Profile cover photo
Profile photo
Abu Yusuf Al-Albani
104 followers -
Salafi Mesxhid 'UTHMAN IBN AF-FAN' A'Shkodera Albania
Salafi Mesxhid 'UTHMAN IBN AF-FAN' A'Shkodera Albania

104 followers
About
Posts

Post has attachment
KUSH ËSHTË OBLIGIMI MË I MADH PREJ TË GJITHA OBLIGIMEVE NË FESË ISLAME?
ARGUMENTET E TEUHIDIT KUSH ËSHTË OBLIGIMI MË I MADH PREJ TË
GJITHA OBLIGIMEVE NË FESË ISLAME? ADHURIMI I
ALLAHUT T Ë VETËM (TEUHIDI) Ne shpeshherë
pyetemi: "Çfarë është
halli me ju o njerëz që ju gjithmonë flisni rreth Teuhidit duke shkruar dhe
mbajtur mësi...

Post has attachment
The Most Educated Women Ever
The Most Educated Women Ever
westlondondawah.net

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Shejkh Muhammed Ibn Hadi el-Medhkali hafidhahullaah.

Pyet: A del personi prej Selefizmit kur ai rren për dijetarët?

Post has attachment
Shejkh Muhammed Ibn Hadi el-Medhkali | A del personi prej Selefizmit kur ai rren për dijetarët?
Shejkh Muhammed Ibn Hadi el-Medhkali hafidhahullaah. Pyet: A del personi prej Selefizmit kur ai rren për
dijetarët? Shejkh Muhammed Ibn Hadi el-Medhkali hafidhahullaah, përgjigjet. I themi: Jo, ai nuk del prej Selefizmit, por ai është një Selefi
i lig (faas...

Post has attachment

Gjykimi i Fesë Islame mbi mbartjen e nuskave, hajmalive dhe yshjeve...

Ky material u printua dhe u shpërnda nga vëllezërit e Mesxhid 'UTHMAN IBN AF-FAN' radijAll-llahu anhu Shkodër. Nuk lejohet botimi apo printimi i këtij materiali pa lejen paraprake të përkthyesit. Kontakt: QendraEdukimi@gmail.com

Donacionet tuaja janë të mirëpritura për të ndihmuar në botimin dhe shpërndarjen e më shumë fletushkave falas; në PayPal email: QendraEdukimi@gmail.com

Post has attachment
Gjykimi i Fesë Islame mbi mbartjen e nuskave, hajmalive dhe yshjeve
Gjykimi
i Fesë Islame mbi mbartjen e nuskave, hajmalive dhe yshjeve (varseve dhe bylyzykëve )   Praktika për shkrimin e ajeteve Kur'anore, duave, dhikrit
apo emrave të Allahut në copa letre apo lecka dhe për t'i vendosur ata në trup
në formë gjerdani, bylyz...

Post has attachment
A mundet një motër të shkojë në pishinë ku janë vetëm vajza - apo te hyjë në dhomat e provave nëpër duqane?
Pyetje: A është e lejuar për një motër qe te shkoje për te notuar ne një pishine ku ka vetëm gra me pretendimin se te gjitha janë te mbuluara. Përgjigje: Përgjigjja është JO dhe kjo është fetvaja e Shejkh Ubejd el-Xhabirij (Allahu e ruajte) dhe e Shejkh Abd...

Post has attachment
New publication @MiraathPubs: Boycotting Followers of an Innovator by Sh Rabee’ bin Haadee bit.ly/2auaAtN
Wait while more posts are being loaded