Profile cover photo
Profile photo
Che Ku Sabihah
33 followers
33 followers
About
Posts

Post has attachment
Pulau Kapas Day 1
Baru2 ni Kak Bee dapat tawaran kursus di Pulau Kapas. Mula2 rasa mcm
taknak lah. Tapi bila fikir balik, peluang tu. Dahlah tak pernah pergi,
org ajak pergi free pulak. Rugilah kalau tak ikut. Tanye cik hubby, dia
cakap pergi je. Eryna nanti dia jaga. No ...

Post has attachment
Hanya ALLAH tempat mengadu
Walau apa pun yang berlaku, pastinya ada hikmah disebaliknya. Yakin dan percaya lah bahawasanya Allah punya rancangan yang lebih hebat untuk kita. Kita hanya perlu bersyukur sentiasa. Kerana kita hanyalah hambanya yang serba kekurangan. Jika kita mampu berS...

Post has attachment
Masih BerTIGA
Mungkin ada yang tertanya-tanya, Eryna dah ada adik ke? Ramai juga yang tertanya-tanya pasal KES haritu. Alhamdulillah, cyst tu dah takde. Kak Bee pun dah masih sihat . hihihi Kami masih bertiga. Alhamdulillah. Kalau ada yang segan nak tanyalah. Kisah 3tahu...

Post has attachment
Setahun berlalu...
Assalamualaikum Pejam celik pejam celik, dah setahun blog Kak Bee ni bersawang. :p Apa bleh buat, bila dah berumur ni(macam lah tua sangat kan?!!) makin tak terlayan blog2 ni. Tapi sejak akhir2 ni, rasa seronok pulak tengok kawan2 duduk update blog macam2. ...

Post has attachment

Post has attachment
Welcome Back Kak Bee!
Maaflah semua, Kak Bee memang dah lama tak online kat belog ahkak yang cun ni. bukan nya malas cuma kurang rajin. kih kih kih Apa nak share? Eryna dah besar dah. Dah masuk darjah 1. Alahai anak umi, makin besar makinlah banyak karenah. Ada ke nak tau Eryna ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded