Profile cover photo
Profile photo
Miss Oren
Sometimes menjadi anonymous adalah yang terbaik untuk melihat sejauh mana orang sekeliling berkata mengenai kita.
Sometimes menjadi anonymous adalah yang terbaik untuk melihat sejauh mana orang sekeliling berkata mengenai kita.
About
Posts

Post has attachment
Jodoh
Bila cakap pasal jodoh, mesti dalam otak aku hanya, 'Jodoh tu rahsia Allah.' Tak ada orang pun yang tahu siapa jodoh kita. So, fight for your jodoh.. bhahaaa Hmm, adalah dalam minggu lepas, aku buka facebook yang dah lama tak buka tu.. Aku mmg malas nak buk...
Miss Oren
Miss Oren
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
LIEBSTER AWARD by Xennov
Assalamualaikum.. Aku baru buka blog and dapat notifi di Cbox from  Xennov  pasal liebster award ni.. Frst agak blur jap.. Menatang ape pula liebster ni.. hahaa.. and bile baca dari blog lain pasal liebster award ni, aku macam,, "ohhh.. macam ni rupanya car...
Miss Oren
Miss Oren
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
Result?
Assalamualaikum.. Hmm, lama gak aku ta on blog ni.. nothing change.. huhuu Semalam, yeah 3/3 hari yang menggabrakan. hahaa.. Batch 1997 mesti dah dupdapdupdap malam sebelum haritu. Sama mcam aku jugak.. Sampai tak boleh nak tidur nakk bayangkan macam mana r...
W A I T I N G .
W A I T I N G .
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
Pengalaman Ambil Lesen Kereta
Assalamualaikum.. Bila search kat Mr. Google, ramai juga yang buat experience sendiri mase ambil lesen memandu.. Jadi, aku pun nak buat gak lah experience pasal ni.. mood menyibuk bhahaa.. Aku punya birthday hujung tahun, jadi nak kena tunggu hujung tahun...
W A I T I N G .
W A I T I N G .
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
Gaduh
Gaduh.. Sape ajelah yang tak pernah bergaduh? Budak-budak pun tahu bergaduh.. Dasyat betul bebudak zaman sekarang ni.. Yeah, sama dengan aku, aku pun pernah juga bergaduh.. Dengan kawan aku.. Hahaa.. Bila ingat balik macam lawak, tapi bila imbau balik pasal...
W A I T I N G .
W A I T I N G .
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
13 masalah pasal Samsung S5 dan penyelesaiannya.. Check it out!

Post has attachment
Penghijrahan ku..
Assalamualaikum! Pernah sekali, tahun lepas, ada sorang cikgu yang ngajar aku subjek sivik, tanya kat aku.. Teacher :    (my name)   , keluar pakai tudung? Me : (angguk dua kali) Aku sendiri pun terkejut bila cikgu tu tanya aku soalan macam tu.. Gila! Ofcou...
W A I T I N G .
W A I T I N G .
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
Giveaway from Nile.com.my
W A I T I N G .
W A I T I N G .
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my
Assalamualaikum! Bila ada orang cakap beli barang online ni tak boleh percaya, start situ aku dah rasa ragu-ragu nak beli online. Itu yang aku kalau boleh nak beli barang baik pi beli sendiri dari beli online. But last year, aku memang terdesak gegiler nak ...
W A I T I N G .
W A I T I N G .
dotdotmissme.blogspot.com

Post has attachment
Villa Nabila atau..
Assalamualaikum! Semalam, abang aku suruh aku pilih either nak tengok cerita Villa Nabila ataupun Suamiku Encik Perfect 10.. dan tak sampaipun beberapa saat, cewahh.. hahaa.. Aku pilih nak tengok Villa Nabila! Ntahlah, sebab bagi aku kan, aku paling tak suk...
W A I T I N G .
W A I T I N G .
dotdotmissme.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded