Profile cover photo
Profile photo
Kay Kay
23 followers
23 followers
About
Kay's posts

Post has attachment
Bila dah lama
Bapak gua cakap, bila dah lama tak buat sesuatu benda tapi bila tetiba kite buat balik, tu namanya 'rindu'. Abah gua ni jenis romantik. Bab cinta, rindu, sayang-menyayang dia taw la. Tapi kalo gua, ini namanya buang tebiat. Dengan kerjaya yang busy, jumpa m...

Post has attachment
Imbas kembali
Gua tangguhkan dulu story hidup universiti tu. Nie sume gara-gara gua terimbas kembali zaman memori sekolah rendah dulu. Kejadian imbasan tu terjadi bila satu hari tu, sedang gua drive kete pergi keje tetibe terserempak dengan bapak gua yang sedang membonce...

Post has attachment
Hidup Universiti 4
Habis jer trip ke Kuantan dulu, gua dan bebudak planning plak nak ke Genting. Ape? Genting? Takpe, bukan gua niat nak pergi main casino pun. Saja nak jalan-jalan habiskan duit PTPTN. Alasan budak universiti yang tak cemerlang. Maka tiba la weekend ke 2 gua ...

Post has attachment
Hidup Universiti 3
Dari Jengka ke Kuantan, masa yang di ambil lebih kurang 2 jam. Tapi tak semena-mena dalam masa 1 jam 30 minit dah sampai. Mane taknye, kalo dah bawak van Nissan macam bawak Nissan Fairlady. Siap dapat package minyak mati tepi jalan lagi. Gua jugak yang nak ...

Post has attachment
Hidup Universiti 2
Keinginan gua menyambung cerita kehidupan di universiti sama seperti keinginan seorang ibu mengandung yang mengidam nak makan durian. Selagi tak dapat tulis, selagi tu la gua teringat-teringat dalam kepala otak gua. Moga lepas habis taip nie, kurang la skit...
Wait while more posts are being loaded