Profile cover photo
Profile photo
delenzenvergelijker.nl
1 follower -
Het meest complete contactlenzen-overzicht van Nederland!
Het meest complete contactlenzen-overzicht van Nederland!

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Biomedics XC maandlenzen van CooperVision

De laatste uit de Biomedics-familie van CooperVision, deze Biomedics XC sferische maandlenzen. Gemaakt van het materiaal Omafilcon A bieden deze contactlenzen een perfect draagcomfort voor een zeer scherpe prijs!

Waar men bij de opticien al snel € 12,- per maand betaald voor een set van deze lenzen van CooperVision, zijn ze online stukken voordeliger. Zo zijn deze maandlenzen via delenzenvergelijker.nl al verkrijgbaar vanaf € 7,33 per maand.

Een keer proberen? Dat kan uiteraard ook! Klik op onderstaande link en klik vervolgens op "proefset". Dan kun je een set van 2 lenzen direct bestellen om te proberen! Ervaar het zelf en bestel ze vandaag nog!
Add a comment...

Post has attachment
Biomedics Toric XR torische maandlenzen van CooperVision

Gisteren was het de beurt aan de Biomedics Toric torische maandlenzen van CooperVision, vandaag de XR-variant: de Biomedics Toric XR. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen die 2 lenzen van CooperVision?

Eigenlijk is het heel simpel. De "normale" Biomedics Toric corrigeren een cilinderafwijking tot -2,25. De XR, oftewel "eXtra Range" corrigeren een cilinderafwijking van -2,75 tot -3,75. 

Daarnaast is de XR variant wat duurder. Dus heb je een sterke correctie nodig, dan betaal je er wat meer voor. Maar ook dat kun je via delenzenvergelijker.nl tot het minimum beperken.

Waar je bij de opticien ruim € 112,- per 6-pack betaald, betaal je via delenzenvergelijker.nl slechts € 58,- per 6-pack. Dat is nog geen € 20,- per maand voor deze torische lenzen van CooperVision. Betaal ook niet langer teveel en bestel ze vandaag nog via delenzenvergelijker.nl!
Add a comment...

Post has attachment
Biomedics Toric torische maandlenzen van CooperVision

Vandaag is het de beurt aan een andere telg uit de Biomedics-familie van CooperVision. De torische Biomedics Toric lenzen. Gemaakt van het materiaal Ocufilcon D en een watergehalte van 55%, hebben deze lenzen een zuurstofdoorlatendheid van 18dk/t. 

De maandlenzen hebben, zoals de naam het ook al zegt, een draagtijd van één maand, oftewel 30 dagen. Elke avond voordat je naar bed gaat, de lenzen netjes uitnemen, schoonmaken en opbergen. Zo begin je elke dag weer met een stel schone lenzen. Wel zo hygiënisch.

Deze lenzen zijn blijvend online stukken voordeliger te verkrijgen dan bij de opticien. Waar je bij de opticien al snel ruim € 60,- voor een doosje van 6 lenzen neertelt, zijn deze maandlenzen van CooperVision via delenzenvergelijker.nl al verkrijgbaar vanaf € 31,96 per 6-pack. Dus tel uit je winst! Besparen was nog nooit zo makkelijk! Betaal niet langer teveel en bestel vandaag nog!
Add a comment...

Post has attachment
Biomedics 55 Evolution maandlenzen van CooperVision

De Biomedics 55 Evolution zijn toch wel de toppers onder de maandlenzen. Zowel qua prijs als comfort! Niet voor niets worden deze sferische maandlenzen van CooperVision ook verkocht onder diverse huismerknamen van de grote optiekketens. 

Zo zijn deze lenzen bij Eye Wish Groeneveld te verkrijgen onder de naam Eye Wish Comfort. Exact dezelfde contactlens, alleen betaald men er stukken meer voor. Dit is ook het geval bij Pearle, waar deze lens wordt verkocht als iWear DR Comfort. Bij Specsavers is hij zelfs al zo lang onder de huismerknaam te verkrijgen, dat hij daar geleverd kan worden als Easyvision Monthly Classic of als Easyvision Monthly Standard.

