Profile cover photo
Profile photo
Gemeente Dinkelland
8 followers -
Gemeente Dinkelland Pagina
Gemeente Dinkelland Pagina

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Wegwerkzaamheden Berghummerstraat Denekamp, 26 tot 30 september

In opdracht van de gemeente Dinkelland gaat Reef Infra asfalteringswerkzaamheden uitvoeren aan de Berghummerstraat te Denekamp (Meester Berninkstraat tot aan de fietstunnel). De werkzaamheden zijn gepland van maandag 26 september t/m vrijdag 30 september (afhankelijk van de weersverwachting).

Lees hier verder:
http://bit.ly/2d26gD0
Add a comment...

Post has attachment
Draagvlak voor centrumvisie Weerselo

Op 12 mei jongstleden is een inloopavond georganiseerd over het ontwikkelperspectief voor het centrum van Weerselo. Tijdens deze inloopavond hebben naar schatting 150 betrokken bewoners van Weerselo hun mening gegeven op de toekomstvisie van het Burgemeester Scholtensplein. Ze hebben hierbij interessante ideeën aangedragen voor een levendig, toekomstbestendig en uitnodigend plein. Naast deze inloopavond kon men nog tot vrijdag 3 juni ideeën aandragen via de interactieve website www.mijnweerselo.nl. Ook de reacties van de inloopavond zijn 1-op-1 terug te lezen op deze website.

Lees hier verder:
http://bit.ly/1YcCWg4
Add a comment...

Post has attachment
Dinkelland zoekt een nieuwe burgemeester
Inwoners worden gevraagd om mee te denken over het profiel

Welke eigenschappen vindt u belangrijk voor een burgemeester? Moet hij/zij een netwerker zijn? Boven de politieke partijen staan? Een doener zijn of een duidelijke toekomstvisie hebben? Dit is slechts een kleine greep van vragen uit de burgerraadpleging. Deze mogen de inwoners van Dinkelland de komende weken invullen om te komen tot de profielschets voor de nieuwe burgemeester.

Lees hier verder en doe mee met de burgerraadpleging:
http://bit.ly/1OWqVt9
Add a comment...

Post has attachment
Op vakantie? Denkt u aan uw reisdocumenten!

Gaat u er deze zomer nog even tussenuit?

Dan is het vervelend als u op het punt staat te vertrekken en u komt erachter dat de geldigheid van uw paspoort of identiteitskaart is verlopen. Controleer daarom tijdig of uw identiteitskaart of paspoort nog geldig is. In dit bericht vindt u wat er nodig is voor het aanvragen van een nieuw document, een spoedaanvraag, wat te doen bij een gestolen of verloren document, de kosten en wat praktische informatie.

Lees hier verder onze tips:
http://bit.ly/1OWngvf
Add a comment...

Post has attachment
Kleurwedstrijd!
Actieweek Schone en Veilige Leefomgeving

Een groot deel van de mensen voelt zich prettig in een leefbare en schone omgeving. Niet alleen binnenshuis, ook op straat. De BOA’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaren) zetten zich dagelijks in om de wijk, buurt, dorp en gemeente leefbaar te houden. Tijdens de actieweek Schone en Veilige Leefomgeving wordt  2 keer per jaar een taak van de BOA’s belicht. In deze actieweek Schone en Veilige Leefomgeving  is er extra aandacht voor hondenbezitters. Daarnaast is er aandacht voor een veilige publieke taak.

Lees verder en download hier de kleurplaat:
http://bit.ly/244niTD
Add a comment...

Post has attachment
Denk tot 3 juni  mee over centrum Weerselo!

Samen met de inwoners van Weerselo werkt bureau Over Morgen toe naar een ontwikkelperspectief voor het centrum van Weerselo. In het kader hiervan konden de Weerseloërs donderdag 12 mei naar een inloopbijeenkomst waar aanwezigen hun ideeën voor een levendig, toekomstbestendig en uitnodigend centrum hebben geven. Daar blijft het niet bij. Nog tot 3 juni kunt u meedenken over het centrum via de speciale website www.mijnweerselo.nl!
Lees hier verder:
http://bit.ly/1R7UfqJ
Of ga direct naar de site:
http://mijnweerselo.nl/
Add a comment...

Post has attachment
Zes nieuwe woningen aan Hoofdstraat 38 Deurningen

Het terrein van het voormalige café De Eik aan de Hoofdstraat in Deurningen krijgt een nieuwe invulling. De komende zes weken ligt daarom een bestemmingsplanwijziging ter inzage. Met deze wijziging ontstaat er ruimte voor woningbouw en komt de horecafunctie te vervallen.
Lees hier verder:
http://bit.ly/1rTa68e
Add a comment...

Nieuw bestuur voor Denekamps Kulturhus
In vijf jaar tijd heeft het Kulturhus in Denekamp haar bestaansrecht dubbel en dwars bewezen. Met ingang van 1 juni draagt het zittende bestuur het stokje aan een nieuwe groep enthousiastelingen. Zij streven ernaar om het succes verder uit te bouwen, zodat het Kulturhus nóg meer verankerd raakt in de Denekampse samenleving.
Lees hier verder:
http://bit.ly/1WBltyG
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw voetpad langs sportpark SDC’12

Er komt weer een voetgangersverbinding tussen de Ootmarsumsestraat en De Molendijk. Hierover heeft de Stichting Promotie en Accommodatie SDC’12, die het sportpark aan de Molendijk beheert, overeenstemming bereikt met het Twents Carmel College, Mijande Wonen en de Nicolaaskerk.

Lees hier verder:
http://bit.ly/220nSCr
Add a comment...

Post has attachment
Omleiding Dusinksweg vanwege rioollek

Tijdens het aanleggen van kabels en leidingen is vanochtend lekschade veroorzaakt aan het gemeentelijke drukriool op de kruising Dusinksweg-Timmusweg-Kooiweg Steenmatenweg. Hierdoor is onder het asfalt een grote holte ontstaan en lopen passerende voertuigen gevaar. De Dusinksweg is daarom op dit moment afgesloten.

De reparatiewerkzaamheden zullen naar verwachting enkele dagen in beslag nemen. Plaatselijke aanwonenden en percelen zijn wel bereikbaar en ook de hulpdiensten zijn op de hoogte gebracht. Het verkeer zal worden omgeleid via een andere route, die duidelijk wordt aangegeven.
http://bit.ly/1Xl7fRe
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded