Profile cover photo
Profile photo
Pojiegraphy
167 followers -
Travel & Lifestyle Blogger
Travel & Lifestyle Blogger

167 followers
About
Posts

Post has attachment
3 Quirkiest Things to Consider When Choosing Hotel to Stay – Half the Fun of Travel
I indulge my passion in travelling by exploring the world to experience what it has to offer – discovering breathtaking places, making new acquaintances from all walks of life, learning new and diverse cultures that are different from ours, and of course sa...

Post has attachment
3 Quirkiest Things to Consider When Choosing Hotel to Stay – Half the Fun of Travel!
I indulge my passion in travelling by exploring the world to experience what it has to offer – discovering breathtaking places, making new acquaintances from all walks of life, learning new and diverse cultures that are different from ours, and of course sa...

Post has attachment
A2A Merdeka Water Inflatable 2017
Care for splash?  Ini lah peluang terbaik untuk cuba something exciting. Kejap lagi aku akan kongsi dekat korang! Siapa suka aktiviti air dekat sini sila angkat tangan! I’m always excited bila dengar ada karnival ataupun festival air ni. Perfect time to coo...

Post has attachment
Pengalaman bercuti di Swiss-Court Holiday Apartments Damai Laut dengan SGI Vacation Club
Teks dan gambar oleh Hasif Hamsyari Baru-baru ni, saya sempat bercuti selama tiga hari dua malam di Swiss-Court Holiday Apartments Damai Laut, Perak . Untuk mereka yang pernah pergi, mesti faham betapa tersoroknya tempat ni. Tapi bak kata orang, semakin ter...

Post has attachment
Iftar 'Citarasa Ramadan' di The Zon, Kuala Lumpur
Sekarang dah masuk 19 Ramadan. Tidak lama lagi Aidilfitri bakal tiba. Ternyata masa tu sangat cepat berlalu sebab rasa macam baru minggu lepas kita didatangi dengan bulan mulia ini. Satu perkara yang aku rasa sangat lega bila dapat kurangkan tabiat membazir...

Post has attachment
LOMOGRAPHY Giveaway | Diana F+ Camera
Photography is one of the fun ways that people use to unleash their creativity, by playing with lights and various forms of subjects. Not only that, this also a different way of how they express their emotions and thoughts, through  ART . It is interesting ...

Post has attachment
LOMOGRAPHY Giveaway | Diana F+ Camera
Photography is one of the fun ways that people use to unleash their creativity, by playing with lights and various forms of subjects. Not only that, this also a different way of how they express their emotions and thoughts, through ART . It is interesting t...

Post has attachment
Menu Berbuka Puasa di Terazza Brasserie, Dorsett Grand Subang
Rasanya belum terlambat lagi untuk aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam yang akan menyambut bulan mulia Ramadhan kali ini. Apa yang menarik so far? Nothing much. Puasa macam biasa, elakkan membazir dan lebihkan ibadah. InsyaAllah. Hope puasa...

Post has attachment
Beli Barang Keperluan Dapur dan Pelbagai Lagi Secara Online dengan Honestbee
Ramai antara kita ada masalah yang sama bila bercakap tentang shopping barangan rumah. Apa dia? Masa dan tenaga (dan selalunya malas) . Malas bukan apa, malas nak keluar rumah. Kebiasaannya ramai yang akan shopping grocery items during weekend, termasuklah ...

Post has attachment
Cheveux Maker: Good Hair Salon in Shah Alam
Kepada mereka yang berada di sekitar Shah Alam, kalau anda semua ingin mencari salun dandanan rambut yang terbaik dan boleh dipercayai, datanglah ke Seksyen 16 (Alam Avenue 2) dan cari Cheveux Maker Saloon . By the way, the word Cheveux comes from France la...
Wait while more posts are being loaded