Niet voor niets scoort deze contactlens, gemaakt van het materiaal Ocufilcon D, hoge ogen. Met een watergehalte van 55% en een zuurstofdoorlatendheid van 28 dk/t, zitten deze lenzen als gegoten. En voor de prijs hoef je het niet te laten!

Tijdelijk zijn deze lenzen ook nog eens zeer voordelig te verkrijgen. Betaald men normaal al snel € 9,50 per maand voor deze maandlenzen, nu tijdelijk verkrijgbaar vanaf nog geen € 3,75 per maand! Hoe goedkoop wil jij deze Biomedics 55 Evolution lenzen dragen? Kijk, vergelijk en bestel ze vandaag nog via delenzenvergelijker.nl!
Add a comment...

Post has attachment
1-Day Acuvue TruEye sferische daglenzen van Johnson & Johnson

We sluiten de week af met de 1-Day Acuvue TruEye silicone hydrogel contactlenzen van Johnson & Johnson. In tegenstelling tot de rest van de 1-Day Acuvue-familie, vallen deze daglenzen onder de silicone hydrogel lenzen! Dus nog meer comfort voor de ogen!

Gemaakt van het materiaal Narafilcon A, hebben deze contactlenzen een watergehalte van 54%. Dat maakt dat ze een zuurstofdoorlatendheid hebben van maar liefst 118 dk/t! Ongekend in de 1-Day Acuvue-familie! Dus nooit geen last meer van uitgedroogde lenzen of ogen!

Blijvend zijn deze lenzen via delenzenvergelijker.nl ook nog eens zeer scherp geprijsd. Betaal je bij je opticien ruim € 75,- per maand, via delenzenvergelijker.nl slechts € 42,57! Bespaar nu dus voortaan ook bakken met geld op deze silicone hydrogel 1-Day Acuvue TruEye daglenzen! Bestel ze daarom vandaag nog!
Add a comment...

Post has attachment
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism torische daglenzen van Johnson & Johnson

Vorige week hebben we het al over de 1-Day Acuvue Moist sferische daglenzen van Johnson & Johnson gehad. Vandaag is het de beurt aan de torische variant van deze toplenzen: de 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism.

De daglens die gemaakt is van het materiaal Etafilcon A en een watergehalte heeft van 58%. Dat maakt dat deze torische daglenzen van Johnson & Johnson een zuurstofdoorlatendheid hebben van 33 dk/t! Niet uitzonderlijk hoog, maar wel ruim voldoende om deze lenzen met veel plezier te kunnen dragen. Hoe lang de dag ook duurt. Of hij nu begint om 's morgens 6:00 uur of eindigt diep in de nacht!

En nog een voordeel van daglenzen: je hoeft je lenzen nooit meer schoon te maken! Elke dag begin je met een nieuwe set lenzen. Wel zo makkelijk, maar zeker ook zo goed voor je ogen. De kans op infecties neemt hierdoor drastisch af!

Tijdelijk zijn deze lenzen extra voordelig te verkrijgen. Waar men normaal al snel € 40,- per 30-pack kwijt is, betaald men nu tijdelijk slechts € 24,47 per 30-pack. Dus wacht niet langer en bestel ze vandaag nog! Bespaar ook!
Add a comment...

Post has attachment
Biofinity Toric torische maandlenzen van CooperVision

Na de sferische Biofinity en de Biofinity Multifocal, is het vandaag de beurt aan de laatste telg uit deze silicone hydrogel serie: de Biofinity Toric!

Net als zijn broers zijn deze lenzen gemaakt van het materiaal Comfilcon A en behoren daardoor tot de silicone hydrogel maandlenzen. Uitstekend comfort door de hoge zuurstofdoorlatendheid van 116 dk/t. Wel wat minder dan de 160 dk/t van zijn sferische variant, maar hierdoor niet minder prettig voor de ogen!

Tevens beschikken deze contactlenzen over een handige hanteringstint. Dit maakt het in en uitnemen van de lenzen een stuk makkelijker dan de contactlenzen die geen hanteringstint hebben!

Tijdelijk zijn deze lenzen extra voordelig te verkrijgen via delenzenvergelijker.nl. Waar de consument gemiddeld bij zijn of haar opticien al snel 20 euro per maand betaald, zijn ze nu tijdelijk verkrijgbaar voor nog geen € 11,- per maand! Dat is omgerekend slechts € 32,83 voor een 6-pack. Dit tegen € 64,95 bij je opticien!

