Profile cover photo
Profile photo
PANDHY'S Romania
11 followers
11 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Sugaring - Hair Removal Technique by PANDHY'S
Add a comment...

Post has attachment
Noul produs PANDHY'S™ Multi Mol Hya Gel - abordarea multidimensională a tratamentului cu acid hialuronic-
Hidratarea corectă este factorul-cheie în obținerea unei pieli sănătoase. Tocmai de aceea volumul și circuitul apei prin toate straturile pielii este în strânsă corelație cu aspectul sănătos al acesteia.
Noul produs PANDHY'S™ Multi Mol Hya Gel conține un mix alcătuit din patru tipuri de acid hialuronic, fiecare țintind un anumit strat al epidermei – „superior”, „mid-molecular” și „inferior”.
Acidul hialuronic (AH) cu masă molară mai mare hidratează straturile superioare ale epidermului, în timp ce AH cu masă molară mai mică are un grad de penetrare înalt, hidratând straturile inferioare ale pielii.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Utilizați încă ceara ??? De ce? :
Ne-am decis să creștem epilarea la rangul de tratamente preferate a saloanelor, pentru a face o experienta placuta atat pentru client cat si pentru esteticiana !
Prin urmare, am luat în considerare problemele cu care se confruntă în diferite metode de epilare cu ceară:
- În primul rând, ele sunt dureroase, se lipesc de celulele vii ale pielii , de asemenea, ceara, traumatizeaza pielea, iar disconfortul este adesea prelungit de temperatura ridicată a cerii, riscând arderea pielii; pot să apară frecvent reacții alergice;
- Rezultatul nu este perfect, deoarece este necesar un minim de lungimea parului de 5-10 mm pentru un tratament eficient, iar clienții pot fi ostili cresterii parului lor, atât de mult, mai ales în timpul verii. Ceara aplicata rămâne pe suprafața pielii, parul scurt nu se va lipi de el, firele de păr incarnate ,rupte atât de scurt nu pot fi îndepărtate prin ceara, desi epilarea cu ceara este una dintre principalele cauze de fire de par incarnate, ca metoda de a trage firele de păr în spate, împotriva direcției naturale de creștere duce inevitabil la un număr mare de fire de par rupte în folicule sau determină deformarea poziției normale a foliculilor;
- Rezultatul nu este suficient de lungă durată , fiindca atunci când lungimea firului de par este potrivit pentru ceruire, faza thelogen a fost deja atins, în cele mai multe cazuri, parul nou este în creștere si nu pot fii extrase, acest lucru poate determina toată durata, perioada de "fara par";
- Și, în plus față de toate, ceara este lipicios, poate lăsa pete care pot fi îndepărtate numai cu dificultate.
Deci, ce oferim? Soluția!
Pasta de zahar pentru epilare PANDHY'S ™ si Tecnica noastra unica, naturala.
www.pandhys.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Curs de epilare cu zahăr !
Organizam saptaminal cursuri de grup si individuale in Bucuresti,Bacau,Targu Mures,Satu-Mare !
Inscrieti-va acum la curs si primiti cadou o monitorizare timp de 2 luni, adica veniti de cite ori aveti nevoie de prelucrarea metodei de epilare cu zahar.
Sunati acum si inscrieti-va !
www.pandhys.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Avantajele produselor din zahar pentru epilat PANDHY’S™
... au la bază exclusiv materii prime naturale, compatibile cu corpul uman
...se aplică la temperatura corpului, deci se evită pericolul opăririi nu afectează venele varicoase
... nu aderă de celulele vii
... utilizare extrem de economică
... nu produce ruperea firelor de păr
... este un produs hipoalergen
... poate fi aplicată deodată pe suprafețe de corp mai întinse, fără pericolul de a se întări
... simplu de manipulat
Pasta de Zahăr PANDHY’S™ are în compoziție SUBSTANȚE 100 % NATURALE. Nu a fost testat pe animale, nu are efecte secundare negative și nici nu provoacă reacții alergice. O substanță atât de naturală, încât este complet COMESTIBILĂ!
Un procedeu absolut igienic ! Incearca Acum !
...mai multe informatii despre cursuri de epilare cu zahar gasiti :
www.pandhys.ro/curs-epilare-zahar/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gel de zahar pentru epilare SWEET&EASY
Tehnică de epilare profesională dulce, perfectă şi universală – adecvată tuturor!
Procedura este simplă şi rapidă ca ceara, dar gingaşă şi prietenoasă cu pielea ca procedeul natural de epilare manuală PANDHY’S™, iar epilarea se face în mod asemănător: îndepărtarea părului se face în direcţia creşterii părului incluzând cele mai scurte fire de păr.
• Dulce – se compune din apă şi zahăr, este hypoalergenic, este natural, se poate chiar şi consuma;
• Universal –este eficient în cazul oricărui tip de ten, piele şi păr, indiferent de lungime sau textură;
• Perfect – deoarece nu este fierbinte, nu se lipeşte în piele, nu traumatizează pielea şi nu deformează rădăcina părului, nu rupe firele, este curat şi rapid.
Secretul acestui produs este elasticitatea ; gelul din zahăr este flexibil ca şi banda FlexEpil™ cu care îndepărtăm jeleul. Datorită flexibilităţii extracţia se poate utiliza în direcţia creşterii părului şi este un procedeu ocrotitor.
PANDHY’S™ Sweet & Easy™ este ambalat în recipient pentru utilizarea cu ajutorul spatulei sau în două tipuri de flacoane cu aplicator. Prin acest procedeu cosmeticienii şi clienţii beneficiază de o epilare modernă şi plăcută. De acum nimeni nu are scuză pentru că extrage părul în sensul opus al creşterii.

Comanda online : http://pandhys.ro/categorie-produs/_pandhys-home-user/produse-epilare-cu-zahar-home-user/
Add a comment...

Post has attachment
Pulbere Spumantă pentru curăţarea tenului.

Pentru ten gras şi problematic:
Substanţă intensivă, enzimatică pentru faţă şi gât cu efect de peeling, pe bază de pulbere pentru o curăţare profundă, dar totuşi delicată. Substanţa echilibrează producerea sebumului, curăţă porii, împiedică producerea acneei şi a punctelor negre.

Pentru ten normal şi sensibil ;
Substanţă intensivă pentru faţă şi gât pentru o curăţare profundă, dar totuşi delicată, pentru o piele sănătoasă, elastică şi strălucitoare.

Procedura de aplicare:
Pulverizaţi o cantitate mică din pulberele de curăţare în palme umede, spumaţi cu delicateţe, apoi masaţi cu mişcări circulare pe surafaţa, care trebuie curăţată cu ajutorul mâinilor şi/sau a pernei de masaj PANDHY’S™ pentru curăţarea feţei.
Clătiţi pielea bine cu apă rece, iar seara cu apă caldă.

http://pandhys.ro/produs/pulbere-spumant-pentru-ten-gras-cu-probleme-70-g-2/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PANDHY’S™-SigmaLine Foam ...
Spumă pentru curatare a tenului si igiena cotidiană, recomandată pentru întreaga familie. Pe bază de tenside din zahăr, fără parabene și sulfați. Datorită compoziției naturale, compatibile cu pielea, asigură curățire blândă a pielii, totodată hrănând și hidratând-o. Recomandată și pentru cei cu pielea sensibilă. Nu conține coloranți și arome artificiale.

Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded