Profile cover photo
Profile photo
Deanna Morni
668 followers -
ILLUSTRASI HIDUP KU
ILLUSTRASI HIDUP KU

668 followers
About
Deanna Morni's posts

Post has attachment
JJCM DI SUNGAI PETANI
Assalammualaikum wbt..... Kali ini aku nak kongsikan sesi JJCM aku di Sungai Petani (SP)....sebenarnya dah lama dah citer ni ...baru sekarang ada masa sikit untuk aku tulis dalam blog aku nih....time bulan puasa laaa baru kau sibuk nak cerita pasal makan ka...

Post has attachment
MANA PERGI MOOD AKU UNTUK UPDATE BLOG???
Assalammualaikum wbt..... Fuhhhhhhhhhhhhh....fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....berhabuk sangat dah blog aku ni.....ni dah nak masuk bulan Jun 2016....cuba tengok berapa banyak entry jer yang aku buat sepanjang tahun ni.....b...

Post has attachment
SELFIE YANG PALING BERANI
 Assalammualaikum wbt..... Selfie???? ermmmmmm......Aku antara orang yang tak pandai nak selfie.....ok tak statement aku tuh??? hahahahah....tapi secara ikhlasnya memang aku tak reti nak selfie...aku dalam dilema.....bila nak selfie....aku tak tau nak senyu...

Post has attachment
MAKA BERAKHIRLAH RIWAYATNYA
Assalammualaikum wbt...... Selama 9 tahun dia setia menemani aku.....dan akhirnya...dia telah meninggalkan aku....segala usaha telah aku buat untuk memulihkan...tapi semuanya gagal....huhuhuhuhu..sedihnyaaaa.....teringat kenangan indah aku dan dia disaat za...

Post has attachment
OVERNIGHT OAT
Assalammualaikum wbt.... Assalammualaikum wbt.... Haaaaaaaa.....nampak tak dalam gambar tu??? sos spageti kimball??? tajuk kata overnite oat.....macam tak kena je kan??? heheheheh.....meh nak bagitau....botol tu jer sos spageti kimball...isinya adalah overn...

Post has attachment
SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN SEGALA URUSAN
Assalammualaikum wbt.... Alhamdulillah.....Allah SWT sentiasa permudahkan urusan aku....segala bebanan aku dipermudahkan....dan kelegaan dalam kepala aku sudah makin susut....terima kasih atas doa dan kata semangat daripada kengkawan semua....semoga urusan ...

Post has attachment
SERABUT....BERSELIRAT....
Assalammualaikum wbt... Begitu pantas masa berlalu...tanpa aku sedar..sudah berada di penghujung Februari....rasanya bulan Februari ni..bulan paling sibuk untuk aku....kerja aku makin melambak...belum selesai kerja dalam tangan...datang pulak kerja yang lai...

Post has attachment
BERTUGAS LAGI
Assalammualaikum wbt.... Walaupun kisah ni susah basi...tapi tetap jugak aku coretkan di blog aku nihh.....kisah...balik dari berbengkel di PD seperti yang aku cerita SINI .....balik dari berbengkel aku di arahkan pula bertugas di parlimen....huhuuhhhu...ja...

Post has attachment
TEMPAT JATUH LAGI DIKENANG
Assalammualaikum wbt.... Lama dah tak bersiaran...ada kengkawan sudi singgah blog aku ni semasa ketiadaan aku...terima kasih aku ucapkan...ada jugak kengkawan tanya mana menghilang...terima kasih pada yang prihatin....sebenarnya...aku  tak menghilang membaw...

Post has attachment
Sentuhan Awesome Makeup Artist FarizSha D'Touch
Assalammualaikum wbt.... Ada tak kengkawan yang tengah nak cari makeup artist (mua) untuk majlis pertunangan, perkahwinan, majlis makan malam dan apa jua majlis yang berkaitan??? haaaaaaaaaaaa......elok sangat la korang baca entry aku ni....hehehehe.....bag...
Wait while more posts are being loaded