Betaal ook niet langer teveel, maar ga ook bezuinigen! Niet op de kwaliteit, maar wel op de prijs! Kijk, vergelijk en bestel ze vandaag nog!
Add a comment...

Post has attachment
Biofinity Multifocal multifocale maandlenzen van CooperVision

Vorige week vrijdag bespraken we hier de eerste uit de Biofinity-familie van CooperVision. Vandaag is het de beurt aan de multifocale variant, de Biofinity Multifocal. Net als zijn sferische broer vallen ook deze lenzen onder de silicone hydrogel contactlenzen.

Beide maandlenzen zijn gemaakt van het materiaal 
Comfilcon A en hebben een watergehalte van 48%. Alleen de zuurstofdoorlatenheid van de sferische maandlens, de Biofinity, is iets hoger dan van zijn multifocale broer, de Biofinity Multifocal. Oftewel 160 dk/t tegen 142 dk/t. Maar dat verschil is dus minimaal. Zeker gezien de concurrenten op de markt, zijn deze multifocale silicone hydrogel van CooperVision een must voor het oog!

Deze lenzen zijn tevens blijvend scherp verkrijgbaar voor nog geen € 18,- per maand. Tel uit je winst! Bij de opticien betaalt men gemiddeld zo'n € 10,- per maand méér! Stop ook met teveel betalen voor exact hetzelfde en bestel je lenzen voortaan ook via delenzenvergelijker.nl!
Add a comment...

Post has attachment
Biofinity maandlenzen van CooperVision

Dé silicone hydrogel contactlenzen van CooperVision, dat zijn deze sferische Biofinity lenzen! Een contactlens met een ongekend hoge zuurstofdoorlatendheid (160dk/t), maakt dit tot één van de meest comfortabele maandlenzen op de markt.

Dankzij het materiaal, Comfilcon A, en een watergehalte van 48%, zitten deze lenzen letterlijk als gegoten. Of je nu in de winter bij een te warme kachel zit, of in de zomer bij de airco. Deze lenzen drogen niet uit en blijvend gedurende de gehele dag zacht en vochtig aanvoelen.

Niet voor niets zijn deze silicone hydrogel maandlenzen van CooperVision bij diverse optiekketens ook verkrijgbaar onder de minder bekende huismerknamen. Zo worden ze bij Pearl verkocht als iWear XR Supreme en bij Specsavers als Easyvision Elite All day All night of Easyvision Monthly Opteyes.

Nu tijdelijk zijn deze sferische Biofinity contactlenzen ook nog eens zéér voordelig te verkrijgen. Waar je bij je opticien al snel ruim € 45,- per 6-pack betaald, zijn ze nu tijdelijk via delenzenvergelijker.nl verkrijgbaar vanaf € 23,20. Dat is omgerekend nog geen € 8,- per maand! Tel uit je winst! Wacht niet langer en bestel ze vandaag nog!
Add a comment...

Post has attachment
1-Day Acuvue Moist daglenzen van Johnson & Johnson

De opvolger van de succesvolle 1-Day Acuvue sferische daglenzen van Johnson & Johnson, deze 1-Day Acuvue Moist lenzen. Net als zijn voorganger, gemaakt van het materiaal Etafilcon A. Waarom van materiaal wijzigingen als men er zo succesvol mee is?

Dus als je een 1-Day Acuvue lensdrager bent en je wilt overstappen op de 1-Day Acuvue Moist, dan kan dit zonder problemen! Overstappen was dus nog nooit zo makkelijk en zo snel!

De 1-Day Acuvue Moist sferische daglenzen zijn leverbaar in 2 soorten verpakkingen. In de kleinere 30-pack verpakking of de grotere, voordeligere 90-pack verpakking. Blijvend scherp geprijsd!

Zo zijn de 1-Day Acuvue Moist 90-pack verpakking al leverbaar vanaf € 45,85 per 90-pack. Dat is omgerekend slechts € 30,57 per maand voor beide ogen! Bij de opticien betaal je al snel ruim € 60,- per maand. Dus tel uit die winst en bespaar vandaag nog!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded