Profile cover photo
Profile photo
Wanie Warniee
11 followers
11 followers
About
Wanie's posts

Post has attachment
pengalaman bersalin anak ke 2
assalamualaikum selamat morning semua wooo lama gila kak wani x menulis dulu zaman mengandung malas dia jangan cakap la mmg baloq liat hahahhaa.oppp tetiba dah cerita bersalin anak ke 2 bila kak wani mengandung hahahahahha tahun lepas la mengandung tahun le...

Post has attachment
Trend Kasut Tinggi Online Murah
assalamualikum Some women might say “I can’t
concentrate in heels”, well we guess it is true!wah tetiba speking hahahahha bila lg kan  Walaupun pemakaian heels
adalah menyakitkan, tidak selesa dan menyukarkan pergerakkan korang  Setuju?
Namun, heels menjadi...

Post has attachment
nak cantik tak
assalamualaikum hai korang nak cantik x nak kan sapa x nak heeeeeeeeee senang ja guna la bb cream seqy beuty aku 2 bln dah guna so far mmg ok sangt pagi2 aku kalut aku tempek bb cream ja,,,lagi 1 aku perasan kan dia makin lama pakai makin cun tau dia mcm gl...

Post has attachment
Tips Memakai Pumps Shoes
Assalamualaikum hai uolls sahabat2 hamba ada korang semua kawan aku kan kan lool u olls nk tanya sapa suka pumps shoes sapa suka cepat angkat tangan hehehheheh kalo guguls mesti ramai suka kan walaupown kdang2 x conpident sebab takut kaki sakit la takut tes...

Post has attachment
Anak
assalamualaikum betemu kita kembali dalam blog sendu ini...........huuuuuuuuuuuh mengeluh aku bila soal anak khawin di bicara kan....bukan apa aku pown bukan khawin awal so aku dpt merasai bila orng asyik tanya bila nak khawin nk khawin heeeeeeee mmg geram ...

Post has attachment
rindu
haiii assalamualaikum uhuhuhuhuuh tetiba rini rindu sangt ketika itu...rindu masa mengandung dulu baby tendang2 perut,,,wah rindu sangt la bila nk mengandung lagi nieeeeee ....heeeeeee nnti dulu la tnggu tasnim beso sikit cian dia x ckp kasih sanyang nanti....

Post has attachment
kecewa dengan muka sendiri sabo sabo
Assalamualaikum uolls haiiiii  adoiiii hari ni macam kecewa
ja aku dengan muka sendiri sbb 100% berubah sabo2 ….eh mesti korang nk tau sbb
apa aku kecewa sangt mcm putus cinta erkk sebab aku ada pkai satu bb cream
ni   meh aku cerita sementara masih rajin
n...

Post has attachment
Belanjawan 2016
assalamualaikum selamat pagi u ools eh hari ni belanjawan 2016 kan sebagai seorng peenjawat awam aku x harap apa2 pown harap dapt naik gaji n bonus 5 6 bulan dah la ok2 aku tau semua dalam mimpi ja k byeeeeeeee :P

Post has attachment
saya dah 5 bulan
assalamualaikum kakak2 abang2 makcik2 pakcik2 saya dah 5 bulan 20/10/15,eh 2 bulan 3 bulan 4 bulan mama x story2 kt sini tetiba terus 5 bln mama kau ni kan blogger pemalas..kuikui...kalau rajin tiap2 bln la dia cerita......kat bawah ni peragai2 saya bila da...

Post has attachment
pengalaman bersalin anak sulung
Assalamualaikum wooo dah lama aku menyepi dr blog ni heeeee masa mengandung sampai besalin mmg malas haku nk buka nk tulis sekian.hari ni rasa rajin n free anak pown tido.aku pown dah knyang makan nasi sepingan meh la kita cerita pengalaman aku besalin hari...
Wait while more posts are being loaded