Profile cover photo
Profile photo
Mihai Vitega
1,017 followers -
Fotograf evenimente, multimedia & web dev.
Fotograf evenimente, multimedia & web dev.

1,017 followers
About
Mihai's posts

Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
3/20/17
31 Photos - View album

Post has attachment
Fenomenul #FakeNews Ce spun autorii site-urilor considerate mincinoase în #România
Mediul online este locul în care ajung informaţiile despre orice şi oricine, fără ca cineva să verifice înainte dacă sunt adevărate sau false. Iar viteza lor de propagare nu se compară cu nimic. Ştirile false sunt parte din cotidian, de când meseria de jurnalist este la îndemâna oricui are o tastatură şi o platformă unde se poate exprima. Iată câteva exemple de știri false:

„O întrebare care revine în actualitate: are România un preşedinte homosexual?”

„Dragnea l-a ameninţat banditeşte pe Iordache: Bă o dai în seara asta, dacă nu de mâine nu mai exişti”.

„Comunismul nu ne-a prins rău nou, băştinaşilor moldo-vlahi”

„Dacian Cioloş şi soţia sa sunt adepţi MISA şi ai lui Guru Bivolaru?”

„Iohannis va dizolva Parlamentul”.

Investiţii din umbră ale miliardarului George Soroş, pericolul homosexualilor, planurile ungurilor de a dezmembra Romania, Dacian Cioloş şi oculta mondială.

„Cel mai mare pericol astăzi nu este neapărat că aceste maşinării, computerele noastre, telefoanele noastre pot fi controlate tehnologic la distanţă şamd, ci, mai degrabă, că minţile noastre pot fi controlate printr-o serie de cascade informaţionale, printr-o serie de elemente de propagandă cu care noi ne înâlnim, ne ciocnim”, a spus Constantin Vică, cercetător în etica noilor tehnologii.

„Când se întâmplă însă la scară macrosocială, asta devine periculos pentru soarta democraţiilor în care funcţionăm. Deci este bine să ştim că putem fi minţiţi, ca să învăţăm cum să nu fim minţiţi cu atât uşurinţă. Cum să nu fim fraieri”, a adăugat Mircea Toma.

„Au devenit aceste ştiri false, au revenit în prim plan şi au căpătat mare vizibilitate, pe de o parte din cauza Brexitului, dar mai ales din cauza lui Donald Trump. Strategia este să-l descurajezi pe cel care nu vrei să voteze să vină la vot şi să-l energizezi pe cel care te susţine. De exemplu, în timpul campaniei electorale din SUA, apăruse o ştire că Papa s-a declarat susţinător al lui Tump. N-avea nicio bază în realitate”, a explicat Corneliu Bjola, profesor de studii diplomatice la Universitatea Oxford.
#PostAdevar #manipulare

Post has attachment
....What does not get a lot of attention is Russia’s non-lethal methods of hybrid warfare to influence political outcomes in nations it considers adversarial. The tool for this at the Kremlin’s disposal is state-funded propaganda disguised as legitimate news—and it has the vast resources to distort the facts in ways that can potentially sway public perception to Russia’s favor.

Post has attachment
#Giveaway: Atlantis #Word Processor 2 & #free #TextEditing alternatives

Post has attachment
#Giveaway: Black&White projects 4 #photoediting software & #free alternatives

Post has attachment

Manipulare TV. Ce a făcut televiziunea rusă cu protestele din Piaţa Victoriei :(
România o duce tot mai prost de când a aderat la Uniunea Europeană, aceasta este linia principală de atac a unui reportaj difuzat recent de postul #Rossia1, cu o introducere realizată chiar de către omul numărul unu al aparatului media controlat de regimul Putin. Reportajul a fost făcut cu ocazia protestelor din Piaţa Victoriei împotriva OUG 13, dar realitatea a fost profund distorsionată pentru a se potrivi cu discursul oficial promovat de Moscova.
#romanianprotests

Post has attachment
#Canon #EOSM5 sensor review: Made for #mirrorless.
The built-in electronic viewfinder, the additional controls, and 7 fps burst with continuous AF (9 fps with AF locked) are all welcome additions. Taken together with the 24.2-MP Dual Pixel AF CMOS sensor and Digital IS, it all signals Canon’s intention to compete more seriously with rivals in the mirrorless segment. With hindsight, it seems like the #DPAF CMOS was designed with mirrorless in mind. Image quality is similar to that of the sensor found on the #EOS80D.
via +DxOMark

Post has attachment

Post has attachment
#CPplus2017 Sigma CEO KazutoYamaki interview: "We’ve learned that some customers require exceptional lens performance"
#photography #PhotoLens +SIGMA #CPplus
Wait while more posts are being loaded