada tabung kanser kat HKL. Projek ni di bawah Eyes of Grace Photography bersama Shuhada Hasim Portraits. Saya pun join sekali sebab dah lama tak ambik gambar dengan pro phot...

Post has attachment
Typo
Ni bukan Typo error ni. Kami ada pergi kedai Typo kat Mitsui Premium Outlet ahad baru2 ni. Dania suka beno kedai Typo ni. Pantang nampak. Kali ni memang nak beli huruf2 kat Typo ni sebab nak compliment dengan yang sedia ada huruf 'H' dan 'Z' kat rumah. Kat ...

Post has attachment
Ke Melaka kita .....
    2 minggu berturut cuti panjang. Cuti Keputeraan Agung kita dan cuti sempena Hari Pekerja. Mula2 hubby teringin nak makan kuih keria antarabangsa kat Melaka tu. Saya dah beratur kat barisan panjang nun tapi sebab saya tak tahan panas terik tak sanggup sa...

Post has attachment
Sukan acara balapan
  Semalam sekolah Dania ada sukan acara balapan kat Stadium di Seksyen 15, Bandar Baru Bangi. Stadium ni sebelah ajer dengan Bangi Gateaway. Kena pergi pagi (Dania sekolah petang). Lepas breakfast kat mamak Seksyen 15 tu terus hantar Dania ke stadium. Dalam...

Post has attachment
Bukan sebarang Premium Outlet......
 Saya dan keluarga pergi makan kat sini masa Ayam Kampung ni baru beberapa hari je bukak. Hubby nak support kawan baik sebab salah seorang share partner Ayam Kampung ni kawan baik hubby.   Ok....kalau nak tau mana Ayam Kampung ni kan....terletak kat shoppi...
Wait while more posts are being loaded