Profile cover photo
Profile photo
Király András
86 followers -
just for life
just for life

86 followers
About
Posts

Csak részben Android, de a másik oldalt nem ismerem, ezért itt kopogok. Olyan játékokat keresek, amelyeket egy 13 éves gyerek és 74 éves nagyanyja tudna játszani online, tableten. A kézenfekvő kulcsszavakra keresve nincs jó eredemény, ugyanis nem elég az "online multiplayer", mert arra van szükség, hogy ne bárkit kapjak partnerül, hanem meghívhassak egy adott személyt. Mint mondjuk a Clash Royale játékban a Facebook kapcsolaton keresztül. Ráadásul az egyik oldal Android, a másik iOS, és elsősorban az idősebb személy miatt eléggé korlátozottak a lehetőségek. Nem jönnek szóba gyors reakciókat igénylő, sem összetett alkalmazások, de az is kizáró ok, ha több kell az alapfokú angolnál.

Olyasmire gondolok, mint régen a Skype Extras (GameXN) játékok voltak (http://www.gamexn.com/Games/8BallPool). Egyszerűek, pár mondat a szabályzat, nem kell kapkodni, minden korosztálynak megfelelnek.

Lényeges még, hogy a két tablet nincs egy hálózaton.

Post has attachment
Huhh, nem tudom, mi lesz ebből, de elsőre elég szarul hangzik. Többszörösen érintett vagyok, fizetek is a cikkben említett alkalmazásokért. Vagy majd kidumálják magukat, hogy nekik tényleg a fogyatékkal élők megsegítésére kell a jogosultság?

http://www.androidpolice.com/2017/11/12/google-will-remove-play-store-apps-use-accessibility-services-anything-except-helping-disabled-users/

Post has attachment
Miért van időnként az egyes értesítések között üres rész? Ugyanez a három néha normálisan néz ki, néha pedig így.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Ha a Google Drive adatösszesítőjében azt látom, hogy a Google Photos 1,02 gigabájtot fogyaszt, és tudom, hogy az általam válaszott "High quality" opcióval ennek az értéknek nullának kellene lennie, akkor mi van? A Google valamiért mégis számolja ezeket a csökkentett méretű/minőségű képeket, vagy valahogy véletlenül felcsúszott volna ilyen mennyiségű "Original quality" fájl? Ez utóbbit nehezen hiszem, de azért megnéztem a beállításaimat: mindenhol "High quality" látszik. Hogy kerülhet be mégis valami, ami nem ilyen?
Photo

Post has attachment
Természetesen mindenki hibázhat, és egy teljes operációs rendszer állítólag több mint 100 sornyi kódból áll ;-), de ez akkor is erős bakinak tűnik.
https://computerworld.hu/technologia/felzabalja-a-mobilkeretet-az-android-egy-hiba-miatt-237076.html

Post has attachment

Post has attachment
Ha rootolok egy telefont, módosítok rajta valamit, majd unroot, akkor megmarad a módosítás? A bedöglött navigációs sávot szeretném örökre elrejteni, és ehhez egy sort kellene hozzárakni a build.prop fájlhoz. Utána viszont olyan valaki kapná meg a készüléket, akinél jobb, ha nincsenek root jogok ;-)

https://www.androidexplained.com/how-to-disable-navigation-bar/

Hello people of Earth! I didn't find information about "Super mode". What does this mean?

Hey! I don't understand what can I get in the paid version. In the not-unlocked there's HDR, HD Panorama (can choose higher resolution
than my device can handle). On the Play Store page of Better Camera you wrote "Panorama: up to 360 degrees to 100 MPix"
(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam), but on the page of Better Camera Unlocked it's just "Panorama"
(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.opencam_plus) which sounds less. It is confusing! Would you show me a comparison table?
Wait while more posts are being loaded