Profile cover photo
Profile photo
Vanzari Electronice Telecoms
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Alege produsul care ti se potriveste din categoria suporti tamburi cablu:
- acestea pot fi ideale pentru transportul tamburilor de cablu;
- sunt modele versatile, fiind astfel foarte usor de manevrat;
- se potrivesc cu o gama variata de modele de tamburi de cablu;
- datorita constructiei rezistente au o stabilitate foarte buna;
Descopera toate modelele de suporti tamburi cablu pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/categorie-produs/dispozitive-manevrare-instalare-cabluri/suporti-tamburi-cablu/
PhotoPhotoPhotoPhoto
5/10/18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Cauti un echipament profesional pentru masurarea distantei?
Iti recomandam dispozitivul Trumeter Professional 5000!
Acesta este mai mult decat ideal atunci cand vine vorba de masurarea distantei, fiind echipat cu un display care ofera o citire simpla formata din 6 cifre, de 7 mm si masurare pana la 99999,9 metri.
Descopera acum toate detaliile despre acest super echipament de masurat pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/produs/roata-de-masurat-distanta-trumeter/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lucrezi in domeniul telecom?
Alege trusa de scule Mills si beneficiaza de toate uneltele de care are nevoie un tehnician sau specialist din domeniu. Printre acestea se numara: cleste de sertizare, stripper cablu, surubelnite, lanterna, foarfeca si multe altele.
Descopera acum aceasta super trusa de scule pentru retelele de voce - date pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/produs/trusa-scule-retele-voce-date/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cauti un UPS potrivit pentru medii dure de functionare?
Iti recomandam UPS-ul Trifazat NS 3000!
Acesta este conceput cu invertoare IGBT si tehnologie PFC, avand astfel armonici foarte reduse si in acelasi timp un randament crescut. De asemenea, acumulatorii pot fi instalati atat in interiorul UPS-ului cat si intr-un cabinet extern.
Descopera acum toate specificatiile tehnice ale UPS-ului "OnLine Dubla Conversie" NS 3000 pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/produs/ups-trifazat-ns-3000/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Recomandarea noastra de azi este sursa neintreruptibila de curent SYNTEK Satis T!
Acest UPS este echipat cu LED-uri de stare pentru redresor, invertor, by-pass si baterie, asigurand managementul avansat al echipamentului si afisand in mod clar si in timp real consumul de energie, starea UPS-ului, parametrii si starea retelei electrice, parametrii si stare bateriei, plus multe alte informatii.
De asemenea acesta este dotat cu un management avansat al bateriilor care mareste durata de viata a acestora, atentionand utilizatorul cand trebuie sa fie inlocuite.
Descopera acum toate specificatiile tehnice ale UPS-ului SYNTEK Satis T pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/produs/sursa-neintreruptibila-ups-syntek-satis-t-10-kva/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lucrezi in domeniul telecomunicatiilor?
Iti punem la dispozitie o gama variata de accesorii, dedicate atat tehnicienilor cat si specialistilor in fibra optica. Printre acestea se numara: platbanda inox, armorod, cleme, catarame, armatura si o multime de alte produse.
Descopera-le acum pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/categorie-produs/dispozitive-manevrare-instalare-cabluri/accesorii-telecomunicatii/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cauti o sursa neintreruptibila de curent?
Alege UPS-ul trifazat G-Tec SIRIUS!
Acesta model este unul de tip “OnLine Dubla Conversie” cu iesire pur sinusoidala si care totodata are un randament ridicat, recuperand astfel investitia initiala intr-un termen foarte scurt. De asemenea, acesta este realizat cu tehnologii avansate precum DSP, PWM cu IGBT.
Descopera acum toate specificatiile tehnice ale UPS-ului trifazat G-Tec SIRIUS pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/produs/ups-trifazat/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lucrezi cu fibra optica si ai nevoie de aparate profesionale?
Ai ajuns la locul potrivit!
Iti punem la dispozitie o gama variata de produse precum: OTDR-uri, surse de lumina rosie, testere, microscoape digitale si multe altele.
Folosind aceste echipamente vei putea gasi intreruperile, lipiturile sau conexiunile slabe de pe tronsoanele de fibra optica fara nici un fel de probleme.
Descopera-le acum pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/categorie-produs/aparate-de-masura-fibra-optica/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ai nevoie de un echipament care sa te ajute la imprimarea de etichete de calitate profesionala pentru cabluri sau instalatii electrice? Alege un aparat de etichetat marca Brother!
Cu ajutorul unui asemenea aparat, vei putea imprima etichete de diferite dimensiuni care de asemenea pot fi editate sau previzualizate inainte de imprimare.
Afla mai multe detalii despre caracteristicile acestora sau comanda modelul de care ai nevoie pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/categorie-produs/aparate-de-etichetat/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cauti o solutie de conversie a datelor dintre mai multe tipuri de canale de transmisie?
Alege un media convertor marca Planet!
Astfel, in magazinul nostru online vei putea gasi 25 de modele de media convertoare dedicate mai multor aplicatii precum: industriale, de la ethernet la fibra optica, duale, cu mai multe canale video, singlemode, multimode si multe altele.
Descopera-le acum pe https://vanzari-electronice-telecoms.ro/categorie-produs/active-retea/media-convertor/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded