Profile cover photo
Profile photo
Aimie SegoBugo
8 followers -
Better Than Botox
Better Than Botox

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Tutorial DIY scrub kopi
Inilah rahsia kulit cerah dan tiada selulit dengan skrub
kopi!!! Kita hanya perlu 3 bahan utama iaitu: 1 cawan kopi yang telah dikisar halus ½ cawan garam laut 1 cawan minyak kelapa dara Cara-caranya: Campurkan kopi (kisar halus) bersama garam laut dalam se...
Tutorial DIY scrub kopi
Tutorial DIY scrub kopi
segobugo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Update Latest Ejen-ejen SegoBugo
Alhamdulillah....semakin bertambah setiap hari.. (Ini bukan jumlah sebenar, ada yg belum submit details, kita dah mintak, FAST ACTION, FAST RESULT, awak lambat kena tinggal) Sekarang ni, semua benda nak kena cepat..tak boleh main joget2x tepi pantai...btw, ...
Add a comment...

Post has attachment
SPECIAL OFFER - FREE REGISTRATION AGENT DROPSHIP
Add a comment...

Post has attachment
SPECIAL OFFER - FREE REGISTRATION AGENT DROPSHIP
Alhamdulillah... Sempena ingin memberi lebih banyak peluang kepada anda semua, kami di SegoBugo ingin menawarkan PERCUMA PENDAFTARAN SEBAGAI AGENT DROPSHIP. Normal price ialah RM50 so apa tunggu lagi? cepat2x isi form  DI SINI selepas tu whatsapp atau email...
Add a comment...

Post has attachment
THE NEW FACE OF SEGOBUGO
Alhamdulillah...SegoBugo kini tampil dengan wajah yang lebih exclusif design ala-ala antarabangsa dengan pelbagai jenis keluaran di masa akan datang.. Insyallah...jemput cuci mata dan lihat apa kata mereka dengan packaging baru SegoBugo :)   FEEDBACK NEW FA...
THE NEW FACE OF SEGOBUGO
THE NEW FACE OF SEGOBUGO
segobugo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
segobugo by tirah :)
best beauty consultant of segobugo
Add a comment...

Post has attachment
kelebihan scrub kopi (perisa vanilla) brand segobugo
kelebihan scrub kopi
kelebihan scrub kopi
yanainsyirah.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
SEGOBUGO MEMERLUKAN DROPSHIP DI SELURUH MALAYSIA!
Bulan ni ada reward JONGKONG EMAS tauuu.....
Pengambilan dropship adalah terhad!
Add a comment...

Post has attachment
MULAKAN PERNIAGAAN TANPA RISIKO YG BESAR DENGAN SEGOBUGO
Pendaftaran Dropship SegoBugo adalah terhad Cuba awak bayangkan, nak memulakan perniagaan sendiri, memerlukan modal yg tinggi, busuk2x pun modal RM1000 jugak, belum campur dgn kos pemasaran dan lain-lain kos.  Tapi selalunya, ramai yg duit habis sebelum sem...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded